Ne kontate...sta ce ti kolasinac trcat osim ponekad kada uspiju iznijet loptu jel to mozda kod njih desni Dedic, ili Olmo npr da bi tolike probleme zadavli nam.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:55Upravo trka je nama najveca bolna tacka, vjerovatno si primjetio da mi do 60.minute mozemo igrati napadacki i vrsiti presing, nakon toga tempo sve vise opada i protivnik preuzima inicijativu. Pogotovo protiv ozbiljnijih reprezentacija to dođe do izrazaja. Mi nismo tip reprezentacije koja zabije gol i nastavi napadati, nego cim povedemo, povucemo se dok ne primimo gol i opet ispocetka. U ovakvoj formaciji mislim da bi Kolasinac crknuo od trcanja i zatvaranje lijeve strane jer Demir ne igra odbranuImajednabrigada je napisao/la: ↑27 jan 2023, 22:48@GG3
U praksi to bas i ne bi izgledalo tako, uvijek bude ppmjeranja ali i ne igramo.protiv portugala što ne bi moglo, treba nam dominacija i konstantan pritisak a to ces najbolje s prodornim igracima na krilu i agresivnoscu prema naprijed, odbrana ti skooro i ne treba protiv ovakvih repki i u takvoj postavci... moras ih tući njihovim oruzjem. TRKOM.
Osim toga skoro isto ovo je igrao u Francuskoj, skroz ppvucen i ubacivao se iz drugog plana ili Crnogoraca
Druze ti njih kad stisnes od pocetka naprijed ne das im izaci zabijes gol ili dva...oni ne znaju gdje su vise klonuli su i psihicki i fizicki. Svako igra kad ga pustis ili povuces se pa sta bude. Naravno uvijek postoje izmjene ako negdje bas zaskripi. Bar sad trkača ne fali.
Moramo se oslobađat toga luzerskog misljenja i odnosaa, da trwleba paziti, treba se povuci... pa sta vi mislite na euro ici sa 3-5-1 najcesce do sad i napadacem od 37 god.
Prvo i osnovno ako zelimo velika natjecanja i imat pobkednicki mentalitet : treba igrati!
Ja jedino ovako protiv grcke ne bih smio ostalo svee ..laganini.