Igrajte vi od 10 ujutrokolezeljovac je napisao/la: ↑15 feb 2023, 18:54Hoće li Velež-Zrinjski tog istog dana igrati na zamjenskom stadionu?![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
19V22
Joj kad je Mario zarola na hibridnom terenu Arene Rodjeni. 
#jedvacekanje
#jedvacekanje
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- BiHSportman
- Kontakt:
Ovi iz Sarajeva su nesposobni organizirati utakmicu, istina to je i kriv savez. Mislim da ne bi trebali sada slati dopise jer smo jači sada nego prošlu polusezonu, ali i oni su. Sve u svemu nadam se finom derbiju ( 0-3. )
1921!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Dva gradska derbija u jednom danu na stadionu RođeniCernica22 je napisao/la: ↑15 feb 2023, 19:05Igrajte vi od 10 ujutrokolezeljovac je napisao/la: ↑15 feb 2023, 18:54Hoće li Velež-Zrinjski tog istog dana igrati na zamjenskom stadionu?![]()
![]()
![]()
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Ovčina like this.
Imat će utakmica za gledat koliko hoće
Imat će utakmica za gledat koliko hoće
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
znači aBd 8. marta zajedno sa Ultrasima pjevamo: " Vi ste naša Severina, pitari ale ale "
-
Jugjesamojedan
- Kontakt:
-
JasminAgic
- Kontakt:
E super, ovo da isprintam i posaljem ljudima da mi naprave novi otirac za noge ispred vrata
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
edited
Zadnja izmjena: VictoriasFikret, dana/u 16 feb 2023, 02:20, ukupno mijenjano 1 put.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Manijaci, Horde Zla, Red Army i Ultrasi u jednom danu u jednom gradu. Hellcome to Mostar trebaju staviti 08.03.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
JasminAgic je napisao/la: ↑15 feb 2023, 19:19E super, ovo da isprintam i posaljem ljudima da mi naprave novi otirac za noge ispred vrata
kont'o sam i ja da napravim ovakvu dasku za šolju
Bojim se da vas niTko ništa nije pitao
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ma najbolje odgodit, nek se malo uigraju, ne ide im nesto, sta treba da nam izađu sa terena u 20 minuti
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Džemidžiću, opletem ti snahu u čkapi.
Pomije 1946 karat ćemo i u Vrapčićima!
Pomije 1946 karat ćemo i u Vrapčićima!
MA HAJTE MOLIM VAS
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Smrad sa drugog foruma. I prije je pisao da se nada da će granate pasti na Koševo, pa brže-bolje izbrisao i izvinjavao se. Nije se zaboravilo. Debilu onaj.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
li mu tabut majčinHordasOdMalena je napisao/la: ↑15 feb 2023, 19:33Smrad sa drugog foruma. I prije je pisao da se nada da će granate pasti na Koševo, pa brže-bolje izbrisao i izvinjavao se. Nije se zaboravilo. Debilu onaj.
![]()
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Jesu li živi Red Army? Ne mogu da vjerujem da oni ovo dopuštaju, i ovo šatro neka vezanja zastava? Kako ih migranti šaltaju i uzimaju lopatom. Nisam još vidio ovakvu ljubav između rivalskih navijačkih grupa. Ovo ozbiljna tifo scena ne poznaje. Dječurlija i jedni i drugi...
Na reprezentaciji skakuću za Manijacima a mimo toga održavaju dobre odose sa Hordama, kakva rivalstva šta vi pričateVeteranSA je napisao/la: ↑15 feb 2023, 19:37Jesu li živi Red Army? Ne mogu da vjerujem da oni ovo dopuštaju, i ovo šatro neka vezanja zastava? Kako ih migranti šaltaju i uzimaju lopatom. Nisam još vidio ovakvu ljubav između rivalskih navijačkih grupa. Ovo ozbiljna tifo scena ne poznaje. Dječurlija i jedni i drugi...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Lynx, Vorovus, WeekendOffender i 10 gostiju.