edit: yebote, kanali na koje pratim isto se nazivaju kao oni koji prenose HNL u HR, MAX Sport
Mogu se sponzori ispostovati i na drugi nacin, iako je kod nas praksa da se ulijece s tim reklamama u nevakat. Vise mi paraju usi hrvatski komentatori, iako ih (komentatore generalno) uglavnom i ne dozivljavam (osim onih najboljih) u toku prenosa.
E jbg
matanisunje je napisao/la: ↑16 feb 2023, 15:12samo na ERT World preko satelita
$ " ' $ је $ $ " $ Арене $ у ", ? $ је ' " " ". Ту ' " $. " ' са $ " ? $ у ово $ " " га % се $ у " " ? је $ %, & &. & " је $ је & " $ " " $ $ & " ? " у ". Па " $ ? је то ". & је " те ? " " $ у то % " је " $ $.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 feb 2023, 22:17To mi je jedna od drazih stvari od kad su uvedene "bh verzije", nema vise nebitnih meceva (za nas u BiH) Zvezde i Partizana na glavnim kanalima, kao ranije saltam kanale pa sa Camp Nou odjednem naletim na neke seoske stadione iz Srbije
neka ipak, hvala njima sto ne forsiraju to na glavna tri kanala Arena BiH, ima dovoljno Arena na Msatu za one koji zele gledati Zvezdu i Partizan u manjem bh entitetudeantinho je napisao/la: ↑16 feb 2023, 22:34$ " ' $ је $ $ " $ Арене $ у ", ? $ је ' " " ". Ту ' " $. " ' са $ " ? $ у ово $ " " га % се $ у " " ? је $ %, & &. & " је $ је & " $ " " $ $ & " ? " у ". Па " $ ? је то ". & је " те ? " " $ у то % " је " $ $.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 feb 2023, 22:17To mi je jedna od drazih stvari od kad su uvedene "bh verzije", nema vise nebitnih meceva (za nas u BiH) Zvezde i Partizana na glavnim kanalima, kao ranije saltam kanale pa sa Camp Nou odjednem naletim na neke seoske stadione iz Srbije
" та $ ? су на ? $ " $, ' % & ? о ".
puno ih je ljudi kritikovalo i pisalo dopise, jer stavrno je bedno sta rade ovih par nedelja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.