NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Imam jednu ideju pa neka uprava i marketing razmisle o njoj.
Almir Tabaković vlasnik psa Atosa je navijač Čelika.
Vidimo svugdje po svijetu se odaju počasti u vezi Turske žrtava, minute sutnje itd. A Atos nas pas iz Zenice je heroj jer je spasio nekoliko ljudskih života+ njegov gazda je navijač Čelika. Ja bi stupio u kontakt sa momkom i pozvao ga da na poluvremenu prošeta krug sa njim oko travnjaka da ga Zenica pozdravi. Mislim da bi taj potez deleko odjeknuo i svakako lijepa fenomenalna gesta Čelika.
Takodjer bi pozvao jednom objavom sve zeničane da dodju na utakmicu Čelika gdje će imati priliku pozdraviti Atosa psa heroja iz Zenice. Mislim da bi dodatno dosta ljudi saznalo i za utakmicu i za dogadjaj jer bi sigurno svaki medij objavio takvu nesvakidasnju vijest. Dobio bi sigurno zasluzene ovacije i bio nagradjen za svoja djela.

Almir Tabaković vlasnik psa Atosa je navijač Čelika.
Vidimo svugdje po svijetu se odaju počasti u vezi Turske žrtava, minute sutnje itd. A Atos nas pas iz Zenice je heroj jer je spasio nekoliko ljudskih života+ njegov gazda je navijač Čelika. Ja bi stupio u kontakt sa momkom i pozvao ga da na poluvremenu prošeta krug sa njim oko travnjaka da ga Zenica pozdravi. Mislim da bi taj potez deleko odjeknuo i svakako lijepa fenomenalna gesta Čelika.
Takodjer bi pozvao jednom objavom sve zeničane da dodju na utakmicu Čelika gdje će imati priliku pozdraviti Atosa psa heroja iz Zenice. Mislim da bi dodatno dosta ljudi saznalo i za utakmicu i za dogadjaj jer bi sigurno svaki medij objavio takvu nesvakidasnju vijest. Dobio bi sigurno zasluzene ovacije i bio nagradjen za svoja djela.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Još su u Turskoj i neće se vratiti do utakmice ali super ideja!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Re: NK Čelik Zenica - Članstvo
BROJ ČLANOVA (16.02.2023.)
738
Ako bude uclanjenje na utakmici na zapadu, ide ovo na 800+ do ponedjeljka
738

Ako bude uclanjenje na utakmici na zapadu, ide ovo na 800+ do ponedjeljka

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica - Članstvo
Wow
Idemo ovih 262 do utakmice cetvrtfinala kupa

Idemo ovih 262 do utakmice cetvrtfinala kupa

Jesi siguran, sinoc bas gledam na TV da su sve spasilačke ekipe krenule nazad za Bosnu.
-
- Kontakt:
Moue to i za neku narednu utakmicu. Ideja je odlicna
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Sad i ja na TV-u gledao da se u nedjelju vraćaju. Možda i stignu, siguran sam da će ih klub kontaktirati u svakom slučaju.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Sada je to baš aktuelno, pogotovo jer ako su sinoc krenuli iz Turske sigurno će biti tu do nedelje. Plus heroj pas iz Zenice + gazda mu naš simpatizer Čelika. Ali svakako ako odluce da tako nesto izvedu detalje i dogovor moraju dogovoriti sa GSS Zenica i sa momkom da li su slobodni taj dan, kada dolaze itd.
Staviti velikom gospodinu Atosu šal oko vrata da se ponosno proseta travnjakom Bilinog polja i nagraditi heroja aplauzom!
Veoma bitna tekma protiv Radnika i trebamo biti svjesni da prolaz nije zagarantovan. Pobjeda mnogo znaci kako bi klub dobio dodatnu finansijsku injekciju tako da motiv za dolazak na stadion ne smije bas nikom biti upitan. Podrska ekipi je neophodna da ucine ono sto svi prizeljkujemo.
I zato...
SVI NA BILINO!
Veoma bitna tekma protiv Radnika i trebamo biti svjesni da prolaz nije zagarantovan. Pobjeda mnogo znaci kako bi klub dobio dodatnu finansijsku injekciju tako da motiv za dolazak na stadion ne smije bas nikom biti upitan. Podrska ekipi je neophodna da ucine ono sto svi prizeljkujemo.
I zato...
SVI NA BILINO!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Sve je već spremno
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
Ne mozete tako licitirati jel dosao ili nije, to su nagađanja, trebaju se neke stvari par dana ranije znati i planirati prema protokolu jer ima prenos na tvu ne moze se to tek tako kako vi mislite. Kažem ideja je odlicna, ali treba je fino sprovesti u djelo, nista na silu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa nase i jest da nagadjamo i dajemo ideje, a implementacija je na klubu. Ako je potrebna podrska klubu, tu smo svi.
@rz88 da li mijenjamo dobavljaca ili ostaje isti?
@rz88 da li mijenjamo dobavljaca ili ostaje isti?
Celik!3,2,2.
Ovim putem pozivamo naše navijače da nekoliko trenutaka prije izlaska igrača na teren prate veliki displej na stadionu. Klub će pokušati organizovati zajedničko pjevanje jedne od najpopularnije navijačke pjesme našeg kluba “Srce je moje zastava…”. Stoga, svoje šalove dignite u zrak i zajedno zapjevajmo pjesmu dočekujući naše šampione!
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
Joj dede mi kad se zapjeva srce je mojeee zastavaaa
Aaaaa
Aaaaa