wadethegreat je napisao/la: ↑16 feb 2023, 14:50
bodi123 je napisao/la: ↑16 feb 2023, 14:45
Od svih ovih igrača koji su se masno plaćali i dovodili u ove najjače engleske klubove zadnjih par godina ovaj čupo Kukurelja je daleko najgori igrač i najveća ubleha za koju su date velike pare. Ovo što on igra u Čelziju je amaterski nivo za današnje bekove, nivo HNL-a. Sreća za City pa su ovi uletili i Brajton zatezao, baš katastrofalan igrač. Svaki put kad ga gledam sve se više ibretim, apsolutno ništa ne nudi na terenu.
Igra katastrofalno da ali ko ga je gledao u Brightonu prosle sezone zna da tu ima igrac.
Hvalilo ga je dosta ljudi na ovoj temi a i Pep ga bezveze ne bi trazio.
Ima lik neke privatne probleme sto je Potter spominjao vise puta i govori kao moramo ga natjerati da uziva u fudbalu opet cudne rijeci.
Ne znam jel ga treba ostavila posto iz nekog razloga pojedinim fudbalerima je to smak svijeta ko da joj je zlatna ckapi...
U svakom slucaju ne da ne nudi nista na terenu nego nam lik aktivno sabotira i napad i odbranu.
Alonso defanzivno a bekovski Jorginho ofanzivno trenutno
Meni se čupo nikad nije sviđao, pisao sam kad je City prodavao Zinčenka i nudio pare za ovog da je to užasan potez i da prodaju duplo boljeg beka za manje love nego što bi platili ovog. Evo i sad vidiš gdje je Zinčenko a gdje ovaj, i koliko je Ukrajinac bolji igrač.
Brajton ima taj sistem koji je već nekoliko sezona podmazan i njihovi igrači izgledaju bolji nego što jesu u realnosti, pa treba uzimati sa rezervom kad se kupuje od njih za masne cifre koje traže. I ovaj Caicedo hoće za lika 100 miliona, nema šanse da je toliko dobar ko što izgleda u Brajtonu.
Enzo i Mudrik će biti dobri igrači i tu sam mišljenja da ste uboli. Trebat će vremena obojici da se uklope i naviknu na novu ligu i veći nivo ali će biti to ok. Feliksa morate otkupiti također, odličan je. Nkunku ako mogne iznijeti devetku ekipa za narednu sezonu je vrhunska.
Chilwella hoće City, neki dan čitam da će ga ganjati na ljeto kao jednu od primarnih opcija uz Belingema.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase