FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Utakmica sa Zvijezdom otkazana
Vjerovatno
Divno.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Al smo baksuzi toliku želju imali da nam Vošnjak ostane i momak se sad povrijedi eto 
by the way, šef je zadovoljan pripremama i smatra da smo imali tamo 4 kvalitetne utakmice... Gledat ćemo jaču slobodu...

by the way, šef je zadovoljan pripremama i smatra da smo imali tamo 4 kvalitetne utakmice... Gledat ćemo jaču slobodu...

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Apsolutno nije relevantno da li je sef zadovoljan. Bili su zadovoljni i nakon ljetnih priprema pa nas evo u zoni ispadanja.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Koliko je teška povreda?ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑12 feb 2023, 11:33Al smo baksuzi toliku želju imali da nam Vošnjak ostane i momak se sad povrijedi eto
by the way, šef je zadovoljan pripremama i smatra da smo imali tamo 4 kvalitetne utakmice... Gledat ćemo jaču slobodu...![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ja mislim da ga neće biti oko mjesec dana sigurno, Melve isto, koliko se razumijem u ovo, nadam se da me neko može demantovati i reći da je to manje...Sky9 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 12:09Koliko je teška povreda?ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑12 feb 2023, 11:33Al smo baksuzi toliku želju imali da nam Vošnjak ostane i momak se sad povrijedi eto
by the way, šef je zadovoljan pripremama i smatra da smo imali tamo 4 kvalitetne utakmice... Gledat ćemo jaču slobodu...![]()
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Zavisi sve od nivoa povrede, kod Vosnjaka moze trajsti oporavak 2-3 sedmice pa cak i do pola godine jedino sto nam ostaje da se nadamo da nije toliko velika povreda. Osmic bi trebao 3-4 kola propustiti.simonknows je napisao/la: ↑12 feb 2023, 12:37Ja mislim da ga neće biti oko mjesec dana sigurno, Melve isto, koliko se razumijem u ovo, nadam se da me neko može demantovati i reći da je to manje...Sky9 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 12:09Koliko je teška povreda?ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑12 feb 2023, 11:33Al smo baksuzi toliku želju imali da nam Vošnjak ostane i momak se sad povrijedi eto
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Dobro ovo sam makar približno... Hajde Adame tenkuPashoni je napisao/la: ↑12 feb 2023, 12:51Zavisi sve od nivoa povrede, kod Vosnjaka moze trajsti oporavak 2-3 sedmice pa cak i do pola godine jedino sto nam ostaje da se nadamo da nije toliko velika povreda. Osmic bi trebao 3-4 kola propustiti.simonknows je napisao/la: ↑12 feb 2023, 12:37Ja mislim da ga neće biti oko mjesec dana sigurno, Melve isto, koliko se razumijem u ovo, nadam se da me neko može demantovati i reći da je to manje...

-
- Kontakt:
Kažu evo do Adamu treba od mjesec do dva, samo ne znam koliko im je to sigurno sad.
Svaki trener ce reci da je zadovoljan pripremama pa tako i nas,kada sve sagledam i ja mislim da cemo biti bolji u drugom dijelu prvenstva.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ako Adama nema dva mjeseca, podhitno dovesti veznjaka bilo kakvog, bukvalno bilo kakvog.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
LAGANO,OD 8 UTAKMICA PRENOSI SE 6 ALI NASA NARAVNO NE....Vec osjetim sta ce nam sudijska delegacija uradit....
Ne znam kakav je Saletovic, imas tu i Kurtalica, nisu taj jivo i kvalitet ko Vosnjak, al ne mozes odma na povredu punit roster, bilo bi fino da se moze ali ne mozemo mi to tako
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Gdje ima logike da prenose **** radnik iz Bijeljine, a ne prenose utakmicu izmedju dva premijerligaska kluba. Koji kreteni.... Jel se zna ko sudi utakmicu ?
Sjecam se prosle godine kad smo na penale Zrinjski izbacili, ako budu igrali kako treba i kako znaju, ne bi trebalo bit problema jer smo vec pobijedili slogu doboj u Banovicima dole, cini mi se 4:2...
Al ovo da nema prenosa fuuuuuj
Sjecam se prosle godine kad smo na penale Zrinjski izbacili, ako budu igrali kako treba i kako znaju, ne bi trebalo bit problema jer smo vec pobijedili slogu doboj u Banovicima dole, cini mi se 4:2...
Al ovo da nema prenosa fuuuuuj
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Sta ce ti bilo ko ima nase djece , bolje nek nasa djeca igrajubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 feb 2023, 16:26Ako Adama nema dva mjeseca, podhitno dovesti veznjaka bilo kakvog, bukvalno bilo kakvog.

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Vosnjak vjerovatno nece vise ni nastupit za Slobodu. Dok se oporavi, istekla posudba. Tako da je neophodna njegova zamjena. Mislio nas strucnjak ako stavi tri treninga na dan, da ce tim nadopunit sve ono sto nije u stanju taktički ostvarit. Uspijes dovesti do povrede mozda najspremnijeg igraca u ekipi. Mozda bi njegov sistem treniranja mogao proci da su ovi momci konji ili roboti.
Volim tebe, više od sebe
Sto je najgore opet ce biti nespremni 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.