Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 feb 2011, 23:27

Ljudi moji, onaj Torres stvarno ne može ništa. Ofalio je mnogo.

Igrači bez kojih je bio nezamisliv Liverpool polahko nestaju. Prvenstveno mislim na Torresa i Mascherana.

Odlično što Tottenham nije uspio pobijediti, još uvijek prijetimo iracionalnoj ligi prvaka. Nadam se da ćemo
uspjeti uvezati odličnu seriju. :)

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 22 feb 2011, 23:29

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ljudi moji, onaj Torres stvarno ne može ništa. Ofalio je mnogo.

Igrači bez kojih je bio nezamisliv Liverpool polahko nestaju. Prvenstveno mislim na Torresa i Mascherana.

Odlično što Tottenham nije uspio pobijediti, još uvijek prijetimo iracionalnoj ligi prvaka. Nadam se da ćemo
uspjeti uvezati odličnu seriju. :)
Koliko puta moram ponoviti, jedini igrač koji je upsio poslije Liverpoola je Igor Bišćan sa Dinamom Zagreb :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 feb 2011, 23:32

Realno. :lol:
Je li ovo King izjavio da je vrlo moguće da Carroll debituje. Uh kako bi to bilo divno. On i Suarez u napadu
samo 10 minuta. Mislim da je to dovoljno da svaki od njih po jednom pogodi mrežu protivnika. :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 feb 2011, 23:32

A dobro i Liverpool se naosvaj'o trofeja. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 feb 2011, 23:34

Monolog je napisao/la:A dobro i Liverpool se naosvaj'o trofeja. :lol:
Kome to prc prc ? :lol:

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 22 feb 2011, 23:36

Monolog je napisao/la:A dobro i Liverpool se naosvaj'o trofeja. :lol:
Hoces ti u banovice momcino aa :mrgreen: ...
Ma Torres ce u Chelseu tek naredne sezone pokazati neki kvalitet ako ga zaobidju povrede,od ove nema nista... ;)
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 feb 2011, 23:38

Pa govori @Rizah(a i prije je to pis'o u par navrata) da igrači koji su napustili Liverpool nisu osvajali trofeje. Činjenica je da ih ne bi osvajali ni da su ostali u Liverpoolu. Samo izgleda da je zaboravio vašu legendu McManamana, čovjek je osvojio Primeru(2x), CL(2x), španski superkup(2x), evropski Super Kup i Interkontinentalni kup. Ja ne znam šta je to on još mog'o osvojiti?! :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 22 feb 2011, 23:43

Monolog je napisao/la:Pa govori @Rizah(a i prije je to pis'o u par navrata) da igrači koji su napustili Liverpool nisu osvajali trofeje. Činjenica je da ih ne bi osvajali ni da su ostali u Liverpoolu. Samo izgleda da je zaboravio vašu legendu McManamana, čovjek je osvojio Primeru(2x), CL(2x), španski superkup(2x), evropski Super Kup i Interkontinentalni kup. Ja ne znam šta je to on još mog'o osvojiti?! :(

@Edin,
Nemoj samo ti ništa pisat', molim te. ;)
Ma dobar si ti forumaš, da ti bude lakše :mrgreen:
A je li igrao Mcmanaman u tim utakmicama?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 feb 2011, 23:47

Ma jok, Mcmanaman nikad nije zaigr'o za Real. U pravu si, ja se ne sjećam ni golova koje je isti postiz'o. Vjerovatno sam ga zamijen'o s nekim. :mrgreen: Valjda znaš da je zabio u finalu Lige Prvaka...Il' ne znaš? :o

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 feb 2011, 23:51

Monolog je napisao/la:Ma jok, Mcmanaman nikad nije zaigr'o za Real. U pravu si, ja se ne sjećam ni golova koje je isti postiz'o. Vjerovatno sam ga zamijen'o s nekim. :mrgreen: Valjda znaš da je zabio u finalu Lige Prvaka...Il' ne znaš? :o
Moj drug ti sa Rizom nasao pricati o nekim starim igracima Liverpoola tipa McManaman , pokusaj sa onim od 2005 pa nadalje to mu bolje stoji kao i vecini koji od te godine postaju " fanovi " LFC 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 22 feb 2011, 23:52

