AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Bravo momci, bravo Pioli, Aferim za borbu, potpuno su nadigrali protivnika, rezultat je trebao biti i bolji da CDK i Tiaw makar jednu od one dvije sanse iskoristise. Ali da su nam prije tekme i ovo ponudili pristali bi
Cestitke momcima i misteru. FM
Cestitke momcima i misteru. FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dvije vezane pobjede bez primljenog gola. Vjerujem da se samopouzdanje vratilo. A sigurno momci mogu još bolje odigrati. Pogotovo što se vraćaju Bennacer, Tomori, Zlatan i Maignan. Neki od njih neće nastupiti u uzvratu ali su bitni za tim.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sve u svemu dobar rezultat.
Imamo šanse da idemo dalje.
Imamo šanse da idemo dalje.
Steta sto nije barem 2-0, al kako god ohrabruje da je druga tekma bez primljenog gola za redom, da se ekipa malo smiri i nastavi ovako, nista i dalje nastaviti sa ovom firmacijom dok ide ide
- OldFashioned
- Kontakt:
Šteta, baš šteta zbog nestvarnih promašaja CDK-a i Thiawa, moglo je lagano 3-0 biti. Ne mogu shvatiti koliko moraš biti u kanalu da onako loše reaguješ.
Kjaer doktorski odigrao kao u najboljim danima.
Kjaer doktorski odigrao kao u najboljim danima.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Što neko reče da su nam ponudili prije utakmice ovaj rezultat svi bi prihvatili al imamo za čim i da žalimo.
Mali Thiao odličan al sta reci za Kjera, strpao je jednog od najboljih napadača današnjice u džep.
Mali Thiao odličan al sta reci za Kjera, strpao je jednog od najboljih napadača današnjice u džep.
Il Club più titolato al mondo!
-
- Kontakt:
Čestitam na pobjedi.
Iznenađujuće dobra utakmica i pobjeda na kraju, tose nisam nado. 
Ovakve stvari mogu biti prekretnica sezone i dobra doza samopouzdanja za nastavak, trebalo je nešto ovako da se vrate žar i vjera među ekipu.
Čitava zadnja linija je bila na visini zadatka, ali posebno se mora spomenuti Thiaw koji je tek tako bačen u vatru nakon pola godine neigranja. Momče, što li se s tobom čekalo do februara?

Ovakve stvari mogu biti prekretnica sezone i dobra doza samopouzdanja za nastavak, trebalo je nešto ovako da se vrate žar i vjera među ekipu.
Čitava zadnja linija je bila na visini zadatka, ali posebno se mora spomenuti Thiaw koji je tek tako bačen u vatru nakon pola godine neigranja. Momče, što li se s tobom čekalo do februara?

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Gledam ove nase dvije sanse i ne vjerujem kako su lose odreagovali, ako nas ovo bude kostalo prolaza onda.........
Odlicna utakmica, Pioli nadmudrio Contea, svaka cast momcima...idemo dalje... 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Kalulu-Thiaw-Tomori. Po potrebi Kjaer i što manje Gabbie. To su neke želje za zadnju liniju, uz povratak Mike-a.
Sale jako dobar u ovoj formaciji, a mislim da bi Dest tu još bolji bio. No, vidjet ćemo.
Timski duh je ponovno tu. Samopouzdanje isto. Onaj Milan od prošle sezone je za očekivati u ovoj zadnjoj fazi sezone.
Sale jako dobar u ovoj formaciji, a mislim da bi Dest tu još bolji bio. No, vidjet ćemo.
Timski duh je ponovno tu. Samopouzdanje isto. Onaj Milan od prošle sezone je za očekivati u ovoj zadnjoj fazi sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne loša igra, vidljivo je zalaganje, Leao malo jde gofna, svi su dali maksimum/ bar većina. CDK i Thiaw
. Šteta moglo je biti komotnih 3:0. Zlatan kada je uz ekipu odmah se vidi trud igrača

Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- OldFashioned
- Kontakt:
Zlaja definitivno imao utjecaj.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Moram se citirati. Daleko je ovo od vrhunskog protivnika kako su ga mnogi ovdje prikazivali, kako ce eto Perisic silovati Saleta/Kaleta, kako ce Son i Kane nas razbiti i slicno.Beduin je napisao/la: ↑12 feb 2023, 00:17Nas Tottenham kao ovakav ne bi brinuo, problem je nasa forma i ocito problemi koji se jos uvijek zataskavaju i pitanje je do kad.
Da se vratim na narednog protivnika. Tottenham nije bezazlen tim, ali nije ni neki bauk, daleko od krupnog zalogaja i nepobjedive ekipe. I dok s jedne strane igraju napadacki efikasan fudbal gdje su 3. u ligi po tom parametru (42 gola postigli), sa druge strane odbranu kao da ne ograju iliti ocajmi su po tom parameteu gdje samo 4 tima u ligi su primila vise golova (TOT primio 35 golova).
Da stvar bude jos jasnija nam, Kane im je najbolji strijelac u ligi sa 17 golova, a drugi najbolji strijelac sa SAMO 5 golova im je Bentakur. Smijesno.
Mada, ja i dalje vjerujem u prolazak Milana i smatram da TOT nije nista jaci od nas.
Rekoh, ovise o Kaneu, dok po pravilu primaju golove zbog uzasne odbrane, pa i tih zadnjih veznih.
Sve je do nas. A veceras smo napokon igrali svoju igru visokog presinga gdje ti protivnik tesko se moze razletiti i razvaliti te. Nikako kompletni da igramo ovo takmicenje i pokazemo stvarni domet sampionske ekipe, a prolaskom TOT-a bismo vjerovatno imali i kompletnu ekipu, Maignan, Tomori (opcija sa klupe u ovom momentu) i Benacer.
Bravo Thiaw, vrhunska izvedba za ovoliko neiskusnog igraca i na ovako visokom takmicenju.
Kjaer i Tonali
Giroud iako bez upitrebljivih lopti u skok igri je pojeo prorivnika. Skoro svaki skok je bio njegov.
Generalno su svi odigrali odlicno ili vrlodobro, ispostovali trenerove zamisli i znalo se ko sta radi. Cak mi je i CDK djelovao dobro na terenu i u ovoj formaciji, iako je ono morao zabiti ili barem u okvir gola sutnuti. MORAO je, ali eto nece ga nikako taj gol.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tomori po meni nije taj tip igrača da igra srednjeg u liniji od 3 stopera. Na žalost to jedino Kjer može igrati kako valja.Romagnoli13 je napisao/la: ↑14 feb 2023, 23:09Kalulu-Thiaw-Tomori. Po potrebi Kjaer i što manje Gabbie. To su neke želje za zadnju liniju, uz povratak Mike-a.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Thiaw kao srednji stoper. Kalulu i Tomori lijevo odnosno desno. Jer Malick ima odličnu tehniku za jednog stopera i dosta je miran na lopti.muxa je napisao/la: ↑14 feb 2023, 23:13Tomori po meni nije taj tip igrača da igra srednjeg u liniji od 3 stopera. Na žalost to jedino Kjer može igrati kako valja.Romagnoli13 je napisao/la: ↑14 feb 2023, 23:09Kalulu-Thiaw-Tomori. Po potrebi Kjaer i što manje Gabbie. To su neke želje za zadnju liniju, uz povratak Mike-a.
Potpisujem, slaže se i četvorka sa BT Sporta (Rio Ferdinand, Crouch), najmanje dva, ako ne i tri, su trebali fasovati. SVI U LONDON!

Parirali su englezima u potpunosti trkom, zalaganjem, te su na momente grizli i udarali kao Atletico Madrid. Mislim su razočarani i Pioli i ekipa sa samo 1-0. Generalno cijela ekipa više nego solidna, čak i Sale+Krunić. Lideri Kjaer i Giroud doktorski, što puno znači ekipi, aferim momci!
U Londonu će svakako biti druga priča, publika daje domaćinu krila, pogotovo u CL. Jedva čekam gostovanje☆
Bravo ragazzi!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.