Ma ide u smjeru da postane nesto kao NBA - samo show. brojanje nakih rekorda i da je svaka noc neka historijska, bez nekog naboja na utakmica (kao da je svaka prijateljska). Neki dan gledam najbolje golove cinimi se Raula i kad sam vidio na kraju 90tih i pocetku 2000tih kakvo je navijanje na stadioni, kakva atmosfera kakva energija sjebo sam se koliko to sad izgleda blago, bez energije i bezveze - sad su dosli ljudi da naprave selfi da nakace online da moze raja da im lajka i da im se divi jer su na utakmici i nista drugo. Raul zabi gol protiv Atletika to imam osjecaj stadion hoce da se strusi, raja pada u nesvjest od uzbudjenja.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
- Shategabri
- Kontakt:
Ma i Clasici protiv Barse su evo ne tako davno, u eri Messija i CR bili na nož, od atmosfere na tribinama, na terenu, ovo sad isto neka sapunica realno.Sport90 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 07:37Ma ide u smjeru da postane nesto kao NBA - samo show. brojanje nakih rekorda i da je svaka noc neka historijska, bez nekog naboja na utakmica (kao da je svaka prijateljska). Neki dan gledam najbolje golove cinimi se Raula i kad sam vidio na kraju 90tih i pocetku 2000tih kakvo je navijanje na stadioni, kakva atmosfera kakva energija sjebo sam se koliko to sad izgleda blago, bez energije i bezveze - sad su dosli ljudi da naprave selfi da nakace online da moze raja da im lajka i da im se divi jer su na utakmici i nista drugo. Raul zabi gol protiv Atletika to imam osjecaj stadion hoce da se strusi, raja pada u nesvjest od uzbudjenja.
Kad je kolijevka postala pozorište, šta da se očekuje u drugim ligama?!
Čak mi se čini da je Bundes na tribinama najviše zadržao nekog šmeka.
Koševo Zapad
Slažem se u potpunosti.Sport90 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 07:37Ma ide u smjeru da postane nesto kao NBA - samo show. brojanje nakih rekorda i da je svaka noc neka historijska, bez nekog naboja na utakmica (kao da je svaka prijateljska). Neki dan gledam najbolje golove cinimi se Raula i kad sam vidio na kraju 90tih i pocetku 2000tih kakvo je navijanje na stadioni, kakva atmosfera kakva energija sjebo sam se koliko to sad izgleda blago, bez energije i bezveze - sad su dosli ljudi da naprave selfi da nakace online da moze raja da im lajka i da im se divi jer su na utakmici i nista drugo. Raul zabi gol protiv Atletika to imam osjecaj stadion hoce da se strusi, raja pada u nesvjest od uzbudjenja.
Fudbal od prije 10-15 g kvalitetom je bio mnogo bolji nego sad znači tu mislim na sve lige.Kod navijača si jednostavno mogao osjetiti drugačiji naboj a gorilo je kako na tribinama tako i na terenu.
Sad gledamo preplaćene igrače i selfi navijače.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- numanumaye22
- Kontakt:
Manjak kvalitetnih nogometasa na trzistu je cinjenica. Pa prije si mogao nabrojati 10-15 spiceva koji su bili najkvalitetniji u vrhu, ko je sad tu? Ovo sto valja je ostarilo osim Halanda.Sport90 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 07:37Ma ide u smjeru da postane nesto kao NBA - samo show. brojanje nakih rekorda i da je svaka noc neka historijska, bez nekog naboja na utakmica (kao da je svaka prijateljska). Neki dan gledam najbolje golove cinimi se Raula i kad sam vidio na kraju 90tih i pocetku 2000tih kakvo je navijanje na stadioni, kakva atmosfera kakva energija sjebo sam se koliko to sad izgleda blago, bez energije i bezveze - sad su dosli ljudi da naprave selfi da nakace online da moze raja da im lajka i da im se divi jer su na utakmici i nista drugo. Raul zabi gol protiv Atletika to imam osjecaj stadion hoce da se strusi, raja pada u nesvjest od uzbudjenja.
U jednom trenutku si imao:
Drogbu, Shevchenka, Ronalda, Raula, Henry, Owen, Eto'o, Forlan, Rooney, Nistelroy, Del Piero, Crespo, Ibrahimovic, Inzaghi, Klose. Pa se onda pojavili mladi Fernando Torres, Villa, Aguero, kasnije Suarez, Lewa i Benzema.
A koga imas sad iskreno? Rodrygo i Richarlison se vode ko WC napadaci jebote.
Samo pogledajte u kojem je Italija sastavu istrcala 2002, Portugal isto tako. A onda im pogledajte sad ekipu. Ili nekad Milan kad je igrao finale LP. Zar nije cudno da jedna Njemacka repka nema sad napadaca da valja kao sto su kroz historiju uvijek imali?
Iskreno gledam samo Ligu prvaka, SP i EP zadnje 3-4 godine.
-
- Kontakt:
Zato sto je spic kao pozicija "izumro". Rijetko koji tim igra formaciju sa jednim napadacem u vrhu. Sada su krila svenumanumaye22 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:07Manjak kvalitetnih nogometasa na trzistu je cinjenica. Pa prije si mogao nabrojati 10-15 spiceva koji su bili najkvalitetniji u vrhu, ko je sad tu? Ovo sto valja je ostarilo osim Halanda.Sport90 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 07:37Ma ide u smjeru da postane nesto kao NBA - samo show. brojanje nakih rekorda i da je svaka noc neka historijska, bez nekog naboja na utakmica (kao da je svaka prijateljska). Neki dan gledam najbolje golove cinimi se Raula i kad sam vidio na kraju 90tih i pocetku 2000tih kakvo je navijanje na stadioni, kakva atmosfera kakva energija sjebo sam se koliko to sad izgleda blago, bez energije i bezveze - sad su dosli ljudi da naprave selfi da nakace online da moze raja da im lajka i da im se divi jer su na utakmici i nista drugo. Raul zabi gol protiv Atletika to imam osjecaj stadion hoce da se strusi, raja pada u nesvjest od uzbudjenja.
Drogbu, Shevchenka, Ronalda, Raula, Henry, Owen, Eto'o, Forlan, Rooney, Nistelroy, Del Piero, Crespo, Ibrahimovic, Inzaghi, Klose. Pa se onda pojavili mladi Fernando Torres, Villa, Aguero, kasnije Suarez, Lewa i Benzema.
Samo pogledajte u kojem je Italija sastavu istrcala 2002, Portugal isto tako. A onda im pogledajte sad ekipu. Ili nekad Milan kad je igrao finale LP. Zar nije cudno da jedna Njemacka repka nema sad napadaca da valja kao sto su kroz historiju uvijek imali?
- Shategabri
- Kontakt:
Zagovornik te igre koristi danas jednog od rijetkih kvalitetnih mladih centarfora 