Hvala C. Adamu sto je doprinjeo da Totenhem izgubi.
Sanse da budemo medju prva 4 su relativno male ali dok god ima sanse treba se nadati i boriti.. Kad skontas da cemo igrati protiv direktih konkurenata za 4 poziciju Totenhema ili Citya nista nije izgubljeno, ali opet kad se pogleda da cemo igrati protiv konkurenata za titulu Manutd i Arsenala tesko da se nesto vise od boda moze ocekivati u tim tekmama. Al sa Kingom se nikad ne zna, samo se zna da ce strast biti na maximalnom nivou i svaka sljedeca utakmica je jedna nemilosrdna borba u ratu od 11 utakmica koje su preostale. Suarez i Carroll mozda u nasim ocima ekspresno porastu u heroje ako nam kojim slucajem donesu ligu prvaka.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 22 feb 2011, 23:52

Odlicno nam je dosao ovaj kiks Totenhema, mada oni nisu neka briga, glavni rival je Celzi, imaju teske tekme do kraja i nadam se kiksevi da uspijemo doci do tog 4. mjesta... Grozno bi bilo kad bi ostali bez LP i drugu godinu za redom.. Postoji sansa da 5 ekipa idu u LP i Premiershipa, ali to je tesko, ovaj kiks sa Wiganom nam nije trebao.. :|
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 22 feb 2011, 23:52

Monolog je napisao/la:Ma jok, Mcmanaman nikad nije zaigr'o za Real. U pravu si, ja se ne sjećam ni golova koje je isti postiz'o. Vjerovatno sam ga zamijen'o s nekim. :mrgreen: Valjda znaš da je zabio u finalu Lige Prvaka...Il' ne znaš? :o
Mcmanaman je dao 8 golova u 4 sezone o tome ti pričam.
Više je golova dao Konchesky nego Torres :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 feb 2011, 00:00

Dao je više, valjda ti može ovaj Liverpoolovac/Realovac/(kako glupa kombinacija :lol: ) to potvrditi(naravno ukoliko je dovoljno star da se sjeća Steve-a). Prosjek golova po utakmici u Realu je 0.09, a u Liverpoolu 0.15. :lol: Jao, jest op'o, ne mogu da vjerujem. :lol: Izgleda da ću ipak morati popričati sa @Dirkom kada su odlasci Liverpoolovih igrača i osvajanje trofeja u pitanju.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 23 feb 2011, 00:04

Šta si se nakatario na čovjeka... :roll:
Čuvena @Rizina:Dan u kojem mene @Monolog ne citira ili se ne nadoveže na moj post je za mene propali dan. :mrgreen:

Treba vjerovati da možemo u LP,ali...
You'll never walk alone.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 23 feb 2011, 00:06

Monolog je napisao/la:Dao je više, valjda ti može ovaj Liverpoolovac/Realovac/(kako glupa kombinacija :lol: ) to potvrditi(naravno ukoliko je dovoljno star da se sjeća Steve-a). Prosjek golova po utakmici u Realu je 0.09, a u Liverpoolu 0.15. :lol: Jao, jest op'o, ne mogu da vjerujem. :lol: Izgleda da ću ipak morati popričati sa @Dirkom kada su odlasci Liverpoolovih igrača i osvajanje trofeja u pitanju.
A kako cu potvrditi kad brises svaki post?

