Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

matanisunje
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la matanisunje » 14 feb 2023, 00:35

Cipiripiblicblic je napisao/la:
14 feb 2023, 00:12
Undav? :mrgreen:

Ferro je alibi pojačanje, o ovoj dvojici drugoligaša ne znam ništa, svima im želim sve najbolje.

Očekujem šesticu, to nam je od početka najpotrebnije.
e da, šestica je ta karika koja nam nedostaje da bi imali konkurentnu ekipu u borbi za titulu i da nešto napravimo u Europi

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 14 feb 2023, 00:52

Šestica je već 4 godine problem, no riješit će i to, ako ne sad, u ljeto. Derbi u Maksimiru ili budi ogromnu euforiju i nadu za proljetni udar opet na pokušaj titule ili će značiti realni kraj ambicija i tada će se Leko sigurno opredijeliti na mlađe snage.

Ferro alibi? Ferro i Krovinović 2018. i 2019. godine u Benfici(s kojom će vjerojatno uskoro zaigrati i prijateljske te službeno i klubovi i navijači biti u partnerskim odnosima što je skroz logična priča. dvije klubine socios modeli s ogromnom tradicijom) su stremili postati reprezentativci Portugala/Hrvatske. Ferro je vrijedio 40-50 milijona te 2019.

Luka Vušković, Ferro, Krovinović, Marko Livaja, Anello, Pukštas.. Grrrrrr

P.S. Da, Undav i Nieuwkoop. Kad je Hajduk doveo Diamantakosa, za koju stotinu iljada eura mogao isto iz 2.njemačke Pavlidisa, mlađeg i polivalentnijeg grčkog špica, sada udarnika u Alkmaaru i reprezentaciji. Tada su za minorne cifre Cognat, Veerman i još neki bili dostupni. Šteta da s Nikoliciusem jedan domaći uhljeb radi, a ja čamim godinama bez da mi se itko obrati,a crno na bijelo stoji moje argumentirano i s Juranovićem i Tomom i na deseci primjera kada je to bilo jako nepopularno.

U svakom slučaju, HS 1911 je ogromnoća

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 14 feb 2023, 00:55

Cipiripiblicblic je napisao/la:
14 feb 2023, 00:12
Undav? :mrgreen:

Ferro je alibi pojačanje, o ovoj dvojici drugoligaša ne znam ništa, svima im želim sve najbolje.

Očekujem šesticu, to nam je od početka najpotrebnije.
Ferro je svakako upgrade u odnosu na Simica i Borevkovica

Stvarno mi je nevjerovatno da se jos nitko nije doveo na sesticu... Prihvatio bi i manje poznato ime samo da se dovede

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 14 feb 2023, 01:05

Pa škart po tome, što su doveli dvije nepoznanice iz loših drugoligaša, koji tamo i nisu baš standardni bili.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 14 feb 2023, 01:48

bavariapivo je napisao/la:
14 feb 2023, 01:05
Pa škart po tome, što su doveli dvije nepoznanice iz loših drugoligaša, koji tamo i nisu baš standardni bili.
Ovaj jest standardan i u formi solidnoj, lommel ti dodje kao RB Salzburg filijala liefering kamo su se kalili i hr i Bh mladici visokog potencijala. Razumijem da vam je bitna referenca otkud netko stiže, no nemojte olako povrsne zaključke donositi. Uostalom, i kod nas i svugdje svakodnevno imala primjere kad misliš e s ovim nema greske, dolazi iz top kluba, vrstan je tehničar, masno placen itd. da bi na kraju ispao fail i primjera juranovica, Tudora, ohandza, basica_ sve Goran vucevic u besparici u odnosu na dns. U konacnici, istovremeno završavaju Ferra koji je mogao nastaviti slijediti putanju Diasa Rubena, dakle do prije par godina top klasa u Benfici, on i Krov. Kalinici, Livaja, Elez, "sutra" vjerojatno i Vrsaljko, Rog ili Palaversa. Luka Vuskovic počinje, juniori se busaju s top klubovima i vrsnjacima svijeta, 100k clanova itd. Hajduk je klubina

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 14 feb 2023, 15:39

Felixians4 je napisao/la:
14 feb 2023, 01:48
Ovaj jest standardan i u formi solidnoj, lommel ti dodje kao RB Salzburg filijala liefering kamo su se kalili i hr i Bh mladici visokog potencijala. Razumijem da vam je bitna referenca otkud netko stiže, no nemojte olako povrsne zaključke donositi. Uostalom, i kod nas i svugdje svakodnevno imala primjere kad misliš e s ovim nema greske, dolazi iz top kluba, vrstan je tehničar, masno placen itd. da bi na kraju ispao fail i primjera juranovica, Tudora, ohandza, basica_ sve Goran vucevic u besparici u odnosu na dns. U konacnici, istovremeno završavaju Ferra koji je mogao nastaviti slijediti putanju Diasa Rubena, dakle do prije par godina top klasa u Benfici, on i Krov. Kalinici, Livaja, Elez, "sutra" vjerojatno i Vrsaljko, Rog ili Palaversa. Luka Vuskovic počinje, juniori se busaju s top klubovima i vrsnjacima svijeta, 100k clanova itd. Hajduk je klubina
sve to ok, ali za nas neuke koji pojma nemaju za talente ovo ono moras biti realan i reci da su ova dvojica u najmanju ruku sumnjivi transferi.

