AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Bennacer je motor ove ekipe i veliki je hendikep njegov izostanak večeras.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Bennacer jeste daleko najvažniji veznjak ekipe ali isključivo zato što je jedini takav tip veznjaka u timu. Svi naši veznjaci su više za trku i duel igru nego za diktiranje tempa ili neku kreakciju, zato mu i nije teško biti najvažniji igrač u tom dijelu terena.
Doduše Adli je isto tako drugačiji tip veznjaka od ostalih, ali eto on u Milanu služi za popunjavanje rostera.
Po meni, Benaser je bio ugašen u svakoj jačoj evropskoj utakmici od Liverpula do Čelzija i to je, između ostalog, jedan od razloga što su nas sve te ekipe uništavale na terenu. Čak mi je i drago što ne igra večeras.
Kessie bi bio idealan za upariti sa Tonalijem u ovakvoj utakmici ali eto na njegovo mjesto će na kraju Krunić koji nije neka sreća al yebaji ga, možda Vranks umjesto Krunića ali previše je to miksanja sastava.
Doduše Adli je isto tako drugačiji tip veznjaka od ostalih, ali eto on u Milanu služi za popunjavanje rostera.
Po meni, Benaser je bio ugašen u svakoj jačoj evropskoj utakmici od Liverpula do Čelzija i to je, između ostalog, jedan od razloga što su nas sve te ekipe uništavale na terenu. Čak mi je i drago što ne igra večeras.
Kessie bi bio idealan za upariti sa Tonalijem u ovakvoj utakmici ali eto na njegovo mjesto će na kraju Krunić koji nije neka sreća al yebaji ga, možda Vranks umjesto Krunića ali previše je to miksanja sastava.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Razlog što je bio ugašen je upravo taj koji navodiš jer je faktički jedini takav tip igrača u ekipi na sredini terena. Tonali još uvijek nije taj nivo, rekao bih za sada unaprijeđena verzija Ambrosinija.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Tomori upitan za veceras, ima neki problema i radit ce testove posle podne i vidjeti ce da li ce biti u mogucnosti da igra, i Theo je valjda zadobio neki udarc na treningu, ali trebao bi veceras zaigrati...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nema Tomorija ni na klupi, Kjaer starta.
Loše vijesti, a nije ni počela utakmica.
Loše vijesti, a nije ni počela utakmica.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Na kraju obojica otpadoše.
Doduše nije neka šteta s obzirom u kakvoj je formi, al' onda skontaš da ni Kjaer nije ništa bolji (iako ok, donosi iskustvo, to stoji). Nama su Maignan i Benaser ozbiljan izostanak, ostalo je nadomjestivo.
Malo mi je retardirana odluka da stavi Diaza u prvu postavu, pa valjda smo dosad mogli naučiti da njega ovako fizički dominantne ekipe redovno pojedu na terenu.

Doduše nije neka šteta s obzirom u kakvoj je formi, al' onda skontaš da ni Kjaer nije ništa bolji (iako ok, donosi iskustvo, to stoji). Nama su Maignan i Benaser ozbiljan izostanak, ostalo je nadomjestivo.
Malo mi je retardirana odluka da stavi Diaza u prvu postavu, pa valjda smo dosad mogli naučiti da njega ovako fizički dominantne ekipe redovno pojedu na terenu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
A koga bi to drugo mogao i staviti ?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Šteta što Bennacer ne može nastupati noćas, ali dobro je da će biti spreman već za vikend.
Apsolutno ne vjerujem Pioliju niti ovoj formaciji. Tako da ne očekujem ništa. Možda samo da se ne obrukaju. To je sve.
Apsolutno ne vjerujem Pioliju niti ovoj formaciji. Tako da ne očekujem ništa. Možda samo da se ne obrukaju. To je sve.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
2-0 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Sad pročitah da neki igrači fale i Spursima. A i Leicester ih pojeo prije par dana. Ali to malo znači, kad ovaj Milan nema hrabrosti za više od čuvanje svog gola.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Treba imati malo optimizma 
pa eto na tragu istog mislim da ih uzimamo lagano 3-1.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pioliev učinak u evropi kao i protiv Contea, ne daju baš previše nade i optimizma.
Ma uz puno patnje i krvarenja očiju i 1-0 je dosta. Samo da odbrana malo mozak uključi, to je to.
Idemo momciiii, uhhhh kad bi kkako uspjeli pobijediti bilo bi odlicno....
- OldFashioned
- Kontakt:
Mi jesmo, ali ćelo jok.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Svasta se veceras moze dogoditi. Ako protiv ovako oslabljenog Tottenhama ne naprave sansu odmah poslije utakmice uruciti celavcu otkaz pa makar Nesta vodio tim nakon njega.
Ako Tottenham zabije u prvih 15 minuta ide potop i to tako sto ce Conte se povuci pustit im loptu i igrati na kontre. Kao onda kad je uzeo s interom titulu.
Ako Tottenham zabije u prvih 15 minuta ide potop i to tako sto ce Conte se povuci pustit im loptu i igrati na kontre. Kao onda kad je uzeo s interom titulu.
- OldFashioned
- Kontakt:
Jbt kad skontaš da u prvom sastavu imaš 4 igrača koji ne bi bili ni u FK Sarajevu glavne karike..
Vala i ovaj Totenhem je bezveze kad pogledaš sastav, napad odličan, ostalo truba ko i mi. Ako čak i ovdje nađu načina da se obrukaju i da se ne budu mogli sastaviti na terenu, onda nam stvarno nema pomoći.
Volio sam da sam malo nabrijaniji i puniji nade poslije velikih 9 godina čekanja, al' yebaji ga, takav vakat došao. U svakom slučaju neka je sretno i berićetno.
Volio sam da sam malo nabrijaniji i puniji nade poslije velikih 9 godina čekanja, al' yebaji ga, takav vakat došao. U svakom slučaju neka je sretno i berićetno.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ali mi nikad neće biti jasno kako i zašto ovaj Krunić igra. Jedna od većih taraba koje su igrale u Milanu. Nikakve kvalitete nema lik, osim samo što zuji 90+ minuta gore dole, i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.