Glupa kombinacija? Bolje biti Liverpoolovac i Realovac, nego simpatisati 300 klubova i ne znati za kog navijas :lol: Jel ono Newcastle, povremeni premijerligas :lol:

Mogu ti potvrditi za Rizo zna bolje od tebe sve vezano za Liverpool... ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2011, 10:37

EdinTM87 je napisao/la:Odlicno nam je dosao ovaj kiks Totenhema, mada oni nisu neka briga, glavni rival je Celzi, imaju teske tekme do kraja i nadam se kiksevi da uspijemo doci do tog 4. mjesta... Grozno bi bilo kad bi ostali bez LP i drugu godinu za redom.. Postoji sansa da 5 ekipa idu u LP i Premiershipa, ali to je tesko, ovaj kiks sa Wiganom nam nije trebao.. :|
Da, Chelsea ima preteške tekme do kraja. Prvo, šest bodova prednosti nad Liverpoolom i utakmica manje. Stoke, Wigan, Blackpool, West Brom, Birmingham, Newcastle i Everton su ti teške tekme? Teška tekma je gostovanje Unitedu, a kući igramo sa Tottenhamom i Cityjem. Raspored je relativno povoljan, a vaša šansa je možda City ili Tottenham, jer će Chelsea biti minimalno treći, mada mislim da će na kraju Tottenham otpasti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2011, 10:51

Rizah je napisao/la:4. Transfer Torresa. Ja kažem neće se uklopiti i biće novi Sheva, ti kažeš to je nemoguće, on je provjeren igrač itd. 3 utakmice bez gola ili ti ga prevedeno na bosanski 270 minuta bez gola.
A ti već smatraš da si u pravu za Torresa, nakon samo tri utakmice? Torresa ćeš moći ocijeniti tek naredne sezone, kad odradi pripreme sa ekipom, jer se igrači koji su došli u zimskom prelaznom roku veoma teško uklapaju, to znaš i sam. Dakle, vi možete nagađati i sve će to još jako dugo ostati na nagađanjima. Torres je došao u nezgodno vrijeme i zaista bi bilo veoma nefer osuđivati ga.

P.S. Prevedeno na bosanski, Torres je 225. minuta u Chelsea bez gola. Opet si fulao (šala).
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 23 feb 2011, 11:08

Virtu4l je napisao/la:
Rizah je napisao/la:4. Transfer Torresa. Ja kažem neće se uklopiti i biće novi Sheva, ti kažeš to je nemoguće, on je provjeren igrač itd. 3 utakmice bez gola ili ti ga prevedeno na bosanski 270 minuta bez gola.
A ti već smatraš da si u pravu za Torresa, nakon samo tri utakmice? Torresa ćeš moći ocijeniti tek naredne sezone, kad odradi pripreme sa ekipom, jer se igrači koji su došli u zimskom prelaznom roku veoma teško uklapaju, to znaš i sam. Dakle, vi možete nagađati i sve će to još jako dugo ostati na nagađanjima. Torres je došao u nezgodno vrijeme i zaista bi bilo veoma nefer osuđivati ga.

P.S. Prevedeno na bosanski, Torres je 225. minuta u Chelsea bez gola. Opet si fulao (šala).
Znaš i sam da sam na vašoj temi rekao da kada igrač pređe u Chelsea da mu je potrebno barem jedna godina da se adaptira i onda sam naveo primjer Maloude, Zyrkova, Baneta ... ali je i tada reagovao dotični pa je rekao da se Torres već navikao na igranje u EPL i da to za njega nije problem.
Rekao sam da će Chelsea početi igrati formaciju 4-4-2 ( vidim sinoć ste je tako igrali ) ali se opet dotični javlja i kaže da nećete.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 23 feb 2011, 12:15

Evo nekih statističkih podataka pred sutrašnju utakmicu, ima jako zanimljivih podataka ;)

Liverpool's record in Fairs/UEFA Cup/Europa League: Pld 114 Won 63 Drawn 28 Lost 23

In knockout European football Liverpool have, 9 times prior to this tie, returned home with a 0-0 draw from the first leg. Only once have they failed to progress. Brondby won 1-0 at Anfield in the UEFA Cup in 1995-96.

On each of last 3 occasions the Reds have won 1-0 - against Barcelona (2001), Chelsea (2005) and Standard Liege (2008).

Kenny Dalglish is the 9th Liverpool manager to take charge of the club in Europe.

Kenny has won 3 and drawn 4 of his 13 European games in charge of Blackburn, Newcastle and Liverpool.

