FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Monaco trpa "mocni" PSG , dok su ovako slabi mozemo ih dobiti jos u Pariz-u.Kad se vrate Mane i Maz sve ovo bice na visem nivou.
IDEMO SAD BRE U PARIZ DA IH NAGUZIMO I COZDRA.
IDEMO SAD BRE U PARIZ DA IH NAGUZIMO I COZDRA.
- Centre forward
- Kontakt:
Parižanima fali dosta igrača, al' ne smije ni to da zavara. Oni su svjesni da će prvenstvo uzet' bez neke muke.
Današnji rezultat nije nimalo realan, dosta vremena nam je Bochum drž'o lekciju na terenu, da nismo loptu adekvatno mogli da iznesemo.
Današnji rezultat nije nimalo realan, dosta vremena nam je Bochum drž'o lekciju na terenu, da nismo loptu adekvatno mogli da iznesemo.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ljudima igra Neymar i Marqinhos, ostali odmaraju… u vezi im igrac 2006. godiste, stoper 05.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Igrali su neki dan svi pa su ispali iz kupa. Danas 3 komada do poluvremena. Fali tu par igraca ali da su tolika sila kao sto to neki zele predstaviti ovo im se nebi desavalo.
Smijesno mi je ovo dizanje PSGa ko da je MSN Barca ili BBC Real u pitanju.
Imamo bolju odbranu i bolji vezni red od njih. "Trenerski talenat" zasluzuje otkaz momentalno ako ispadne bez ispaljenog metka.
Smijesno mi je ovo dizanje PSGa ko da je MSN Barca ili BBC Real u pitanju.
Imamo bolju odbranu i bolji vezni red od njih. "Trenerski talenat" zasluzuje otkaz momentalno ako ispadne bez ispaljenog metka.
Valjda se neće prepasti ovog PSG-a, idemo ih razvaliti!
VRIJEME JE DA SE HEGEMONIJA VRATI.
VRIJEME JE DA SE HEGEMONIJA VRATI.
Znao je tabletas odmah da Parizani blefiraju.le_Parisien
confirms Mbappé, Messi and Verratti will all be in PSG's squad against Bayern on Tuesday

Da se kojim slucajem nas kakav povrijedio nebi igro do aprila takve smo mi srece.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Samo ih nagaziti 100% 
Bice na 60% svoje igre..mene vise brine ako nas trener ne usere nesto sa sastavom (voli on izmisljati toplu vodu).

Bice na 60% svoje igre..mene vise brine ako nas trener ne usere nesto sa sastavom (voli on izmisljati toplu vodu).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Tabletas zna

Julian Nagelsmann: "Sa ovakvom igrom kao juče nemamo šta tražiti u Ligi Šampiona, moramo u utorak biti 100% koncentrisani i spremni, jučerašnji rezultat je bio dobar ali nam to dugoročno bez igre ništa ne znači."
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
PSG u uzasnoj formi. Bas me zanima hoce li Mbappe igrat od prve minute. Ako ne izgubite prvu, favoriti ste.
Vrijeme je da Nagelsman izvuče nešto iz rukava.
Ukoliko zakaže i ovaj put mislim da njemu nema budućnosti u Bayernu.
Svi su uz njega, dobio je najbolje igrače na svijetu, nema apsolutno nikakvog prostora za izgovore ukoliko ne ode daleko u LP. Kao što rekoh ranije konkurencija ove sezone je nikad slabija, a PSG je jedan takav tigar od papira.
Da ponovim, imamo najbolje igrače, najveće plate, ekipu koja nije zasićena ni stara, jednako dobre zamjene za sve povrijeđene, to se mora opravdati.
Na kraju dana možda se varam, ali čini mi se da Nagelsman i ekipa nisu na istoj frekvenciji, moje iskreno mišljenje je da ne vjerujem baš u budućnost sa Nagelsmanom,ali evo mu prostora do kraja sezone, pa nek iščupa to nešto iz rukava ako već ima.
Svi su uz njega, dobio je najbolje igrače na svijetu, nema apsolutno nikakvog prostora za izgovore ukoliko ne ode daleko u LP. Kao što rekoh ranije konkurencija ove sezone je nikad slabija, a PSG je jedan takav tigar od papira.
Da ponovim, imamo najbolje igrače, najveće plate, ekipu koja nije zasićena ni stara, jednako dobre zamjene za sve povrijeđene, to se mora opravdati.
Na kraju dana možda se varam, ali čini mi se da Nagelsman i ekipa nisu na istoj frekvenciji, moje iskreno mišljenje je da ne vjerujem baš u budućnost sa Nagelsmanom,ali evo mu prostora do kraja sezone, pa nek iščupa to nešto iz rukava ako već ima.
Slazem se s postom, al boldirano imaju i oni.Klare je napisao/la: ↑12 feb 2023, 22:41Vrijeme je da Nagelsman izvuče nešto iz rukava.

