Pa izadjemo li sa trojicom ocekuj da ce Pavard markirati Mbappea vise nego Cancelo. Nije ni Cancelo defanzivno bog zna sta, jedino sto je brzi od Pavarda, al je neodgovoran.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako tako bude, ovaj ce ga unistit i sa jednom nogom.
Nazalost…
Nazalost…
- farinelli123
- Kontakt:
Naš problem može da bude ako dobro markiraju Kimmicha i pritisnu nas kao Barsa onomad, zato sto Sommer ne uliva poverenje u pas igri. Neće Mesi da maši ceo gol sa par metara. Zato nam treba više igrača u build upu, i da bekovi ulaze unutra. Sane je u LP često znao da igra u centru.
Treba pustiti PSG da igra i čekati kontre i brzu tranziciju. I čuvati se prekida (Ramos, Marquinhos)
Kad se setim kako je Karlo Anćeloti one kobne godine markirao Robena, to je bio masterclass. Uduplao ga lagano. Tako može i Mbape.
Treba pustiti PSG da igra i čekati kontre i brzu tranziciju. I čuvati se prekida (Ramos, Marquinhos)
Kad se setim kako je Karlo Anćeloti one kobne godine markirao Robena, to je bio masterclass. Uduplao ga lagano. Tako može i Mbape.
•
Na kontre bi se dalo igrati kad bi mi imali desetak utakmica u sezoni sa protivnicima koji bi nas na to mogli natjerati pa da se te kontre malo i uigraju. A ovako mi vec x godina igramo igru na posjed, sto je steta jer imamo takav profil igraca, recimo Coman-Mane-Sane, ubilo se za igre na kontre.
Očekujem back 3, sa dvojicom zadnjih veznih, od kojih nijedan neće biti Goretzka, nadam se. Da Sabitzer nije otišao, mogao bih se zakleti da bi ga Julian stavio protiv PSG.farinelli123 je napisao/la: ↑13 feb 2023, 16:20Šta očekujete, back 3 ili back 4? Kimmich sam ili u paru sa Goretzkom?
Davies ili Coman?
Ima jedno 14 igrača koji konkurisu barabar za sutra.
Ja bih krenuo sa 3 nazad, bekovi Cancelo i Davies, Kimmich obavezno, napred Chupo i Sane.
E sad Muller vs Goretzka vs Coman vs Musiala. Neko će da izduva.
Nema nam druga @šljivo, voleo bih njega da čujem.
Samo se nadam da Musiala neće igrati prenisko, jer imam osjećaj da ga u svim bitnijim utakmicama Nagelsmann nenamjerno sputava davajući mu neke druge zadatke. Stavi ga gore iza napadača pa nek brije s Mullerom.
Dakle, skoro sigurno ćete igrat 4231, taj 1 će bit Müller, iza njega Musiala, na krilima Sane i Coman, u vezi Kimmich i Goretzka, a zadnja četiri se znaju.
Parizeri će probat nešto odigrat, ali ne može se preko noći dignut forma tako da je ishod poznat. Bilo bi dobro da ih natamburate sa nekom poštenom razlikom jer bi u uzvratu mogli bit puno opasniji i napravit vam komplikacije.
Parizeri će probat nešto odigrat, ali ne može se preko noći dignut forma tako da je ishod poznat. Bilo bi dobro da ih natamburate sa nekom poštenom razlikom jer bi u uzvratu mogli bit puno opasniji i napravit vam komplikacije.
Ma nema sanse da se pocne bez Chupinha.ledar je napisao/la: ↑14 feb 2023, 00:42Dakle, skoro sigurno ćete igrat 4231, taj 1 će bit Müller, iza njega Musiala, na krilima Sane i Coman, u vezi Kimmich i Goretzka, a zadnja četiri se znaju.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Istini u oci pogledati i priznati da je igra Bayerna trenutno karna golema.
VOLIM BAYERN
Ma jest, al LP je LP, ne bi bili ni prvi ni zadnji koji su je osvojili sa karinom od igre. Odigrali su par puta fino na rezultat, sa malo defanzivnijim i opreznijim pristupom se moze daleko bez obzira na predstave u Bundeski.
Ejs, treba doci do toga

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo je veoma zanimljiv podatak bez obzira na cinjenicu da gol u gostima nema istu vrijednost kao ranije.Paris Saint-Germain are the only team to have reached the knockout stage of this season’s Champions League without keeping a single clean sheet
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Znači Kimmich i dvije 8ice Sane i Musiala. Coman i Cancelo wing backovi, Müller i Choupo naprijed.News #PSGFCB: Bayern will play with a back 3 system tonight! @SkySportDE
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ipak Leon je tu.Bayern XI against PSG:
Sommer -
Pavard, Upamecano, de Ligt -
Cancelo, Kimmich ©, Goretzka, Coman -
Sané, Musiala -
Choupo-Moting
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Iznenadjen sam Comanom, mozda hoce iskoristiti svjezinu Daviesa poslije. 
Mbappe na klupi.

Mbappe na klupi.
Ova formacija može igrati i 4 nazad tipa Pavard-Upa-DeLigt-Cancelo nisam ja siguran da je ovo 3 otpozadi vidjećemo
Davies na klupi???
Desno Cancelo lijevo Davies...
Šteta što nema Manea, ubio se za ovakve utakmice, ali uvijek smo sretno u PO s ovim prokletim povredama.
Neko dijete igra u PSG, sramota je od ovih izgubiti.
Desno Cancelo lijevo Davies...
Šteta što nema Manea, ubio se za ovakve utakmice, ali uvijek smo sretno u PO s ovim prokletim povredama.
Neko dijete igra u PSG, sramota je od ovih izgubiti.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tako je.
Cancelo moze pokriti lijevu stranu iako mislim da od toga nema nista i da ce krenuti sa 3 stopera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Meni se ne sviđa što ne igra Muller.Omerbavarac je napisao/la: ↑14 feb 2023, 20:00Tako je.
Cancelo moze pokriti lijevu stranu iako mislim da od toga nema nista i da ce krenuti sa 3 stopera.
Mislim Muller je opet pokazao dozu razumnosti za razliku od par prošlih veterana npr Riberya, kojeg nisi mogo išćerat iz prve postave. Evidentno je da je Muller s Nagelsmannom i Upravom zaključio da bi Bayernova najjača postava trebala da bude bez njega na terenu, međutim u praksi bez Mullera nema presinga na terenu, nadam se da griješim.
Koji qurac je sa Daviesom.
Kad vidim ovog pavarda, ne djeluje na dobro.
Kad vidim ovog pavarda, ne djeluje na dobro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.