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ako mislis na Guardiolu, zar ga krivis sto onakvu masinu tako koristiShategabri je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:42Zagovornik te igre koristi danas jednog od rijetkih kvalitetnih mladih centarfora![]()

- Shategabri
- Kontakt:
Ne krivim, ali ironija je da on kao neko ko je zapravo direktno uticao na smjer u kojem će fudbal ići i ko je na neki način i doveo do izumiranja igrača za tu poziciju ima danas najkvalitetnijeg igrača tog tipa.TheWeekndXO je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:45Ako mislis na Guardiolu, zar ga krivis sto onakvu masinu tako koristiShategabri je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:42Zagovornik te igre koristi danas jednog od rijetkih kvalitetnih mladih centarfora![]()
![]()
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ma ima tu i do toga da su danas odbrambeni igraci dosta brzi i pametniji, ne isplati ti se imati igraca tipa Ibrahimovica, Inzaghija itd kad je 90% odbrambenih igraca brze od njih. Bili bi zatvoreni 90% mecaShategabri je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:49Ne krivim, ali ironija je da on kao neko ko je zapravo direktno uticao na smjer u kojem će fudbal ići i ko je na neki način i doveo do izumiranja igrača za tu poziciju ima danas najkvalitetnijeg igrača tog tipa.TheWeekndXO je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:45Ako mislis na Guardiolu, zar ga krivis sto onakvu masinu tako koristiShategabri je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:42Zagovornik te igre koristi danas jednog od rijetkih kvalitetnih mladih centarfora![]()
![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Kakogod, to bez centarfora mi dođe kao i košarka bez centra.TheWeekndXO je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:57Ma ima tu i do toga da su danas odbrambeni igraci dosta brzi i pametniji, ne isplati ti se imati igraca tipa Ibrahimovica, Inzaghija itd kad je 90% odbrambenih igraca brze od njih. Bili bi zatvoreni 90% mecaShategabri je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:49Ne krivim, ali ironija je da on kao neko ko je zapravo direktno uticao na smjer u kojem će fudbal ići i ko je na neki način i doveo do izumiranja igrača za tu poziciju ima danas najkvalitetnijeg igrača tog tipa.TheWeekndXO je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:45
Ako mislis na Guardiolu, zar ga krivis sto onakvu masinu tako koristi![]()
Nekako kao drugi sport.
Koševo Zapad
- numanumaye22
- Kontakt:
Slazem se da je vise kvalitetnih krila sada, ali opet veznjaci i stoperi, bekovi, vise si imao kvalitetnih prije, i to prije samo 10 godina, to i nije tako davna proslost.TheWeekndXO je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:39Zato sto je spic kao pozicija "izumro". Rijetko koji tim igra formaciju sa jednim napadacem u vrhu. Sada su krila svenumanumaye22 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:07Manjak kvalitetnih nogometasa na trzistu je cinjenica. Pa prije si mogao nabrojati 10-15 spiceva koji su bili najkvalitetniji u vrhu, ko je sad tu? Ovo sto valja je ostarilo osim Halanda.Sport90 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 07:37
Ma ide u smjeru da postane nesto kao NBA - samo show. brojanje nakih rekorda i da je svaka noc neka historijska, bez nekog naboja na utakmica (kao da je svaka prijateljska). Neki dan gledam najbolje golove cinimi se Raula i kad sam vidio na kraju 90tih i pocetku 2000tih kakvo je navijanje na stadioni, kakva atmosfera kakva energija sjebo sam se koliko to sad izgleda blago, bez energije i bezveze - sad su dosli ljudi da naprave selfi da nakace online da moze raja da im lajka i da im se divi jer su na utakmici i nista drugo. Raul zabi gol protiv Atletika to imam osjecaj stadion hoce da se strusi, raja pada u nesvjest od uzbudjenja.
Ali da se sada igra brzi i bolji nogomet, tu nema dileme, uvijek je tako. Igrat ce se bolje za 10 godina nego sada, jasno.
Tri gola od Al Hilala primili,jbte valja i to uspijeti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ja ba,kad je Barca zadnji put igrala finale svjetskog klupskog prvenstva.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Igrali još u doba Puyola vjerovatno.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Evropski i Svjetski prvak malo li je.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Cestitke Madridisti.
A sad idemo razbiti zutu podmornicu sa 0-1 i staviti jednu ruku na pehar
A sad idemo razbiti zutu podmornicu sa 0-1 i staviti jednu ruku na pehar

⚽FK Garaže⚽
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.