Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
A kad se to Partey povrijedio? Jucer je normalno trenirao.
Nketiah rjesava danas zbog nas sto smo ga pljuvali. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne postoji logično objasnjenje, zasto se onako mlako uslo u mečevima protiv Evertona i Brentforda.
Ovi igrači su igrali na max 50% pogona.
Jedino što meni pada na pamet je da su se u ove dvije utakmice čuvali za City. NE ZNAM!
Ovi igrači su igrali na max 50% pogona.
Jedino što meni pada na pamet je da su se u ove dvije utakmice čuvali za City. NE ZNAM!
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Partey je pola ekipe, ali nema veze dobar je i Jorginho, stabilan na lopti - ima i dobar pas prvom do sebe.
Ako sam imalo vjerovao u pozitivan ishod veceras, sad vise nemam nikakve nade. Dodatni dokaz da je nedovodjenje Caiceda pravi potez!
Ima nova sezona, tek kad se Celzi, Utd i Liverpul s novih milijardu £ na pojacanja ukljuce za titulu, tu ce nam biti veca sansa, mozda i nasi ulete s 50-ak miliona.

Ako sam imalo vjerovao u pozitivan ishod veceras, sad vise nemam nikakve nade. Dodatni dokaz da je nedovodjenje Caiceda pravi potez!

Ima nova sezona, tek kad se Celzi, Utd i Liverpul s novih milijardu £ na pojacanja ukljuce za titulu, tu ce nam biti veca sansa, mozda i nasi ulete s 50-ak miliona.
Zadnja izmjena: Federer17, dana/u 15 feb 2023, 17:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Potvrđeno, nema Parteya. Daleko najvazniji igrac u najvaznijoj utakmici se povredjuje na treningu

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakva rapsodija ce da bude veceras na sredini terena sa 2 truta poput Xhake i Jorginha. Obojica trce 19s na 100m, ako i stignu do 100og metra.
Bolje ubacit Zinchenka ili ovog Poljaka da se makar laktaju s njima na sredini terena.
Bolje ubacit Zinchenka ili ovog Poljaka da se makar laktaju s njima na sredini terena.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Imam osjećaj kad bi ga oslobodili treninga pred ovakvu/e utakmicu/e da bi liku ispala bučica na stopalo u teretani, nevjerovatno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kad nas Žorž iznenadi
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Zamislite najgoru Marsalovu psovku i pomnožite je sa hiljadu. Toliko od mene.
Ko je kriv za januar?
Opet ko prošle godine.
Opet ko prošle godine.
- Marsal
- Kontakt:
Sva sreća radim do 23h večeras. A posao taman navali od oko 8 do pola 11. Ko bi ovo gledo i nerviro se i psovo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ide to veceras kao plitak potok
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja sam bio ubijedjen do ove vijesti o Parteyu. Bojim se da ovdje u slucaju njihovog ranog vodstva ne nastane totalni raspad sistema i da nas napune do vrha vec do poluvremena.
Xhaka-Jorginho je veza koja ni protiv Brentforda ne bi prosla, ali nadam se da ce me prevarit.

Vjerovatno ce startati Jorginho ,ali ja bi stavio Tirneya na beka,Zincha u vezi zarotirao s Xakhom ,Trosarda lijevo a Martinelija u spic,mislim da bi to bilo dosta bolje nego sama zamjena Jorginho ParteyAshburtonG je napisao/la: ↑15 feb 2023, 18:08Ja sam bio ubijedjen do ove vijesti o Parteyu. Bojim se da ovdje u slucaju njihovog ranog vodstva ne nastane totalni raspad sistema i da nas napune do vrha vec do poluvremena.
Xhaka-Jorginho je veza koja ni protiv Brentforda ne bi prosla, ali nadam se da ce me prevarit.![]()
![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dzaba se palamudi Jorginho Odegard Xhaka vezni red
⚜️~⚜️~⚜️
Postava koju bih sad potpisao i koju prizeljkujem, iako je vjerovatnoca 3% da ce biti tako. Jorginho je tu siguran, a vjerovatno ni ostalo nista nece mijenjati.

Hajmo našiii 
Mogao bi i Tomi na beka.

Mogao bi i Tomi na beka.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa ja sam vec odavno to pisao ovdje. Zini nam je na lijevom beku igrac manje, kako defanzivno, tako i ofanzivno. Ja bih ga totalno prekomandovao na Xhakinu poziciju, jer ovako imamo posjed koji mogu iskoristit trenutno samo 2 igraca, a to su Martin i Saka. Eddie i Martinelli su odsjeceni zbog tog sistema, pogotovo jer nema Jesusa. Eddie svakako ne moze ni u snu pruzat link-up igru kakvu Jesus moze. Isto tako i za Martinellija. Treba ga probat kao 9ku, a Trossarda na krilo. To je trebalo doduse probat vec u ove zadnje 2 tekme.
Zbog toga smo u oba ova kiksa imali posjed od 70%, a nismo nijednu priliku napravili kako treba.
Zbog toga smo u oba ova kiksa imali posjed od 70%, a nismo nijednu priliku napravili kako treba.
Zinchenko-Xhaka, lijevo Tierney, bolje nego da onaj čmar igra sredinu sa Xhakom.
Nema goreg načina da ispadneš iz borbe za titulu od toga da daš sve u ruke Jorginhu kao nekad cechu,willianu,luizu,kolasincu,ozilu i ostalim spodobama zbog kojih ne igramo lp
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.