Sigurno ce Messi u 36 godini ginuti za PSG, pogotovu nakon što je sve osvojiorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 feb 2023, 22:19Zar nije Veratti najbolji veznjak univerzuma a Messia svakako boli neka stvar, on je uzeo SP i sad kao Lebron poslije rekorda moze da ladi jaja i uzima lovu
Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2022/2023
PSG ne može prodati Neymara nijednom vrhunskom klubu u Evropi. Ustvari, budala je ko ga kupi. Bivši igrač kao i Messi.
Sljedeća destinacija mu je USA.
Moderni fudbal na vrhunskom nivou ne trpi ovakva 2 šetača naprijed. Buklavno igrači manje na terenu. PSG-u treba 5 godina da to skontaju.
Moderni fudbal na vrhunskom nivou ne trpi ovakva 2 šetača naprijed. Buklavno igrači manje na terenu. PSG-u treba 5 godina da to skontaju.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Imam osjecaj da Ramos moze igrati jos 10 godina.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Messijev govor tijela kaže - Sviraj sudija kraj, ionako me boli q za sve 
Donnarumma se iskupio za primljen go tako što je spasio 2
- BosniaBoston
- Kontakt:
Donaruma 3 odlicne odbrane dosad, treba biti pošten prema njemu. Neko drugi ne bi ono primio, ali rijetko ko može odbraniti onakvih par prilika
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
U Parisu moze, malo bude povrijedjen, malo igra, a lova kapa
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
7 Kantea iz prime ne bi moglo pokrit ova 3 setaca u napadu Pariza od kojih samo Mbappe danas moze praviti razliku protiv elitnih timova
Jest zasro kod prvog gola, ali kakve odbrane u zadnjih par minuta.
@igrajlopte 🐦
Jbga al ovo je opet super nivo.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 feb 2023, 22:25U Parisu moze, malo bude povrijedjen, malo igra, a lova kapa![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Neymar bi se ubio za Liverpoola ima jos u njemu volje i zelje steta sto propada u PSGu. Al ko ga hebe kad su mu drazi milioni…AlanSmith14 je napisao/la: ↑14 feb 2023, 22:21PSG ne može prodati Neymara nijednom vrhunskom klubu u Evropi. Ustvari, budala je ko ga kupi. Bivši igrač kao i Messi.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Kakav meč Kalulua i Thiawa
Ma Psg 90% utakmica (slabih protivnika) dobiva na individualni kvalitet, a kad dodju ove bolje, prave ekipe, onda se tek vidi kakvi su oni kao ekipa. Jos Bayern nije u top formi.
Mbape mora bjezati odavde, Messija i Neymara i ovako boli khurac za sve
Mbape mora bjezati odavde, Messija i Neymara i ovako boli khurac za sve
⚽FK Garaže⚽
Ti si drug pogrijesio temu, ko su ti likovi?
- numanumaye22
- Kontakt:
Barci 2016 nije vise prolazilo sa Messijem i Neymarom u napadu a ovi debili ih skupili 5 godina kasnije i kontaju nesto
Ljudi bukvalno stoje u igri bez lopte, dva igraca manje na terenu, sto je protiv Bayerna fkt previse
Ljudi bukvalno stoje u igri bez lopte, dva igraca manje na terenu, sto je protiv Bayerna fkt previse
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nema, ne živi sportski život, svaka dva mjeseca se udeblja 10-15kg, štetočina u svlačionici i stalno ulazi u svađe sa saigračima/menadžmentom (evo ova zadnja sad iz PSG-a sa sportskim direktorom), februarom hoće da ide na sestrin rođendan i na karneval itd. itd. Igrač za Al-Hilala/Al-Rayyana, eventualno Al Ahli iz Dubaija.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- AshburtonG
- Kontakt:
Kad Neymar jedini pokusava pravit presing na odbranu Bayerna, jasno ti je kakva je to ekipa. Messi se okrece oko svoje ose u radijusu 10m cijelu tekmu. Frajer nije ni pokusao krenut prema odbrani Bayerna pri iznosenju lopte. Mbappe isto tako, iako je usao prije 10ak minuta.
Kakva prcija od sistema i kluba.
Kakva prcija od sistema i kluba.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mali Mendes je strašan igrač, kroz 2 godine najbolji bek na svijetu
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- numanumaye22
- Kontakt:
Jos da se navede da je Barca s djecom sabila ovaj Bayern u Minhenu, koji sad dere PSG s Messijem i Neymarom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.