Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- kupus army
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Ja sam na RTRS gledao utakmicu i bas se pitam dal se covjek pravio budala il stvarno ne zna ni jednog drugog igraca Liona osim Gurkufa,pa ko god primi poltu na sredini terena covjek kaze lopta je kod Gurkufa.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ebo on sebe sto ukrade bar 8 metara kod onog gola 
Jos spici Ronalda i jos dvojicu i ubiljezi asistenciju malo ko to moze

Jos spici Ronalda i jos dvojicu i ubiljezi asistenciju malo ko to moze

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ne znam ja da li smo gledali istu utakmicu ali Pjanić nije asistirao kod gola, to je bio Cris
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Ted Mosby je napisao/la:Ne znam ja da li smo gledali istu utakmicu ali Pjanić nije asistirao kod gola, to je bio Cris
Pjanic je centrirao , a kriss spustio , to znaci da ga Pjanic nije pronasao ovaj ne bi dao asista , pa se racuna Pjanicu

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- Giallorossi
- Kontakt:
solidno je odigro miralem u 10 minuta ,kolko je dobio
...msl da nije zasluzio da dobiva toliko malo sanse,onaj gorcuff nije neka igracina,stvarno ne shvatam tog trenera Lyona zasto ga toliko forsira.. 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Nigdje ne piše da je Pjanić bio asistent, Cris piše na svim stranicama
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
pa da nije cris spustio ne bi ni bilo gola, tako da se racuna crisu.TaRgEt_ je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Ne znam ja da li smo gledali istu utakmicu ali Pjanić nije asistirao kod gola, to je bio Cris
Pjanic je centrirao , a kriss spustio , to znaci da ga Pjanic nije pronasao ovaj ne bi dao asista , pa se racuna Pjanicu
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Za ono vremena što je proveo na terenu odlično odradio, ima zasluga također kod gola, ali nije upisao asistenciju
. Šteta za onaj ubačaj sa vrha 16 metara kada je oboren Gorkuf, ali Bože moj ne može Pjanić sve namjestiti
. Ja bi volio da igra od prve minute u revanšu, a sa druge bi volio više da udje oko 60 jer bi bio mnogo korisniji tad, ali kad bi Lyon bio u rezultatskoj igri
Ja sam gledao samo uvod sa Ahmetovićem i čovjek me nasmijao u prve dvije rečenice, je pogriješio 4-5 puta
, a poslije kod stricevica bio i gledali na novoj, a tamo je Lovren najjači igrač bio
. Nije bio loš, ali su ga dizali, kao što je Ahmetović našeg Pjankea.

Ja sam gledao samo uvod sa Ahmetovićem i čovjek me nasmijao u prve dvije rečenice, je pogriješio 4-5 puta

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Znaš onu narodnu svak je u svom selu kralj
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Kako sam se smijao kad je rekao da je Pjanic asistent
Samo Ahmetovic to moze 

-
- Kontakt:
Sta Lovren nije bio loš ? Bio jedan od slabijih na terenu . Imao je par amterskih greški kao kad je htio ispucati loptu i prođe mu ispod noge . Sva sreća što je Adebayor napravio faul . I Pjana također pored onog šuta odmah kad je ušao i par dobrih dodavanja nije puno napravio . Ali Lovren danas definitivno jedan od slabijihjuventus 0244 je napisao/la:
Ja sam gledao samo uvod sa Ahmetovićem i čovjek me nasmijao u prve dvije rečenice, je pogriješio 4-5 puta, a poslije kod stricevica bio i gledali na novoj, a tamo je Lovren najjači igrač bio

onda nismo gledali istu utakmicu...lovren je bio jako dobar...adebayor ništa nije mogao....i ne smijemo zaboravit da dečko još nema ni 22 godine a za stopere je važno iskustvo..normalno da još ne može biti bezgriješan...bit će velika klasabavarian_bk je napisao/la:Sta Lovren nije bio loš ? Bio jedan od slabijih na terenu . Imao je par amterskih greški kao kad je htio ispucati loptu i prođe mu ispod noge . Sva sreća što je Adebayor napravio faul . I Pjana također pored onog šuta odmah kad je ušao i par dobrih dodavanja nije puno napravio . Ali Lovren danas definitivno jedan od slabijihjuventus 0244 je napisao/la:
Ja sam gledao samo uvod sa Ahmetovićem i čovjek me nasmijao u prve dvije rečenice, je pogriješio 4-5 puta, a poslije kod stricevica bio i gledali na novoj, a tamo je Lovren najjači igrač bio
- storm_raider
- Kontakt:
E onako ne bi centrirao ni BeckhamTaRgEt_ je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Ne znam ja da li smo gledali istu utakmicu ali Pjanić nije asistirao kod gola, to je bio Cris

