Sport i TV

deantinho
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la deantinho » 16 feb 2023, 22:51

salex90 je napisao/la:
16 feb 2023, 22:47
deantinho je napisao/la:
16 feb 2023, 22:34

$ " ' $ је $ $ " $ Арене $ у ", ? $ је ' " " ". Ту ' " $. " ' са $ " ? $ у ово $ " " га % се $ у " " ? је $ %, & &. & " је $ је & " $ " " $ $ & " ? " у ". Па " $ ? је то ". & је " те ? " " $ у то % " је " $ $.
" та $ ? су на ? $ " $, ' % & ? о ".
puno ih je ljudi kritikovalo i pisalo dopise, jer stavrno je bedno sta rade ovih par nedelja

svi smo se obradovali dodatnim kanalima AS, a tamo neke reprize PL lige koju gleda najbliza rodbina i slicno

sto se mene tice, nemam problem da na 3 premium kanala ide PL BiH liga svaki dan po pet repriza, ali daj na ostalima ozbiljan sport i ono sto ljude zanima
? ја $ $ & ?. " то фазон $ " % " " ? " ? ? РС, ? $ & ? то је " спорт " & & " то " јер " $ " је " то ", ? $ " " ", јер & " " " ? ? & је " за % ? ".
" 10 ? " не " & &, а " & ? & " 1% $ " " АС на ?... То је %.
Зна се % је ? у $ те тв &, & % се зна % је на & ?... Вјероватно то $ $ " $ ону ? " $ ? %... & & наставе, ' " ? " то је то... па & " " " на ? ?.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 17 feb 2023, 21:09

Al pojačavanje komentatora i smanjenje zvuka iz dvorane je sad već tužno :(
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

djonla
Kontakt:

Post Postao/la djonla » 17 feb 2023, 21:29

Jel ima live stream Zvezda Partizan?

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 17 feb 2023, 23:28

deantinho je napisao/la:
akisarajevo92 je napisao/la:
16 feb 2023, 22:17
To mi je jedna od drazih stvari od kad su uvedene "bh verzije", nema vise nebitnih meceva (za nas u BiH) Zvezde i Partizana na glavnim kanalima, kao ranije saltam kanale pa sa Camp Nou odjednem naletim na neke seoske stadione iz Srbije
$ " ' $ је $ $ " $ Арене $ у ", ? $ је ' " " ". Ту ' " $. " ' са $ " ? $ у ово $ " " га % се $ у " " ? је $ %, & &. & " је $ је & " $ " " $ $ & " ? " у ". Па " $ ? је то ". & је " те ? " " $ у то % " је " $ $.
al ova laz da je u BiH gledanija srpska kosarka od tekmi lige šampiona je :rol: :rol: , pa jbt ja mislim da i ti sam ne vjerujes u ovu glupost shvacas li ti kolika je gledanost i reach tekmi LP i fucking srbijanske lige u košarci :urnebes: :urnebes:

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 17 feb 2023, 23:58

I umjesto najavljene konferencije za novinare poslije derbija uveliko ide snimak neke rukometne utakmice.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 18 feb 2023, 00:12

ZutiFKS je napisao/la:
18 feb 2023, 00:10
samocelik je napisao/la:
17 feb 2023, 23:58
I umjesto najavljene konferencije za novinare poslije derbija uveliko ide snimak neke rukometne utakmice.
To je u sklopu studijske emisije koja se, kao ni druge, ne emituje u BiH.
Nema šta, evropska liga u rukometu i to snimka, puno je zanimljivija večeras.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 18 feb 2023, 00:16

Ja sam samo plasirao svoje mišljenje.
Lp

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 18 feb 2023, 00:29

Robust je napisao/la:
17 feb 2023, 23:28
deantinho je napisao/la:
akisarajevo92 je napisao/la:
16 feb 2023, 22:17
To mi je jedna od drazih stvari od kad su uvedene "bh verzije", nema vise nebitnih meceva (za nas u BiH) Zvezde i Partizana na glavnim kanalima, kao ranije saltam kanale pa sa Camp Nou odjednem naletim na neke seoske stadione iz Srbije
al ova laz da je u BiH gledanija srpska kosarka od tekmi lige šampiona je :rol: :rol: , pa jbt ja mislim da i ti sam ne vjerujes u ovu glupost shvacas li ti kolika je gledanost i reach tekmi LP i fucking srbijanske lige u košarci :urnebes: :urnebes:
Vjerovatno misli na Republiku Srpsku , tu i jeste u pravu , tamo su Partizan i Zvezda bogovi .

Pa i ja kad se sjetim kada je KK Bosna igrala , bolio me qrac za sve ostalo ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 18 feb 2023, 09:40

bombaysaphire je napisao/la:
18 feb 2023, 00:29
Robust je napisao/la:
17 feb 2023, 23:28
deantinho je napisao/la:

Vjerovatno misli na Republiku Srpsku , tu i jeste u pravu , tamo su Partizan i Zvezda bogovi .

Pa i ja kad se sjetim kada je KK Bosna igrala , bolio me qrac za sve ostalo ...
ma haj tebra da je euroliga pa haj al srpska liga znas i sam kako je gledana LP posebno sto vecina drzave je prati i veci broj korisnika arena ima u federaciji preko BHT, logosofta i eroneta nego preko mtela i elte u RS-u jednostavno brojke to pokazuju i one su neumoljive , zamisli gledanija tekma crvene zvezde od tekme bajerna i psg pa i ti u RS-u su pratili LP a ne to , areni bih najveca zarada od reklama iz Bosne sad predstavlja LP, Plbih, Engleska liga i spanska , najveci reach imaju te utakmice i nasi kad plaćaju reklame te tekme najvise traze

Pa nije beze sjediste arene za Bosnu u Sarajevu a ne BL

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 18 feb 2023, 16:45

& " $ преносе на " " је то &. ' ? $ ?. ' $, " ?, па ". Не & ?, - $ $ ?. & " $ " " $ $ " ? у ".
$ $ " " $ $ ? & $ $ " Арена " " по ? пута. & % у ове ' ", " $ " Сарајева " су $ ? $ за Арену. $ " то. " $ & ? " $ у %.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 18 feb 2023, 16:49

Gledanije su u RSu, naporan si. Ne znam nikog u Federaciji da gleda srpske klubove, eventualno 4. pretkolo LP ako Zvezda izbori. O kosarci da ne pricam. :urnebes:

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 18 feb 2023, 17:04

ZutiFKS je napisao/la:
18 feb 2023, 16:54
Finn je napisao/la:
18 feb 2023, 16:49
Gledanije su u RSu, naporan si. Ne znam nikog u Federaciji da gleda srpske klubove, eventualno 4. pretkolo LP ako Zvezda izbori. O kosarci da ne pricam. :urnebes:
Baš tako, ja kažem isto provjereno da nogometni Derbi jeste gledaniji od bilo čega ali u Srbiji i RS. U FBiH LP, SerieA i EPL dominiraju, uz PL BiH.
Da se i ja s tobom jednom slozim. Jah, derbi sam zaboravio, evo nek se i to gleda u Federaciji donekle, ali ni blizu kao LP.

salex90
Kontakt:

Post Postao/la salex90 » 19 feb 2023, 20:48

apsolutno verujem u ovo sto je deantinho naveo

dva su razloga

u Republici Srpskoj svi su korisnici operatera MTEL-a, dio njih i ELta kabela, a oba imaju Arene

drugo, najveci broj navijaca u Bosni i Hercegovini imaju Zvezda i Partizan i logicno je da su najgledaniji

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 20 feb 2023, 10:52

Samo lud covjek moze vjerovati da su utakmice Zvezde i Partizana protiv raznih Surdulica, Mladanovaca il cega vec gledanije od bilo koje utakmice LP na nivou citave BiH.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 feb 2023, 11:10

kako bolestan narod u 3 pm
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 20 feb 2023, 14:00

Epidaurus je napisao/la:
20 feb 2023, 10:52
Samo lud covjek moze vjerovati da su utakmice Zvezde i Partizana protiv raznih Surdulica, Mladanovaca il cega vec gledanije od bilo koje utakmice LP na nivou citave BiH.
" " $ & & " је $ Арене. ' ' $ ' ? $ ", јер ? - $ & " пуца ' она ствар - ? ' " " на & ' " & јер " не $ стање ".
' % не $. " $ је $ " у Црној ", $ $.
? се & ? не, то су $ - ? на " " $ " $, " " " $. $ ? - & " у $, $.
$ ? је ? у ' % $ " ? ' $ " на ", а " ? " на " $ ", то стварно не '.
" $ у $ " $ " " је на " " (& ју) " пута $ $ свега $ % Арена ".

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 20 feb 2023, 14:09

deantinho je napisao/la:
20 feb 2023, 14:00
Epidaurus je napisao/la:
20 feb 2023, 10:52
" " $ & & " је $ Арене. ' ' $ ' ? $ ", јер ? - $ & " пуца ' она ствар - ? ' " " на & ' " & јер " не $ стање ".
' % не $. " $ је $ " у Црној ", $ $.
? се & ? не, то су $ - ? на " " $ " $, " " " $. $ ? - & " у $, $.
$ ? је ? у ' % $ " ? ' $ " на ", а " ? " на " $ ", то стварно не '.
" $ у $ " $ " " је на " " (& ју) " пута $ $ свега $ % Арена ".
Ako ukljucis prostu logiku, shvatit ces da nema teoretske sanse da su mecevi Partizana i Zvezde protiv Surdulica, Lucana, Novog Pazara i ostale buranije po Srbiji gledaniji od najjacih utkamica Lige Prvaka. U RS vjerovatno i jesu no na nivou citave BiH ne postoji ni promil sanse. Arena takodjer ima ekskluzivno pravo za LP na citavom teritoriju BiH. Derbi Zvezde i Partizana mozda i jeste gledaniji.

Historijski gledano Zvezda jeste najveci klub u regionu ali je isto tako u zadnjih 30 godina debelo iza Dinama kao uostalom i svi ostali klubovi. Sto se tice popularnosti svakako da su uvjerljivi broj 1.

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 20 feb 2023, 14:32

$, ја " & % " је & &. " &, ? јесте ". $ у " - ' $. ' ? " ? $ ", јер ' ? не " $ тога $ """ $ " " ?.

Ја не ' ? $ у $ тренутно " Арену, ' $ у РС " ", $ " $ $ " " ?.
" $ је то у " & на ? ? ". - $ се $ на нету ' " " ? ? & " % се " ".

" групне фазе ?-а " ? $, $ $, јер " 6-7 & ". ? су $ јер се ' " &...
" су $ " $ " " " " ? "... " " ' на & преносе са Арене " ? ", ' $ (фазон 10000 у & &)... $ " то & ? $. А " ? " " ?, $ са Арене " ?...

У РС-у је то & $. За " не ' $ ? се $, ? " $ " $ " $ ? $ " %. ? & је $ % " & " Арена на " ".

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 20 feb 2023, 14:58

slika

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 feb 2023, 15:06

Finn je napisao/la:
18 feb 2023, 16:49
Konkretno košarku gledam i CZ i Partizan.
Fudbal uglavnom ne, pogotovo ne domaće prvenstvo.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.