AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
Nadam se da Tomori nije spreman.
Top 2 najdraža igrača ovog Milana ali igra katastrofalno cijelu sezonu.
Top 2 najdraža igrača ovog Milana ali igra katastrofalno cijelu sezonu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
"9 Players sure to leave AC Milan this summer"
Navodno. Malo sam skeptičan, jer bi to previše bilo. Ne bi se iznenadio da se i desi na kraju kraju sezone realno. A lista je očekivana, imena su otprilike ona koja se i spominju često da nemaju mjesta ili nisu više adekvatni za ekipu.
Što se tiče LP, ne znam dokle je Maignan? Jesu li Tomori i Bennacer spremni?
Navodno. Malo sam skeptičan, jer bi to previše bilo. Ne bi se iznenadio da se i desi na kraju kraju sezone realno. A lista je očekivana, imena su otprilike ona koja se i spominju često da nemaju mjesta ili nisu više adekvatni za ekipu.
Što se tiče LP, ne znam dokle je Maignan? Jesu li Tomori i Bennacer spremni?
- muha milanez
- Kontakt:
Tatarušanu, Ballo Toure, Dest, Adli, Rebić, Pobega, Vranckx, Ibrahimović, i eventualno neki od krupnijh riba tipa Leao ako ne produži ugovor. Sasvim realna situacija, samo pitanje kako bi popunili te pozicije u rosteru ako budžet bude nikakav.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pojacanja golobradi mladici, potencijali, plata kikiriki al odlicni za klub nista ne kostaju....devet idealnih profila za Milan : ekektricar ( iskustva govore pun pogodak ), pizza majstor, pa idemo pica dostavljac, vodoinstalater, keramicar, vrtlar, viljuskar, bagerista...svi ukupno godisnju platu oko 900.000 e, IDEALNI za Milan....
- Fantasista
- Kontakt:
Probable lineup vs. Tottenham:
Tatarusanu; Kalulu, Kjaer, Tomori; Calabria, Tonali, Bennacer, Theo Hernandez; Brahim; Giroud, Leao
Naser nije bio prisutan na jutrošnjem treningu
Tatarusanu; Kalulu, Kjaer, Tomori; Calabria, Tonali, Bennacer, Theo Hernandez; Brahim; Giroud, Leao
Naser nije bio prisutan na jutrošnjem treningu
Ne znam kakvu god formaciju postavi i odabere sastav, morat će napasti na San Siru, jer tamo će ih englezi ubiti presingom i tranzicijom, prenosom lopte, a ekipa je jako loša u iznošenju lopti i kad su pod pristiskom. Vidjelo se to protiv Chelsea-a. Biće jako teška utakmica za gledanje. Valjda su spremni mentalno.
Pioli se dosad nije pokazao u evropskim okršajima, tako da me baš zanima kako će iskoristiti ovu priliku kad ti je protivnik pokošen povredama.
Ako ih u ovakvom odnosu snaga ne dobiješ pred domaćom publikom, onda se Pioliju treba zahvaliti na kraju sezone jer to nikad neće biti trener za veće domete.
Ako ih u ovakvom odnosu snaga ne dobiješ pred domaćom publikom, onda se Pioliju treba zahvaliti na kraju sezone jer to nikad neće biti trener za veće domete.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Patnja u najavi..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Bez Bennacera sutra, nije još na 100% kaže Pioli. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- OldFashioned
- Kontakt:
#Antonini to #Tuttosport:
"In my opinion, it's no coincidence that Milan returned to winning ways the day Ibra became available again."

"In my opinion, it's no coincidence that Milan returned to winning ways the day Ibra became available again."

- nextterrain
- Kontakt:
Fascinantan mi je Pioli s nekim njegovim odlukama. Jako je tvrdoglav.
Poslije ne znam koliko dugo vremena imass clean sheet, zamijenit ce najboljeg stopera te utakmice. Saleta, koji je bio igrac utakmice ce zamijeniti Calabrija koji je katastrofalan u odbrani.
Poslije ne znam koliko dugo vremena imass clean sheet, zamijenit ce najboljeg stopera te utakmice. Saleta, koji je bio igrac utakmice ce zamijeniti Calabrija koji je katastrofalan u odbrani.

