English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

wadethegreat
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la wadethegreat » 16 feb 2023, 15:28

bodi123 je napisao/la:
16 feb 2023, 15:06
wadethegreat je napisao/la:
16 feb 2023, 14:50
bodi123 je napisao/la:
16 feb 2023, 14:45
Od svih ovih igrača koji su se masno plaćali i dovodili u ove najjače engleske klubove zadnjih par godina ovaj čupo Kukurelja je daleko najgori igrač i najveća ubleha za koju su date velike pare. Ovo što on igra u Čelziju je amaterski nivo za današnje bekove, nivo HNL-a. Sreća za City pa su ovi uletili i Brajton zatezao, baš katastrofalan igrač. Svaki put kad ga gledam sve se više ibretim, apsolutno ništa ne nudi na terenu.
Igra katastrofalno da ali ko ga je gledao u Brightonu prosle sezone zna da tu ima igrac.
Hvalilo ga je dosta ljudi na ovoj temi a i Pep ga bezveze ne bi trazio.
Ima lik neke privatne probleme sto je Potter spominjao vise puta i govori kao moramo ga natjerati da uziva u fudbalu opet cudne rijeci.
Ne znam jel ga treba ostavila posto iz nekog razloga pojedinim fudbalerima je to smak svijeta ko da joj je zlatna ckapi...
U svakom slucaju ne da ne nudi nista na terenu nego nam lik aktivno sabotira i napad i odbranu.
Alonso defanzivno a bekovski Jorginho ofanzivno trenutno :roll:
Meni se čupo nikad nije sviđao, pisao sam kad je City prodavao Zinčenka i nudio pare za ovog da je to užasan potez i da prodaju duplo boljeg beka za manje love nego što bi platili ovog. Evo i sad vidiš gdje je Zinčenko a gdje ovaj, i koliko je Ukrajinac bolji igrač.

Brajton ima taj sistem koji je već nekoliko sezona podmazan i njihovi igrači izgledaju bolji nego što jesu u realnosti, pa treba uzimati sa rezervom kad se kupuje od njih za masne cifre koje traže. I ovaj Caicedo hoće za lika 100 miliona, nema šanse da je toliko dobar ko što izgleda u Brajtonu.

Enzo i Mudrik će biti dobri igrači i tu sam mišljenja da ste uboli. Trebat će vremena obojici da se uklope i naviknu na novu ligu i veći nivo ali će biti to ok. Feliksa morate otkupiti također, odličan je. Nkunku ako mogne iznijeti devetku ekipa za narednu sezonu je vrhunska.

Chilwella hoće City, neki dan čitam da će ga ganjati na ljeto kao jednu od primarnih opcija uz Belingema.
Harry Potter napravio sistem :mrgreen: .
Ima i do sistema naravno da neki igraci bolje izgledaju nego sto jesu ali nije lik ovoliko los.
Ima covjek strah u svakom segmentu igre. Ne moze dati Mudryku pas od 3 metra vraca loptu nazad ne moze centrirati vraca loptu nazad.
U odbrani mu se noge tresu cim ga neko napadne vidi se da je glava problem.
Hoce Pep Chillija izgleda :D .
Enzo i Felix su jedini do sada impresionirali dok Mudryk jos trazi formu i fizicki dize nivo s obzirom da je imao tu pauzu od novembra ali vidi se da mali zna lopte.
Madueke mi djeluje ko divlji igrac ne mogu ga procijeniti za sada a i ima losu historiju povreda.
Buddy mi se cini kao odlican stoper.
Nkunku i da se ne uklopi bice 10 puta bolji od Havertza vjerujem da ce njemu uzeti poziciju jer Potter ionako prezire prave napadace iz nekog razloga :roll: .
Kad smo vec kod Havertza treba ga prodati Bayernu jos jucer i Mounta isto Liverpoolu uvaliti trazi **** platu od 250k.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 16 feb 2023, 15:35