The Reds have only met Czech opposition once in Europe. They beat Slovan Liberec 4-2 on aggregate in 2001-01. Emile Heskey scored the only goal of the home leg and he was on target again along with Nick Barmby and Michael Owen in a 3-2 victory. That season Liverpool went on to beat Alaves in the Final.

Liverpool were one of 4 teams to concede just 3 goals in the group. Only Bayer Leverkusen (2) conceded fewer.

The Reds have won all of their last 6 knockout games at Anfield in Europe.

They have won 8 and drawn 1 of the last 9 home games in Europe - conceding just 4 goals.

Liverpool have lost just 1 of the last 18 home games in this competition - beaten 2-0 by Celtic in March 2003.

Liverpool have kept 7 clean sheets in their 11 Europa League games this season.

They have won just 1 of the last 6 European games and have drawn the last 3.

David Ngog has scored 8 goals in 21 European games for the Reds. Robbie Fowler reached double figures in quickest time (16 games) followed by Roger Hunt (18) and Jimmy Case and Ian Rush (20).

Jamie Carragher played his 200th Cup game for the Reds in the first leg. It was his 136th appearance in Europe. He also played 34 games in the F.A. Cup, 28 games in the League Cup and featured twice in the World Club Championship.

Pepe Reina's clean sheet last Thursday was his 33rd in 73 European appearances for the club. He is now just 6 behind record holder Ray Clemence.

Steven Gerrard has played only 107 minutes of European football this season - scoring 4 goals in that time.

His next European goal will give him a total of 39. He will move above Ruud van Nistelrooy (38) into outright second place on the list of those who have scored most European goals for one English club. Thierry Henry scored 42 for Arsenal from 1999-2007.

He is one of 31 players to have appeared in Europe for the Reds during this campaign.

Liverpool are one of 10 previous winners of this competition in its previous guises still involved. The others are Ajax, Anderlecht, Bayer Leverkusen, CSKA Moscow, Napoli, Porto, PSV Eindhoven, Sevilla and Zenit St Petersburg.

The Reds are unbeaten in the last 7 games in all competitions and have conceded just 1 goal in the last 6.

They have been issued with 10 yellow cards in Europe this season - to 10 different players.

Sparta's European Record (overall): Pld 219 Won 88 Drawn 48 Lost 83

Sparta's record in Fairs/UEFA Cup/Europa League: Pld 55 Won 22 Drawn 16 Lost 17

Sparta are Czech Rupublic's most successful club with more than 30 League titles.

Last season was the most recent (and 11h) since the independent Czech league began in 1993-94.

It was their first title in 3 seasons and they became the first team to complete a season undefeated, ending with a run of 16 wins and 14 draws.

They have also won the domestic Cup on 12 occasions.

Their best ever European season was in 1991-92 when they reached the final group stage in the days when only the group winner reached the Final - they finished second to Barcelona.

In 1993 they were beaten semi-finalists in the Cup Winners' Cup - losing 2-0 to AC Milan on aggregate.

Prior to this season they last reached the knockout stages in Europe in 2003-04 when they made the last 16 of the Champions League only to lose to AC Milan.

In the group stages, they finished second to CSKA Moscow who won all 6 games. Sparta amassed 9 points, with 2 wins, 3 draws and a defeat.

They conceded 12 goals in their group - the most of all teams that came through the first phase.

Sparta have won 3 and lost 2 of the 6 away games they have played in Europe this season.

Sparta are unbeaten in their last 10 games in league and cup, winning 6 and drawing 4.

Last Thursday was only the second time in the last 13 games they have failed to score.

Excluding a penalty shoot-out, Sparta this season have lost just 1 of the last 11 games away from home.

On English soil in Europe, Sparta have won just one of their 8 visits. That came in a 3-2 victory at Watford in 1983-84 in the UEFA Cup. Of the other 7 games, they have lost 6 including a 3-0 defeat at Arsenal on their last trip in a 2007-08 Champions League Qualifier.

Patrik Berger finished his playing career with Sparta. He joined them in 2008 but injury cut short his stay having played just 31 times.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Fuerza i 11 gostiju.