NBA 2022-23 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: NBA 2022-23 regular season
Hladno

23
Zbog ovakvih stvari nije trebao dobiti prosle godine. Ove godine I zasluzuje iako mi je tu sa Grkom 1a I 1b, ali prosle godine dati liku osrednje ekipe lige za koju da je popusila metlu u prvoj rundi niko ziv se neb iznenadio je apsurd. MVP treba uvijek biti neko cija je ekipa ustvari pravi contender.
I sad lik ulazi u historiju I bit ce MVP 3x a jos nijednom nije igrao finale. Iako jeste regular season nagrada, cini mi se da kriterij se kroji po onome sto ce najvise odgovarati Jokicu.
- Felixians4
- Kontakt:
Nikakav apsurd, Jokić je potpuno zasluženo bio MVP oba puta, a i treći bude sva je prigoda. U međusobnim duelima i nadvladao Giannisa/Embiida bio uz pobjede. Čudo. MVP- most valuable player! Ona sezona ranije je bila teško sranje od RS(a ova RS je fenomenalna recimo) kada su Sixers i Jazz bili prvi, playoffs isto teško sranje prožet ozljedama- eto, tu je Jokić izbacio Lillarda i Mccolluma s Riversom, Campazzom, Morrisom bekovski.
Lik je nevjerojatno efikasan, usto defanzivno u RS jako dobar, prošle sezone 3 direktne pobjede reakcijama u zadnjim sekundama donio, a nadasve genijalan.
Da, jedni stalno tvrde da se gura američka propaganda što nema veze s vezom, često i "protiv svojih" odluče, a sad najednom lobi ima jedan N.Jokić, valjda preko Miška Ražnatovića
Lik je nevjerojatno efikasan, usto defanzivno u RS jako dobar, prošle sezone 3 direktne pobjede reakcijama u zadnjim sekundama donio, a nadasve genijalan.
Da, jedni stalno tvrde da se gura američka propaganda što nema veze s vezom, često i "protiv svojih" odluče, a sad najednom lobi ima jedan N.Jokić, valjda preko Miška Ražnatovića
zasto treba ekipa biti contender, ovo je nagrada za regularni dio, covjek je sa igracima od koji sad pola il nije u ligi il je neka mizerna uloga, napravio PO ekipu i dobro ih nosio protiv GSW, komotno je moglo biti i 4-2 4-3 da se imalo srece..nagrada je valjda za Most Valuable, a valuable ne znaci najbolji igrac najbolje ekioe..i da, nagrada je individualna, ne ekipna, za to postoji prsten sampiona i na kraju FMVPnerkolfc je napisao/la: ↑16 feb 2023, 22:03Zbog ovakvih stvari nije trebao dobiti prosle godine. Ove godine I zasluzuje iako mi je tu sa Grkom 1a I 1b, ali prosle godine dati liku osrednje ekipe lige za koju da je popusila metlu u prvoj rundi niko ziv se neb iznenadio je apsurd. MVP treba uvijek biti neko cija je ekipa ustvari pravi contender.
I sad lik ulazi u historiju I bit ce MVP 3x a jos nijednom nije igrao finale. Iako jeste regular season nagrada, cini mi se da kriterij se kroji po onome sto ce najvise odgovarati Jokicu.
Prvo defanzivno nije dobar, gledao sam ga vise puta I uvijek ispada kao I ranije, Embiid ga pojeo zao veceru nedavno.
Proslu sezonu seed nije bitan, dajmo Jokicu iako ce ispasti jer ima losu ekipu.
Luka to isto radio do prije 2 sedmice nije ni blizu br1 favorite bio. Grku falio drugi najbolji igrac 40 utakmica, ljudi 2 seed na Istoku, on u zadnjih 11 tekmi ima neke apsurdne ofanzivne I defanzivne brojke I opet 400 bodova iza Jokica na glasanju, kako da ne. Pazi ovo 3 novinara ga nemaju ni u top 5.
Embiid osvojio scorersku titulu, igrao 10x bolju odbranu ali eto imao je ekipu I zbog toga bolji omjer pa nije dobio.
Ove sezone I da dobije bit ce zasluzeno, prosle nije trebao dobiti.