E jesu i impresionirali. Kako me sjećanje služi otkako su svi nabrojani zaigrali, Chelsea nema nijednu pobjedu, ali su impresionirali. Bravo.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 16 feb 2023, 15:39

Do kad ce Havertz da zivi na osnovu gola iz finala? Njemu je Bauern i Farmerska max domet.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 16 feb 2023, 15:41

Poligon10 je napisao/la:
16 feb 2023, 15:35
E jesu i impresionirali. Kako me sjećanje služi otkako su svi nabrojani zaigrali, Chelsea nema nijednu pobjedu, ali su impresionirali. Bravo.
Yebiga treba vremena da se sve uklopi trust the process :D .
Protiv West hama nam cist penal nije sviran a sinoc fulamo gol sa dva metra par puta kad te nece bas te nece.
To ne znaci da ovi individualno nisu dobro igrali.
Imao je i Arteta jedan uzasan niz u Arsenalu pa su sada bolji i od nas i od vas sabura.

Mora da mu ga je jedan od provalnika pristavio da ovoliko padne psihicki.
@justin ma to se zaboravilo vec ja ga ne mogu podnijeti vise na terenu.
Covjek je toliko spor i svaka odluka mu je pogresna idealan upravo za farmera da se setka i izgleda kao neka kombinacija Kake i Zidana kao sto je izgledao u Leverkuzenu :roll:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 16 feb 2023, 15:45

bodi123 je napisao/la:
16 feb 2023, 15:06
16 feb 2023, 14:50
bodi123 je napisao/la:
16 feb 2023, 14:45
Od svih ovih igrača koji su se masno plaćali i dovodili u ove najjače engleske klubove zadnjih par godina ovaj čupo Kukurelja je daleko najgori igrač i najveća ubleha za koju su date velike pare. Ovo što on igra u Čelziju je amaterski nivo za današnje bekove, nivo HNL-a. Sreća za City pa su ovi uletili i Brajton zatezao, baš katastrofalan igrač. Svaki put kad ga gledam sve se više ibretim, apsolutno ništa ne nudi na terenu.
Igra katastrofalno da ali ko ga je gledao u Brightonu prosle sezone zna da tu ima igrac.
Hvalilo ga je dosta ljudi na ovoj temi a i Pep ga bezveze ne bi trazio.
Ima lik neke privatne probleme sto je Potter spominjao vise puta i govori kao moramo ga natjerati da uziva u fudbalu opet cudne rijeci.
Ne znam jel ga treba ostavila posto iz nekog razloga pojedinim fudbalerima je to smak svijeta ko da joj je zlatna ckapi...
U svakom slucaju ne da ne nudi nista na terenu nego nam lik aktivno sabotira i napad i odbranu.
Alonso defanzivno a bekovski Jorginho ofanzivno trenutno :roll:
Meni se čupo nikad nije sviđao, pisao sam kad je City prodavao Zinčenka i nudio pare za ovog da je to užasan potez i da prodaju duplo boljeg beka za manje love nego što bi platili ovog. Evo i sad vidiš gdje je Zinčenko a gdje ovaj, i koliko je Ukrajinac bolji igrač.

Brajton ima taj sistem koji je već nekoliko sezona podmazan i njihovi igrači izgledaju bolji nego što jesu u realnosti, pa treba uzimati sa rezervom kad se kupuje od njih za masne cifre koje traže. I ovaj Caicedo hoće za lika 100 miliona, nema šanse da je toliko dobar ko što izgleda u Brajtonu.

Enzo i Mudrik će biti dobri igrači i tu sam mišljenja da ste uboli. Trebat će vremena obojici da se uklope i naviknu na novu ligu i veći nivo ali će biti to ok. Feliksa morate otkupiti također, odličan je. Nkunku ako mogne iznijeti devetku ekipa za narednu sezonu je vrhunska.

Chilwella hoće City, neki dan čitam da će ga ganjati na ljeto kao jednu od primarnih opcija uz Belingema.
Hehe kuronja ti
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 feb 2023, 15:47

Jesu impresionirali, Mudryk jos nije predriblao igraca mimo Milnera, svaku loptu nazad vratio. Enza sinoc Adeyemi koji citavu sezonu igra ko amater baci na nos.