Sport je lijek za tijelo i duh.
Lopta se od živog zida odbila Crisu, Pjanić je izgleda želio šutati
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ne znam brate po meni nisu bili loši, možda ja nisam nešto vidio, a kod gola gledao sma više puta, pa zaista mnogo se stvari poklopilo kod onog gola, bilo je i sreće puno, pa Cris n kraju zamalo stigao loptu, ni Benzema sam ne zna kako je prošlo, ali desi se ipak to ne umanjuje njegov gol. Malo off topic ali nadam se da nećete zamjeriti.bavarian_bk je napisao/la:Sta Lovren nije bio loš ? Bio jedan od slabijih na terenu . Imao je par amterskih greški kao kad je htio ispucati loptu i prođe mu ispod noge . Sva sreća što je Adebayor napravio faul . I Pjana također pored onog šuta odmah kad je ušao i par dobrih dodavanja nije puno napravio . Ali Lovren danas definitivno jedan od slabijih
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Pjanic po meni odigr'o veoma dobro za ono malo vremena,unio je zivost koja se trazila od njega,jos su uspjeli izjednaciti njegovom zaslugom...ukrao je 8-9 metara mahalski i opalio Cristinu u glavu i zabi se ga
Lovren takodje veoma dobar,AdAbajor
se nije vidio.
Lovren takodje veoma dobar,AdAbajor

1921-2011
Ma cemu diskusije ko je asistent... asistent nije Pjanic i zavrsena prica. Pjanic je "zapoceo"-ucestvovao u akcija nakon koje je gol pao, asistent je Kris. Zanimljivo da je X BH portala plasiralo tu vest, bez respekta prema svojim citaocima...
Mec, onako, nista posebno... Real jalovo nadmocan, Lion nije bez sanse u revansu... ako R.M. ne poprave nesto, Barsa ce im u Madridu nabiti 3 gola minimum u sledecem el-clasicu!
Pjana jako malo na terenu i tesko je za 20-ak minuta dati ocenu, ali je super da je bio deo lanca koji je Realu bar do revansa pokvario racunicu. Pjnaic ako i u sledecoj sezoni ne bude u planu trenera za prvih 11, bolje da potrazi novu sredinu jer ce s**bati karijeru... manji klub gde ce igrati ili veci gde ce biti car kao rezerva.
Sedeti na klupi Liona nije mala stvar u tim godinama, ali i ne bas nesto pohvalno ako se za tri godine vise nadjes na klupi od prve postave... a, narocito kada ti mesto drzi limitirani i forsirani Gorkuf (nacionalni interes FR.).

Mec, onako, nista posebno... Real jalovo nadmocan, Lion nije bez sanse u revansu... ako R.M. ne poprave nesto, Barsa ce im u Madridu nabiti 3 gola minimum u sledecem el-clasicu!
Pjana jako malo na terenu i tesko je za 20-ak minuta dati ocenu, ali je super da je bio deo lanca koji je Realu bar do revansa pokvario racunicu. Pjnaic ako i u sledecoj sezoni ne bude u planu trenera za prvih 11, bolje da potrazi novu sredinu jer ce s**bati karijeru... manji klub gde ce igrati ili veci gde ce biti car kao rezerva.
Sedeti na klupi Liona nije mala stvar u tim godinama, ali i ne bas nesto pohvalno ako se za tri godine vise nadjes na klupi od prve postave... a, narocito kada ti mesto drzi limitirani i forsirani Gorkuf (nacionalni interes FR.).
TaRgEt_ je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Ne znam ja da li smo gledali istu utakmicu ali Pjanić nije asistirao kod gola, to je bio Cris

nadam se da se šališ

FORZA MARŠAL !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da prekinemo misteriju. Vodicemo se kao u hokeju pa cemo Pjanica smatrati kao asistenta iza asistenta.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jeste kad ti tako napises, ali u njegovom kontekstu ispalo je da je on reprezentativni golman Lyona a ne Francuske...L_blancos je napisao/la:Sta tu ne stima?twingi je napisao/la:Jeste li culi Ahmetovica kad za Llorisa rece "taj reprezentativni golman Lyona"!!!
Reprezentativni golman-jeste
golman Lyona-jeste
Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Dinhooo, invincible1921 i 45 gostiju.