Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Veze vi nemate,a nesto pricate o Barceloni !
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !
- armageddon666
- Kontakt:
Jarane i vi ste jedva 1 gol dali protiv ArsenalaRomariooo je napisao/la:to je zato sto pogresne klubove gledas, gledaj barcu i uzivajarmageddon666 je napisao/la:Boze sacuvaj ! Da mi je pogledati nekad utakmicu da bude 2-3 golaOvo sve neko natezanje,preseravanje,muka mi je vise od ovog danasnjeg fudbala

-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
- Giallorossi
- Kontakt:
ova je katastrofa, nema sta, i ona milan totenham, mislim da ce sutra biti dobra inter i bayern, a ona arsenal barcelona bila je odlicna, 3 gola i dosta prilika i lijepih potezaarmageddon666 je napisao/la:Jarane i vi ste jedva 1 gol dali protiv ArsenalaRomariooo je napisao/la:to je zato sto pogresne klubove gledas, gledaj barcu i uzivajarmageddon666 je napisao/la:Boze sacuvaj ! Da mi je pogledati nekad utakmicu da bude 2-3 golaOvo sve neko natezanje,preseravanje,muka mi je vise od ovog danasnjeg fudbala
Mislim na LP ,dosadne utakmice
sad cemo vidjeti u nastavku kako lion kaznjava kukavicku igru morinja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Stativa, prečka
Dosta vam 

Ovaj glupan dobro da je vidio precku - budalas neznam sta gleda - a sec prije tek u ponovoljenoj snimci skonta da je CR7 pogodio stativu. Svasta koje mi glupane od komentatora imamo. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
A jbt kako srece nemamo :S
Precka pa stativa u p.m
Precka pa stativa u p.m

R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
dobar je blento .... mislm da je bio offside - medzutim sudije sviraju korner 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Karim Benzemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
BENZEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
R.I.P VEDRAN PULJIC
Kristina odglumila prekrsaj, jest smijesan lik nije ni dosao do ovog odbrambenog igraca a vec u zraku leti i pada, i jos penal kasnije trazi, jest gurbet
i utjerase ga nekako frankovci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Neka - posteno - stativa - precka - gol .....
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Romariooo je napisao/la:Kristina odglumila prekrsaj, jest smijesan lik nije ni dosao do ovog odbrambenog igraca a vec u zraku leti i pada, i jos penal kasnije trazi, jest gurbet
Koliko ja znam ti imas nekih vecih briga oko svog kluba

Ostavi se Reala, a on je na putu u cetvrtfinale za razliku od nekih koje necemo imenovat.
R.I.P VEDRAN PULJIC
Cccc, Real mora braniti čast Španskog fudbala 

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Dragi Boze jest ti ovo glup odgovorAnaliticar=Ahmo je napisao/la:[youtube][/youtube]Romariooo je napisao/la:Kristina odglumila prekrsaj, jest smijesan lik nije ni dosao do ovog odbrambenog igraca a vec u zraku leti i pada, i jos penal kasnije trazi, jest gurbet
Koliko ja znam ti imas nekih vecih briga oko svog kluba
Ostavi se Reala, a on je na putu u cetvrtfinale za razliku od nekih koje necemo imenovat.

Hvala Bogu pa mi ne postamo tako blesavo ko ti sto uradi s tim. A ima more snimaka koje bi vas bolile, al ne zelimo da remetimo mir, zapocinjemo gluposti vec eto onako komentarisemo.
p.s. jel ja ono na pocetku rece da ce biti 0:1za vas heheheheh
dje je kaka
Evo vam beLaja sad 

mandraX je napisao/la:Evo vam beLaja sad
pogodi ti - svaka cast Pjanicu - odlicna asistencija
p.s. ipak ja ne pogodi rezultat ..
hoce li mo ko reci kakve veze pjanic ima sa ovim golom 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.