Chelsea treba Girouda vratiti, igranje sa 5 laznih devetki nece proci. Nek skrhaju pare na Toneya. Oba golmana prosjek u najbolju ruku, trener upitan... Tuchel je za Pottera Ferguson.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 16 feb 2023, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 16 feb 2023, 15:47

Ako ne dobijemo novog vlasnika, kuronja je nama :mrgreen:

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 16 feb 2023, 15:52

harden je napisao/la:
16 feb 2023, 15:47
Jesu impresionirali, Mudryk jos nije predriblao igraca mimo Milnera, svaku loptu nazad vratio. Enza sinoc Adeyemi koji citavu sezonu igra ko amater baci na nos.

Chelsea treba Girouda vratiti, igranje sa 5 laznih devetki nece proci. Nek skrhaju pare na Toneya.
Malo se pretjeruje s tim trkom Adeyemija. Sta je trebao Enzo raditi u toj situaciji, ako ga rusi crveni, ako ga proba pratiti do kraja ispada smijesan. Enzo je brz ko Jorginho, nema on sta traziti u ovim situacijama.

Da je placen 5m, ne bi niko govorio o ovome.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 16 feb 2023, 15:55

Finn je napisao/la:
16 feb 2023, 15:52
harden je napisao/la:

Chelsea treba Girouda vratiti, igranje sa 5 laznih devetki nece proci. Nek skrhaju pare na Toneya.
Malo se pretjeruje s tim trkom Adeyemija. Sta je trebao Enzo raditi u toj situaciji, ako ga rusi crveni, ako ga proba pratiti do kraja ispada smijesan. Enzo je brz ko Jorginho, nema on sta traziti u ovim situacijama.

Upravo. Ono je vise do postavljanja Celzija da ti jedan igrac brani kontru poslije kornera.
Zamjera se liku ko da je Enzo Mbappe...
Brzi je malo od Jorgana yebiga :D .
@harden nisam ni rekao da je Mudryk impresionirao rekao sam sa Enza i felixa i Buddy mi se bas svidja ko stoper.
Nije covjek ni fizicki spreman niti u formi tesko je nakon pauze od 2 3 mjeseca odmah uhvatiti zalet...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 feb 2023, 16:06

Finn je napisao/la:
16 feb 2023, 15:52
harden je napisao/la:

Pa odbrao je najgori dio terena da pokusa napraviti neki tackle. Okej, ostavljen u jako nezahvalnoj situaciji, ali onda ili ga prati trkom do kraja ili pokusaj tackle na centru. A ne znam bas da je on tako spor kako ti kazes.. I naravno da ne bi niko govorio o tome da je placen 5mil, necemo se sad praviti da cijena nije bitna, uvijek se gleda.

Mislim, onaj prvi mec je bio jako solidan, ne mislim ni da je los igrac naravno, samo sto Chelseajevi navijaci ovdje a i sirom interneta vidim dijele hvalospjeve pojacanjima kao da nemaju 1 pobjedu u zadnjih koliko, 9 meceva :mrgreen: Mislim da je ovaj roster Chelseaja totalna fula, nakaradno sastavljeno bez ikakvog planskog trosenja i to ce biti problem.

Badiashile je najbolji od svih pojacanja, igra top. Fofana je igrac od 15mil. Cucurella je do sad teska fula, lik ne lici na profesionalnog nogometasa. Pisao sam i neki dan, sve se to moze okrenuti, rano je za neke ocjene al pogotovo je rano pisati kako su neki od njih pun pogodak. Ja i dalje najveci upitnik stavljam kod Pottera svakako, na njemu ce biti i najveci pritisak sljedece sezone.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 16 feb 2023, 16:11

gaston je napisao/la:
16 feb 2023, 15:45
Hehe kuronja ti
Neće bolan u Livču, Braut će to izlobirati :salut:

Griliš je pravi primjer da se igrač ako vrijedi mora sačekati neko vrijeme dok nadođe i uklopi se u sredinu. Prije par mjeseci su i Jacka svi proglašavali flopom i promašajem a zadnja 2-3 mjeseca je među najboljim igračima u ekipi i izgleda konačno ko neko ko je plaćen 100 miliona. Tako da je bezveze Enzu, Mudrika pa i ove Unitedove ko Antony a i Nunez proglasiti flopom, nek ljudi odigraju prvo sezonu, dvije pa ćemo vidjeti. Za neke igrače odmah vidiš da znaju nešto i da vrijede, ali treba vremena da to pokažu. Svi ovi nabrojani su otprilike takvi, na momente su pokazali da su potencijal i kvalitet itekako prisutni.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 16 feb 2023, 16:14

Ne dijeli niko hvalospjeve ovo nam je katastrofalna sezona.
Samopozdanje je nula bodova ne moze lopta u gol nikako.
Sa druge strane vide se pomaci barem u napadackom dijelu sto se tice kreiranja sansi.
Liverpool Fulham West ham City u ligi i Sinoc Dortmund sve se bukvalno moglo dobiti.
U svakoj tekmi smo fulali najmanje 2 ciste prilike.
Nece i nece jednostavno sihire nam neko bacio pred golom.
Ljudi fulaju prazne golove pogadjaju precke stative ne moze niko hladan pred golom ostati ili se donese pogresna odluka u zadnji monemant ili se spetljaju.
Nismo u dobroj situaciji nikako ali najvise pozitive ima oko novih igraca izgledaju daleko bolje govorim o januarskim pojacanjima.
Sto se tice ljetnih sve fule za sada uzas...

Goldbridge making sense :D
Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 16 feb 2023, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 16 feb 2023, 16:19

bodi123 je napisao/la:
16 feb 2023, 16:11
gaston je napisao/la:
Hehe kuronja ti

Prije par mjeseci su i Jacka svi proglašavali flopom i promašajem a zadnja 2-3 mjeseca je među najboljim igračima u ekipi i izgleda konačno ko neko ko je plaćen 100 miliona.
Nisu svi :mrgreen:
16 feb 2023, 16:14
Ne dijeli niko hvalospjeve ovo nam je katastrofalna sezona.
Samopozdanje je nula bodova ne moze lopta u gol nikako.
Sa druge strane vide se pomaci barem u napadackom dijelu sto se tice kreiranja sansi.
Liverpool Fulham West ham City u ligi i Sinoc Dortmund sve se bukvalno moglo dobiti.
U svakoj tekmi smo fulali najmanje 2 ciste prilike.
Nece i nece jednostavno sihire nam neko bacio pred golom.
Ljudi fulaju prazne golove pogadjaju precke stative ne moze niko hladan pred golom ostati ili se donese pogresna odluka u zadnji monemant ili se spetljaju.
Nismo u dobroj situaciji nikako ali najvise pozitive ima oko novih igraca izgledaju daleko bolje govorim o januarskim pojacanjima.
Sto se tice ljetnih sve fule za sada uzas...
Ovo malo što sam gledao Chelsea, fkt nije to toliko loša igra. Sinoć hejbet šansi, vidim xG preko 2. Felix izgleda inspirisano. Mora se istrpiti Potter bar još dvije godine do konačnog suda. Na ljeto jak špic koji garantuje 25+ golova i nema brige.

Kakve su šanse Kane u Chelsea? :mrgreen: Fale mi oni nekadašnji transferi među londonskim klubovima tipa Ashley Cole, Sol Campbell.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 16 feb 2023, 16:28

Fale i meni obicno smo tu dobro prolazili :mrgreen: .
Nema sanse Kane on ako igdje ode u Engleskoj to ce United biti sumnjam da bi otisao u drugi Londonski klub jedino sto ima u karijeri je taj legacy u Spursima.
Osimhen se spominje ali ne znam kako ce to izvesti s obzirom da nema loophole vise i da moramo krhnuti na felixa masne pare a moramo ga dovesti odlicno izgleda.
Prije da ce Potter igrati Nkunkua u napadu umjesto Havertza drka na lazne devetke skoro ko Pep.

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 16 feb 2023, 16:37

Enzo i Felix su odlični i poboljšali su individualnom kvalitetom igru tima, mada se to po rezultatima ne vidi.
Mudryk je nespreman i nedorečen, Madueke mi liči na klasičnog driblera dok se Badiashille do sada pokazao kao siguran i pouzdan štoper.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 16 feb 2023, 16:53

bodi123 je napisao/la:
16 feb 2023, 16:11
gaston je napisao/la:
Hehe kuronja ti

Griliš je pravi primjer da se igrač ako vrijedi mora sačekati neko vrijeme dok nadođe i uklopi se u sredinu. Prije par mjeseci su i Jacka svi proglašavali flopom i promašajem a zadnja 2-3 mjeseca je među najboljim igračima u ekipi i izgleda konačno ko neko ko je plaćen 100 miliona. Tako da je bezveze Enzu, Mudrika pa i ove Unitedove ko Antony a i Nunez proglasiti flopom, nek ljudi odigraju prvo sezonu, dvije pa ćemo vidjeti. Za neke igrače odmah vidiš da znaju nešto i da vrijede, ali treba vremena da to pokažu. Svi ovi nabrojani su otprilike takvi, na momente su pokazali da su potencijal i kvalitet itekako prisutni.
Justin je napisao/la:
27 jan 2023, 22:34
harden je napisao/la:
27 jan 2023, 22:27
Grealish asist :kafa: dobar ove sezone
Najbolji igrac lige ove sezone.
Justin je napisao/la:
05 jan 2023, 22:24
Kakva je igracina Grealish.
Justin je napisao/la:
28 dec 2022, 23:29
BosniaBoston je napisao/la:
28 dec 2022, 22:28
Poolovci bi guzice dali da imaju kreativca kao Grealish u ekipi sa svim svojim manama, a kod pepa je lik 6. najbolji u tom aspektu
Jack je igracina i ljudina. Ne razumijem ljude sto ga ne vole.
Justin je napisao/la:
21 nov 2022, 14:20
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
21 nov 2022, 14:18
Ovi bijeli Englezi su nesto najruznije sto se moze vidjeti na ovoj zemaljskoj kugli, sreca pa im ovi tamnoputi i mijesani popravljaju prosjek.
Grealish je hot. Mount isto nije los.
Justin je napisao/la:
02 avg 2022, 13:21
Cipiripiblicblic je napisao/la:
02 avg 2022, 12:36
Ima li netko od vas osjećaj da će Grealish razvaliti sljedeću sezonu :kafa:
Odlican igrac i jos bolja osoba. :salut:

:tokralju: :tokralju: :salut:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

JoelMiller
Kontakt:

Post Postao/la JoelMiller » 16 feb 2023, 17:00

Nego, gdje je i sta radi ultratalentovani Foden :bow: :rol:

Od kad je ta prevara klupirana, City je poceo dobijati. Dok toliko osporavani Mahrez od najvece neznalice foruma nastavlja prskati po njemu

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 feb 2023, 17:02

JoelMiller je napisao/la:
16 feb 2023, 17:00

Od kad je ta prevara klupirana, City je poceo dobijati. Dok toliko osporavani Mahrez od najvece neznalice foruma nastavlja prskati po njemu
Mozete li se nagubati do Evrope, sta mislis? :kafa:

JoelMiller
Kontakt:

Post Postao/la JoelMiller » 16 feb 2023, 17:03

harden je napisao/la:
16 feb 2023, 17:02
JoelMiller je napisao/la:
16 feb 2023, 17:00

Mozete li se nagubati do Evrope, sta mislis? :kafa:
Ako shategabri kaze da ne mozemo onda je sve moguce :salut:

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.