Luka to isto radio do prije 2 sedmice nije ni blizu br1 favorite bio. Grku falio drugi najbolji igrac 40 utakmica, ljudi 2 seed na Istoku, on u zadnjih 11 tekmi ima neke apsurdne ofanzivne I defanzivne brojke I opet 400 bodova iza Jokica na glasanju, kako da ne. Pazi ovo 3 novinara ga nemaju ni u top 5.
Embiid osvojio scorersku titulu, igrao 10x bolju odbranu ali eto imao je ekipu I zbog toga bolji omjer pa nije dobio.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Prosle godine Embiid opljackan, ali ove sezone Jokic svakako zasluzuje MVP igra ko kompjuter frajer, haman ne grijesi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Felixians4
- Kontakt:
"gledao sam ga, ispada ko ranije, nije dobar" Argumenta bez. da, embiid ga ubio, tu je malone kriv bio. s druge strane, embiid čuvao gordona. 1 na 1 nije defender.nerkolfc je napisao/la: ↑16 feb 2023, 22:19Prvo defanzivno nije dobar, gledao sam ga vise puta I uvijek ispada kao I ranije, Embiid ga pojeo zao veceru nedavno.
seed jest bitan, u tome jest poanta. on je uzdizao te šrot sastave čisto u doigravanje.
nije luka isto radio. SKORO, al nije isto, prilična je razlika. puno više drži loptu, neefikasniji je scorerski(samo je ogroman volumen i bit će prvi scorer) i kreativno, slabija obrana, puno slabiji score. prvi team, top 3-5 da, no razlika je biti prvi ili treći.
falio je i sam giannis, falio je i jrue, fali sada i portis.. timski to nadoknađuju, a ipak je kvalitetnija udarna petorka bucksa od nuggetsa(bar dok jamal nije svoj, a djelovalo je da jest pa sada ponovno pauzira, no uredno dobijaju) i pritom je giannisa za svoj standard bio slabiji prvi dio, oni se ionako štede već treću RS zaredom.
embiid nije igrao 10x bolju obranu, to je laž.
ARGUMENTI odlučuju fala k ,a ne ovakva naklapanja i iskrivljavanja
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 16 feb 2023, 22:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad su mu dali MVP na argument jer je bio najbolji igrac lose ekipe onda mu mogu na sve dati.
Ima još da se igra, tek sad neki igrači će ući MVP mod, imati ćemo brutalna 2 mjeseca.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
? ' $ у ПОФ?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Finale zapada i to ako im se slože kockice, preko toga ne
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kakav je zapad ne mogu biti sigurno ni da ce 1 krug proci.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Da nije KD dosao u Phoenix rekao bih da izlaze 90%. Ovako ce bito yebeno ali definitivno mogu proci tu seriju
90%?,otkud tolika vjera u Denver?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ko će čuvat KD-a u toj seriji? Michael Porter Jr.? 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Cinio se zapad bad slab. Memphis I NOP se poceli raspadati, Kingsi treci ali ih ne vidim ko kontendere. Wiggins, Green igrali lose, Steph svako malo povreda. Paul ostario a I opcenito nisu me Sunsi nesto kupili igrama, pa njima su Blazersi 2 tekme uzeli. Jedino Klipe da im se bas poklopi zdravlje 10%
Vidi meni se cini da je zapad puno zajebaniji od 5 mjesta nego li gore gdje su SAC ili MEM.Naravno povrede uvijek dosta toga kroje pa je tesko reci s kakvim ce se rosterima u PO uci,ali ne znam mogalo bi im se desiti da vec u prvom kolu sa 8 mjesta dobiju super zajebanog protivnika.Meni je nekako prva misao na DEN da su uspijeli dva puta dobiti po usima od Lakersa sa Westbrookom,mozda ih zbog toga slabije dozivljavamnerkolfc je napisao/la: ↑16 feb 2023, 23:16Cinio se zapad bad slab. Memphis I NOP se poceli raspadati, Kingsi treci ali ih ne vidim ko kontendere. Wiggins, Green igrali lose, Steph svako malo povreda. Paul ostario a I opcenito nisu me Sunsi nesto kupili igrama, pa njima su Blazersi 2 tekme uzeli. Jedino Klipe da im se bas poklopi zdravlje 10%

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.