- farinelli123
- Kontakt:
Šta očekujete, back 3 ili back 4? Kimmich sam ili u paru sa Goretzkom?
Davies ili Coman?
Ima jedno 14 igrača koji konkurisu barabar za sutra.
Ja bih krenuo sa 3 nazad, bekovi Cancelo i Davies, Kimmich obavezno, napred Chupo i Sane.
E sad Muller vs Goretzka vs Coman vs Musiala. Neko će da izduva.
Nema nam druga @šljivo, voleo bih njega da čujem.
Davies ili Coman?
Ima jedno 14 igrača koji konkurisu barabar za sutra.
Ja bih krenuo sa 3 nazad, bekovi Cancelo i Davies, Kimmich obavezno, napred Chupo i Sane.
E sad Muller vs Goretzka vs Coman vs Musiala. Neko će da izduva.
Nema nam druga @šljivo, voleo bih njega da čujem.
•
Iznenadio bih se da vidim Goretzku.
Ocekujem 3 pozadi standardno, Kimmich Musiala, wingbackovi su fix, napred Sane Gnabry Chupinho. Ako ce Goretzka upasti, onda se nadam da je Gnabry taj sto ispada. Sane je isto fix mislim.
Ocekujem 3 pozadi standardno, Kimmich Musiala, wingbackovi su fix, napred Sane Gnabry Chupinho. Ako ce Goretzka upasti, onda se nadam da je Gnabry taj sto ispada. Sane je isto fix mislim.
- farinelli123
- Kontakt:
Osjecaj. Zavisi da li ce Nagelsmann ici na to da ima brzinu ili ce htjeti Mullerovo iskustvo. Imam viziju kako Gnabry zabija PSGu, ce da vidimofarinelli123 je napisao/la: ↑13 feb 2023, 16:32Otkud Gnabry? Njega ne vidim nikako. Njega ne vidim ni sa klupe.

Inace, Kimmich ima zuti. Ako dobije sutra jedan, propusta uzvrat. Nadam se da se kartonima ispucao u Bundeski, ne trebaju nam te pizdarije pred revans.
Ziheraski:
Sommer - Davies, De Ligt, Upa, Cancelo - Kimmich, Goretzka - Muller, Coman, Sane - Chupo
U LP je Nagelsmann u gostima dosad igrao strpljivo i na rezultat, tako ocekujem i sutra.
Sommer - Davies, De Ligt, Upa, Cancelo - Kimmich, Goretzka - Muller, Coman, Sane - Chupo
U LP je Nagelsmann u gostima dosad igrao strpljivo i na rezultat, tako ocekujem i sutra.
Prizor u kojem Pavard cuva Mbappea, nisam zelio gledati.
Bravo za reakciju uprave, i dovodjenje Cancela.
Znali su gdje skripi najvise.
Bravo za reakciju uprave, i dovodjenje Cancela.
Znali su gdje skripi najvise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.