Faruk Hadžibegić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ReX
Kontakt:

Re: Faruk Hadžibegić

Post Postao/la ReX » 15 feb 2023, 21:31

19vendetta87 je napisao/la:
15 feb 2023, 21:28
Espiritosanto je napisao/la:
15 feb 2023, 21:20
Gotivili ga ili ne nema mu se šta prigovoriti za ovo što je uradio van terena.
Hamulić i Tahirović riješeni sa Denisom su on i Miske razgovarali na njemu je odluka nije do selektora.
Po izjavi za Tahirovića da će u martu biti pozvan sigurno su isto rekli i Denisu i njegovim.
Pa Denis valjda ne moze igrati u martu jer ne moze stici srediti papirologiju tako brzo?
Tako je. Ali moze dati zvanican odgovor, hoce li ili nece. Da bi se eventualno na njega moglo racunati za ljetne utakmice kvalifikacija.
@igrajlopte 🐦

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 15 feb 2023, 21:40

Selektor je odradio ono sto je bilo do njega. Ako Huseinbasic misli da moze igrati za seniore Njemacke - sretno mu bilo, ali bojim se da nikad nece biti ni blizu tog nivoa. U svakom slucaju, vjerujem i nadam se da ce i srce i mozak odabrati nas.

Novi Spahic tu (Ahmedhodzic), novi Zukanovic tu (Hadzikadunic), novi Mujdza tu (Dedic), novi Rahimic tu (Tahirovic), novi Pjanic tu (Hadziahmetovic), novi Ibisevic tu (Demirovic), novi Dzeko tu (Hamulic). Ako se jos Huseinbasic odluci za nas, onda je i novi Misimovic tu. :mrgreen: Neki od njih su vec nadmasili one koje nasljedjuju, neki ce ih nadmasiti, a neki nikad nece biti na tom nivou. U svakom slucaju, ovo je 7-8 obecavajucih mladih momaka. Fali jos kvalitetan golman i bar jedno dobro krilo (mozda Kikanovic) - ili cemo, u nedostatku takvih, biti osudjeni na 3-5-2 formaciju. Gazibegovic i Barisic su svakako vec tu. Jos se potajno nadam Gigovicu i Jasicu, kao i mladom Nezirevicu...

Grbavica786
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica786 » 15 feb 2023, 21:49

Ghuraba je napisao/la:
15 feb 2023, 21:40
Selektor je odradio ono sto je bilo do njega. Ako Huseinbasic misli da moze igrati za seniore Njemacke - sretno mu bilo, ali bojim se da nikad nece biti ni blizu tog nivoa. U svakom slucaju, vjerujem i nadam se da ce i srce i mozak odabrati nas.

Novi Spahic tu (Ahmedhodzic), novi Zukanovic tu (Hadzikadunic), novi Mujdza tu (Dedic), novi Rahimic tu (Tahirovic), novi Pjanic tu (Hadziahmetovic), novi Ibisevic tu (Demirovic), novi Dzeko tu (Hamulic). Ako se jos Huseinbasic odluci za nas, onda je i novi Misimovic tu. :mrgreen: Neki od njih su vec nadmasili one koje nasljedjuju, neki ce ih nadmasiti, a neki nikad nece biti na tom nivou. U svakom slucaju, ovo je 7-8 obecavajucih mladih momaka. Fali jos kvalitetan golman i bar jedno dobro krilo (mozda Kikanovic) - ili cemo, u nedostatku takvih, biti osudjeni na 3-5-2 formaciju. Gazibegovic i Barisic su svakako vec tu. Jos se potajno nadam Gigovicu i Jasicu, kao i mladom Nezirevicu...

Brate reci da se šališ?

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 feb 2023, 21:49

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 15 feb 2023, 21:51

Hamulić i Tahirović riješeni sa Denisom su on i Miske razgovarali na njemu je odluka nije do selektora.
Po izjavi za Tahirovića da će u martu biti pozvan sigurno su isto rekli i Denisu i njegovim.
Pa Denis valjda ne moze igrati u martu jer ne moze stici srediti papirologiju tako brzo?
Ne znam koliko brzo to može se srediti ali moja poenta je bila da su konkretni i bez okolišanja, odmah računamo na tebe ne u planu si pa doći će nekada poziv.
Nemamo za čim žaliti za Denisa i prigovarati bilo kome ako se ne odluči za nas.Do njega je.
Evo i Adnan Ćatić više nije Felix i ne bori pod Njemačkom zastavom,baš kao što je i Ozil rekao čim je loše migrant si kad je sve super nijemac si.
Razmisliti Denise dobro :bih:
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 15 feb 2023, 22:40

Grbavica786 je napisao/la:
15 feb 2023, 21:49
Brate reci da se šališ?
Nemam se sta saliti, poenta mog posta je da svaki igrac nase 'zlatne generacije' dobija nasljednika. To sto se novi Pjanic i pogotovo Dzeko mozda nece pojaviti ni za 50 godina, ne pobija cinjenicu da su Hadziahmetovic i Hamulic na putu da postanu i vise nego solidne zamjene. Rezultat te nase famozne 'zlatne generacije' je grupna faza na samo jednom prvenstvu, a ja sam uvjeren da ovi koji dolaze mogu ponoviti to (da ne kazem nadmasiti). Evo recimo momci koji cine nasu defanzivnu liniju objektivno mogu nadmasiti onu koja je igrala u Brazilu. Hadzikadunic, Ahmedhodzic i pogotovo Dedic bi trebali napraviti bolje karijere od Zukanovica/Bicakcica, Spahica i Mujdze.

Btw, raduju rijeci ovog momka kad kaze da nas savez radi sve sto je u njihovoj moci po pitanju potencijalnih reprezentativaca, buduci da je on savrseno upucen u kvalitet Jasica, Omica, Huskovica i svih ostalih.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 15 feb 2023, 22:54

Ne glupiraj se matereti, poredzenja su ti nidze veze

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 15 feb 2023, 22:56

15 feb 2023, 21:51
Ne znam koliko brzo to može se srediti ali moja poenta je bila da su konkretni i bez okolišanja, odmah računamo na tebe ne u planu si pa doći će nekada poziv.
Nemamo za čim žaliti za Denisa i prigovarati bilo kome ako se ne odluči za nas.Do njega je.
Evo i Adnan Ćatić više nije Felix i ne bori pod Njemačkom zastavom,baš kao što je i Ozil rekao čim je loše migrant si kad je sve super nijemac si.
Imal' to kakve veze sa kriminalom i zatvorskom kaznom ... pitam za jarana s Whatsapp-a ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 16 feb 2023, 14:14

Žestoko sam ga kritikovao i ne smatram ga dobrim trenerom, ali iznenadilo me da je ovoliko angažovan. Definitivno nije štetočina i to je svakako pozitivno. Ok je ovo što rade on i Misimović, i više nego ok.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 16 feb 2023, 14:48

- Selektor Janne Andersson je planirao doći u Rim u nedjelju i razgovarati sa Tahirovićem prije meča s Veronom. Željeli smo uključiti i Zlatana Ibrahimovića u pregovore, no selektor BiH je razgovarao sa njim u srijedu i privolio ga da nastupa za tu reprezentaciju
Gospodine :bih:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 16 feb 2023, 15:49

DaVinci je napisao/la:
15 feb 2023, 22:56

Imal' to kakve veze sa kriminalom i zatvorskom kaznom ... pitam za jarana s Whatsapp-a ... :zviz:
Da ne spamamo temu sa ovim,samo ne znam jesi upratio izjavu kaže do sada sam nastupao za Njemačku i BiH od sada samo za BiH.
I moje ime je uvijek bilo Ado bez obzira što je pisalo drugačije :mrgreen:
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 16 feb 2023, 15:57

16 feb 2023, 15:49
DaVinci je napisao/la:
15 feb 2023, 22:56

Da ne spamamo temu sa ovim,samo ne znam jesi upratio izjavu kaže do sada sam nastupao za Njemačku i BiH od sada samo za BiH.
I moje ime je uvijek bilo Ado bez obzira što je pisalo drugačije :mrgreen:
a onaj pravni dio cemo preskociti :nene:

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 16 feb 2023, 19:30

slika
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 18 feb 2023, 21:58

Nijedan selektor vam ovo nije ponudio. :mrgreen:

Bujrum:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 feb 2023, 23:24

Jel realno da ga ljudi u komentarima pitaju za Ugwua?
Hoce oni da ga zovnu u A reprezentaciju, a nema minute seniorskog fudbala
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 18 feb 2023, 23:38

DamirT je napisao/la:
18 feb 2023, 23:24
Jel realno da ga ljudi u komentarima pitaju za Ugwua?
Hoce oni da ga zovnu u A reprezentaciju, a nema minute seniorskog fudbala
Ne pitaju ga zbog poziva u a reprezentaciju, nego da li je cuo za njega i sta se radi po tom pitanju. Kod nas ako ne izvrsis pritisak na selektore, nece sigurno ni pozvati igraca, u omladinskim selekcijama je njima samo bitno da uguraju menadzerske pulene, je.be se njima za Ugwu i sto on igra za Ajax u17
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 feb 2023, 00:55

A ta fejsbuk stranica pod imenom Faruk Hadzibegic je prije bila aktivna 2021 neke stvari o savezu objavljivala tekstove o Dzeki itd i sad najednom preimenovana u Faruk Hadzibegic pitanje je ko to uopste vodi

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 feb 2023, 10:39

zgembo89 je napisao/la:
19 feb 2023, 00:55
A ta fejsbuk stranica pod imenom Faruk Hadzibegic je prije bila aktivna 2021 neke stvari o savezu objavljivala tekstove o Dzeki itd i sad najednom preimenovana u Faruk Hadzibegic pitanje je ko to uopste vodi
Sigurno je da je on ne vodi ali ne odbacujem mogucnost da je neko vodi u njegovo ime.

Sjecam se 2014 neko napravio mumetov profil i predstavljo se ko on, raja mu pisala on im odgovaro kao evo sad sam s treninga odgovorim svima kad nadjem vremena :rol:
naprijed rejal

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 19 feb 2023, 10:43

slika
Rijesio ga covjek :rol:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 19 feb 2023, 14:36

Ovi komentari su samo dokaz koliko su navijači reprezentacije BiH priglupa i neuka svjetina, čast izuzecima koji se vjerovatno svakako ne oglašavaju u ovim komentarima.

Smoriše sa Precious Ugwuom, a ima genijalaca koji bi prostor otvarali supertalentovanom Adnanu Kanuriću.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 59 gostiju.