Kad smo već kod ubjeđenja, ja sam ubijeđen da su Geri Nevil i AlanSmit ista osoba.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Kad smo već kod ubjeđenja, ja sam ubijeđen da su Geri Nevil i AlanSmit ista osoba.
Imao pravolinijsku putanju al u tribine, frajer osuta loptu ne dadne gol nakon toga sudija svira penal, kakva je tu logika majke tiAA23 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:37Jel realno da nekome djeluje da se Nketiah zabio u golmana, Ederson je njega pokupio, ovaj imao pravolinijsku putanju, čist faul i penal.
Ne znam jel toliko teško priznati da je Ederson ispao retardiran i to je to.
Arsenal bolji, City traži prilike preko kontra napada, tijesno je još.
Pa City je bio donji čitavo prvo poluvrijeme, poveli su nakon greške japanca. Mogu biti zadovoljni sa trenutnim rezultatom. Arsenal bolja ekipa na terenu. Očekivano, reklo bi se.JasminAgic je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:33Najjaci ovi sto pisu izdominirao Arsenal, a ljudi imali 1 sut po golu i to ovaj izmisljeni penal. City los, Arsenal los, ne vidim nikakvu razliku osim sto su svi ocekivali da im City utrpa barem dva do poluvremena pa sad iznenadjeni
Odugovlači Tomi sa izvođenjem auta, imamo povoljan rezultat.
Pa jel ga pokupio Ederson, o čemu pričamoestufi98 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:39Imao pravolinijsku putanju al u tribine, frajer osuta loptu ne dadne gol nakon toga sudija svira penal, kakva je tu logika majke tiAA23 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 21:37Jel realno da nekome djeluje da se Nketiah zabio u golmana, Ederson je njega pokupio, ovaj imao pravolinijsku putanju, čist faul i penal.
Ne znam jel toliko teško priznati da je Ederson ispao retardiran i to je to.
Arsenal bolji, City traži prilike preko kontra napada, tijesno je još.
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 13 gostiju.