Evo direktorica se obraća , ko da smo na boj na Kosovo krenuli

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evo direktorica se obraća , ko da smo na boj na Kosovo krenuli
malo raja pohitila, ali se vise sali.. sigurno, ne znamo ni sta se dogodilo a mi pisemo. Mada me strah ove cergaske atmosfere sto nas prati
Nemoj, polomiće nam noge balerinamaPantelija je napisao/la: ↑15 feb 2023, 13:21Ima li kakav trećeligaš, dole da se pripremaShategabri je napisao/la: ↑15 feb 2023, 13:19yebo pripremne, pravu snagu ćemo pokazati u takmičarskim![]()
![]()
Rumuni kazu da je obrnuto... Sta sad ...
Ma da hoce vise otici dal i mirza svaki post o njima. Ko da sam usao na temu fk varesanovici.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑15 feb 2023, 14:09malo raja pohitila, ali se vise sali.. sigurno, ne znamo ni sta se dogodilo a mi pisemo. Mada me strah ove cergaske atmosfere sto nas prati
Pa zato je i prekinuto.bordobijeli je napisao/la: ↑15 feb 2023, 14:12Meni je krivo sto se nisu potukli kakvo ba povlacenje. Hocemo ratnike ne balerine
Saće tebi babo kupiti tri lopte da ne plačeš.
Inace rumuni jedan narod bas onako nisu prgavi...jesu cigani ali posteni
Sta ces se potuc sa Salcinom,Hamzom i Dalom nebi se mogli sa osnovcima nosit.bordobijeli je napisao/la: ↑15 feb 2023, 14:12Meni je krivo sto se nisu potukli kakvo ba povlacenje. Hocemo ratnike ne balerine
Ne vjerujem ja ni jednima ni drugima. Nema mi logike da na naseg sttartuju oštro a da se oni zalete na nasu klupu ...
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, LegendKiller, N3R3D, Varijantas8 i 39 gostiju.