Daj Boze da i jedan od njih napravi bilo sta, ali sam pesimista sto se toga tice...

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 14 feb 2023, 16:05

14 feb 2023, 15:39
14 feb 2023, 01:48
sve to ok, ali za nas neuke koji pojma nemaju za talente ovo ono moras biti realan i reci da su ova dvojica u najmanju ruku sumnjivi transferi.

Daj Boze da i jedan od njih napravi bilo sta, ali sam pesimista sto se toga tice...
Niste vi neuki, ne držim ja sebe ni za što. Samo imam puno više slobofnog vremena, upućeniji sam, a i solidnu "žicu" u tom segmentu posjedujem. No zadnjih godina ne pratim pa i nisam upoznat s ovom dvojicom i da, "sumjivi" su, no ovaj je momak na posudbi tako da ne gubiš ništa, a bude li se uklopio, za bagatelu dobijaš extra pojačanje, max. motivirano.

Dinamovci će se nakon 2009. prvi put bojati Hajduka jako skoro, možda i nakon narednog derbija. Bio je HAJ u igri za titulu par puta otad, no više spletom okolnosti i padom Modrih

Srebrenko
Kontakt:

Post Postao/la Srebrenko » 14 feb 2023, 16:31

14 feb 2023, 00:52

P.S. Da, Undav i Nieuwkoop. Kad je Hajduk doveo Diamantakosa, za koju stotinu iljada eura mogao isto iz 2.njemačke Pavlidisa, mlađeg i polivalentnijeg grčkog špica, sada udarnika u Alkmaaru i reprezentaciji. Tada su za minorne cifre Cognat, Veerman i još neki bili dostupni. Šteta da s Nikoliciusem jedan domaći uhljeb radi, a ja čamim godinama bez da mi se itko obrati,a crno na bijelo stoji moje argumentirano i s Juranovićem i Tomom i na deseci primjera kada je to bilo jako nepopularno.

Pošalji mi dvije slike i rodni list,vidjet ću šta mogu učiniti da budeš skaut u Hajduku :urnebes:

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 14 feb 2023, 17:04

Srebrenko je napisao/la:
14 feb 2023, 16:31
14 feb 2023, 00:52

Pošalji mi dvije slike i rodni list,vidjet ću šta mogu učiniti da budeš skaut u Hajduku :urnebes:
A imao sam ja ozbiljnih veza, no nisam ih potezao. Kasno je za mene vjerojatno, nisam ni fizički ni psihički dobro, a niti bi se gurao, samo mi je žao da nisam pozvan na kavu, neobavezni razgovor. Inače, 13/14 kad sam pohađao u ST školu, redovno pratih trenažni proces tria Tudor/Vukas/Vučko tog zanimljivog, "siromašnog" tad kluba puka

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 15 feb 2023, 19:34

konačno, dobrodošao nazad Ferro!

JasminAgic
Kontakt:

Post Postao/la JasminAgic » 15 feb 2023, 19:40

matanisunje je napisao/la:
15 feb 2023, 19:34
konačno, dobrodošao nazad Ferro!
Jel sad i sluzbeno krecete po duplu krunu?

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 15 feb 2023, 19:42

ajde Đaske gledaj ti Arsenal-City, nemoj tu tuliti!

JasminAgic
Kontakt:

Post Postao/la JasminAgic » 15 feb 2023, 19:44

15 feb 2023, 19:42
ajde Đaske gledaj ti Arsenal-City, nemoj tu tuliti!
Jos ocekujem povratak Maloce, Nizica i Tomasova. Tek tad krece uzlet ka naslovu.

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 15 feb 2023, 20:59

Agicu naporan si, svaku temu morate pokvariti djecjim prepirkama, odrastite

..

Ferro welcome

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 17 feb 2023, 07:22

Valjda ce se naci zajednicki jezik sa Capanom, steta bi bila da ode a igra na poziciji koja nam je jako kriticna. U juniorima mi je djelovao jako dobro, a i sad protiv Varazdina je pokazao da se itekako moze racunati na njega

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 19 feb 2023, 19:07

nova patnja teška, ali bar smo dobili, nisam optimista za derbi i kup s Osijekom

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 19 feb 2023, 19:23

Tanko tanko

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 19 feb 2023, 19:45

Uzas od igre. Pisi 3 boda i idi dalje.

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 19 feb 2023, 21:00

19 feb 2023, 19:07
nova patnja teška, ali bar smo dobili, nisam optimista za derbi i kup s Osijekom
Mi u ZG nemamo sta traziti

Osijek je isto los kao i mi, samo eto mi uspijemo nekoga i pobjediti uz losu igru... Bit ce to negledljiv derbi

matanisunje
Kontakt:

Post Postao/la matanisunje » 19 feb 2023, 21:06

MikeEhrmantraut je napisao/la:
19 feb 2023, 21:00
19 feb 2023, 19:07
Mi u ZG nemamo sta traziti

Osijek je isto los kao i mi, samo eto mi uspijemo nekoga i pobjediti uz losu igru... Bit ce to negledljiv derbi
znači, tamo će i bod biti kao pobjeda?
edit: a pobjeda bi bila ravnu izbacivanja Brazila od strane Vatrenih na SP?

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.