Fakat, valja opet gledati kako Perišić siluje Calabriju 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Pioli sto prije ode, mi cemo prije progledati. Lik je dosegao svoj max i to je to.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ima jos do utakmice, vidjeti cemoProbable lineup vs. Tottenham:
Tatarusanu; Kalulu, Thiaw, Tomori; Saelemaekers, Krunic, Tonali, Theo Hernandez; Brahim Diaz, Giroud, Leao
via
@DiMarzio

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Morat će dat 150% od sebe svaki igrač ukoliko ne žele da se izblamiraju. Ako bude ona vjetrometrina u odbrani kao u prvom poluvremenu protiv Intera, ne gine nam 3-4 komada zasigurno. Neće na dobro jer opet je to 3-5-2 na 3-5-2 kao u derbiju, gdje smo nadigrani u svakom mogućem segmentu fudbalske igre. Fulio Pioli sve što se moglu fulit, valjda su se malo dohavizali za večeras.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ovdje je veliki hendikep neigranje Benasera, mi nikakvu kontrolu i posjed ne možemo uspostaviti sa Krunićem i Tonalijem na sredini. Ja bih ovdje radije išao na opciju 433 da pojačaš sredinu, al' Pioli je izgleda alergičan na ovo.
Drago mi je što igra Thiaw, iako sam očekivao da će radije ići na iskustvo sa Kjaerom. Vatreno krštenje za momka, vidjeti ćemo kako će se snaći na ovom nivou.
Nemam ništa ni protiv Calabrie, mislim da je kao školovani defanzivac ipak bolja opcija od Saleta koji nema to u sebi. A večeras će nam prvenstveno biti bitno da začepiš sve rupe u odbrani, a ostalo ako šta i urade, dobro je.
Drago mi je što igra Thiaw, iako sam očekivao da će radije ići na iskustvo sa Kjaerom. Vatreno krštenje za momka, vidjeti ćemo kako će se snaći na ovom nivou.
Nemam ništa ni protiv Calabrie, mislim da je kao školovani defanzivac ipak bolja opcija od Saleta koji nema to u sebi. A večeras će nam prvenstveno biti bitno da začepiš sve rupe u odbrani, a ostalo ako šta i urade, dobro je.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Konacno LP opet, steta sto je docekujemo u ovakvoj formi i sa par povreda, ali tu je sto je boze moj. Sredina terena ne ulijeva nikakvu nadu da mogu nesto, nadam se da ce odbrana ovaj put biti bolji dio tima, a gore Giroud ce svakako uraditi sto moze, treba nam i super raspolozeni Leao da bi se nadali makar necumu pozitivnom.
Kako god FM
Kako god FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- OldFashioned
- Kontakt:
Valja izdurati 90+ min. večerašnjeg catenaccia.
Oči će mi prokrvarit', još bez Bennacera jedinog stvarnog kreativca na sredini terena

Oči će mi prokrvarit', još bez Bennacera jedinog stvarnog kreativca na sredini terena

Jbt ovdje se Benaser velica ko daje Iniesta ili Xavi svojevremeno, a ne ko osrednji veznjak u ligama petice...
Dajte ljudi malo realnosti, nije ni Conte a ni Tottenham neko svjetsko cudo, ok mi smo u klincu al nisu ni oni vala nesto...
Dajte ljudi malo realnosti, nije ni Conte a ni Tottenham neko svjetsko cudo, ok mi smo u klincu al nisu ni oni vala nesto...
- OldFashioned
- Kontakt:
Samim tim koliko Bennacerova kreacija vrijedi u ovom Milanu ti dovoljno govori o nedostatku takvih igrača ovog Milana, što ne mora odmah značiti da je SVJETSKA klasa, ali ovom Milanu znači jako mnogo.