Igrači bez kojih je bio nezamisliv Liverpool polahko nestaju. Prvenstveno mislim na Torresa i Mascherana.
Odlično što Tottenham nije uspio pobijediti, još uvijek prijetimo iracionalnoj ligi prvaka. Nadam se da ćemo
uspjeti uvezati odličnu seriju.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Koliko puta moram ponoviti, jedini igrač koji je upsio poslije Liverpoola je Igor Bišćan sa Dinamom ZagrebOTNYS_YNWA je napisao/la:Ljudi moji, onaj Torres stvarno ne može ništa. Ofalio je mnogo.
Igrači bez kojih je bio nezamisliv Liverpool polahko nestaju. Prvenstveno mislim na Torresa i Mascherana.
Odlično što Tottenham nije uspio pobijediti, još uvijek prijetimo iracionalnoj ligi prvaka. Nadam se da ćemo
uspjeti uvezati odličnu seriju.
Kome to prc prc ?Monolog je napisao/la:A dobro i Liverpool se naosvaj'o trofeja.
Hoces ti u banovice momcino aaMonolog je napisao/la:A dobro i Liverpool se naosvaj'o trofeja.
Ma dobar si ti forumaš, da ti bude lakšeMonolog je napisao/la:Pa govori @Rizah(a i prije je to pis'o u par navrata) da igrači koji su napustili Liverpool nisu osvajali trofeje. Činjenica je da ih ne bi osvajali ni da su ostali u Liverpoolu. Samo izgleda da je zaboravio vašu legendu McManamana, čovjek je osvojio Primeru(2x), CL(2x), španski superkup(2x), evropski Super Kup i Interkontinentalni kup. Ja ne znam šta je to on još mog'o osvojiti?!
@Edin,
Nemoj samo ti ništa pisat', molim te.
Moj drug ti sa Rizom nasao pricati o nekim starim igracima Liverpoola tipa McManaman , pokusaj sa onim od 2005 pa nadalje to mu bolje stoji kao i vecini koji od te godine postaju " fanovi " LFCMonolog je napisao/la:Ma jok, Mcmanaman nikad nije zaigr'o za Real. U pravu si, ja se ne sjećam ni golova koje je isti postiz'o. Vjerovatno sam ga zamijen'o s nekim.Valjda znaš da je zabio u finalu Lige Prvaka...Il' ne znaš?
Mcmanaman je dao 8 golova u 4 sezone o tome ti pričam.Monolog je napisao/la:Ma jok, Mcmanaman nikad nije zaigr'o za Real. U pravu si, ja se ne sjećam ni golova koje je isti postiz'o. Vjerovatno sam ga zamijen'o s nekim.Valjda znaš da je zabio u finalu Lige Prvaka...Il' ne znaš?
A kako cu potvrditi kad brises svaki post?Monolog je napisao/la:Dao je više, valjda ti može ovaj Liverpoolovac/Realovac/(kako glupa kombinacija) to potvrditi(naravno ukoliko je dovoljno star da se sjeća Steve-a). Prosjek golova po utakmici u Realu je 0.09, a u Liverpoolu 0.15.
Jao, jest op'o, ne mogu da vjerujem.
Izgleda da ću ipak morati popričati sa @Dirkom kada su odlasci Liverpoolovih igrača i osvajanje trofeja u pitanju.
Da, Chelsea ima preteške tekme do kraja. Prvo, šest bodova prednosti nad Liverpoolom i utakmica manje. Stoke, Wigan, Blackpool, West Brom, Birmingham, Newcastle i Everton su ti teške tekme? Teška tekma je gostovanje Unitedu, a kući igramo sa Tottenhamom i Cityjem. Raspored je relativno povoljan, a vaša šansa je možda City ili Tottenham, jer će Chelsea biti minimalno treći, mada mislim da će na kraju Tottenham otpasti.EdinTM87 je napisao/la:Odlicno nam je dosao ovaj kiks Totenhema, mada oni nisu neka briga, glavni rival je Celzi, imaju teske tekme do kraja i nadam se kiksevi da uspijemo doci do tog 4. mjesta... Grozno bi bilo kad bi ostali bez LP i drugu godinu za redom.. Postoji sansa da 5 ekipa idu u LP i Premiershipa, ali to je tesko, ovaj kiks sa Wiganom nam nije trebao..
A ti već smatraš da si u pravu za Torresa, nakon samo tri utakmice? Torresa ćeš moći ocijeniti tek naredne sezone, kad odradi pripreme sa ekipom, jer se igrači koji su došli u zimskom prelaznom roku veoma teško uklapaju, to znaš i sam. Dakle, vi možete nagađati i sve će to još jako dugo ostati na nagađanjima. Torres je došao u nezgodno vrijeme i zaista bi bilo veoma nefer osuđivati ga.Rizah je napisao/la:4. Transfer Torresa. Ja kažem neće se uklopiti i biće novi Sheva, ti kažeš to je nemoguće, on je provjeren igrač itd. 3 utakmice bez gola ili ti ga prevedeno na bosanski 270 minuta bez gola.
Znaš i sam da sam na vašoj temi rekao da kada igrač pređe u Chelsea da mu je potrebno barem jedna godina da se adaptira i onda sam naveo primjer Maloude, Zyrkova, Baneta ... ali je i tada reagovao dotični pa je rekao da se Torres već navikao na igranje u EPL i da to za njega nije problem.Virtu4l je napisao/la:A ti već smatraš da si u pravu za Torresa, nakon samo tri utakmice? Torresa ćeš moći ocijeniti tek naredne sezone, kad odradi pripreme sa ekipom, jer se igrači koji su došli u zimskom prelaznom roku veoma teško uklapaju, to znaš i sam. Dakle, vi možete nagađati i sve će to još jako dugo ostati na nagađanjima. Torres je došao u nezgodno vrijeme i zaista bi bilo veoma nefer osuđivati ga.Rizah je napisao/la:4. Transfer Torresa. Ja kažem neće se uklopiti i biće novi Sheva, ti kažeš to je nemoguće, on je provjeren igrač itd. 3 utakmice bez gola ili ti ga prevedeno na bosanski 270 minuta bez gola.
P.S. Prevedeno na bosanski, Torres je 225. minuta u Chelsea bez gola. Opet si fulao (šala).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.