Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Previse negative na temi. LP je uspjeh za ovu ekipu. Prije pocetka sezone bi svi potpisali.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Mene je uvijek peckalo Artetina filozofija sa izmjenama i generalno rotacijom. Sa ovakvim pristupom mi nemamo apsulutno nista ocekivat od bilo kog igraca klupe jer se ne koriste nikako. Izmjene su uvijek iste, kasno obavljene i ne mijenjaju nista takticki gledano.
Dovodimo se u situaciju kao u ovim utakmicama kad znamo da se nista nece promijeniti iako stvari ne funkcionisu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Saliba je danas bio izdominiran, ali realno Toney je jedan od fizicki najjacih igraca lige.
Bez ikakve namjere za provokacijom nakon kiksa, mislim da sam vam o precijenjenosti Salibe u ovoj fazi karijere jedanput pisao.
Kriv je direktno za nekoliko golova i imao je srecu da ga Gabriel cesto izvadi iz problema pa se nije osjetilo na rezultatima.
Gabriel je cisti WC igrac. Saliba to jos nije.
Gabriel, Partey i Jesus su 3 WC igraca kod vas. Saka ima 90% snasu da to bude.
Za Jesusa mislim da je generlano WC igrac, ali nije WC striker.
Kriv je direktno za nekoliko golova i imao je srecu da ga Gabriel cesto izvadi iz problema pa se nije osjetilo na rezultatima.
Gabriel, Partey i Jesus su 3 WC igraca kod vas. Saka ima 90% snasu da to bude.
Za Jesusa mislim da je generlano WC igrac, ali nije WC striker.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 11 feb 2023, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Naravno da je provokacija i naravno da grijesisAlanSmith14 je napisao/la: ↑11 feb 2023, 18:26Bez ikakve namjere za provokacijom nakon kiksa, mislim da sam vam o precijenjenosti Salibe u ovoj fazi karijere jedanput pisao.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne znam odakle toliki pesimizam s obzirom da na početku sezone niko nije spomenuo titulu ovdje, ja sam ocekivao tezak start u sezoni s obzirom na tragičan završetak prošle.
Ja iskreno ne poznajem pravila ove igre napismeno i detaljno ali nije mi jasno kako ono nije bio faul nad Zinchenkom i zasto VAR nije provjeravao potencijalni offside, reziser je poslije vratio tu situaciju i djeluje da je bio.
Nedostajalo je ideje u završnici a i ovi pola utakmice s devet igraca u sesnest metara igrali, nije to lako ni probiti a istina je da su u prvom poluvremenu imali i bolje sanse. U drugom Arsenal potpuno dominirao, probio taj bunker i onda gol koji kad se prizna u vremenu kad postoji VAR baca sumnju na reguralnost samog takmičenja u pitanju. Nije to samo naravno ova situacija specifično nego generalno se desavaju slični propusti i pitanje se nameće logicki samo od sebe. Zasto se desavaju propusti? Neko sjedi u sobi i odlučio je da ne vidi faul ili offside ili onaj penal za Chelsea danas i sve ok, sve reguralno i posteno osim malog zlog Cityja.
Ja iskreno ne poznajem pravila ove igre napismeno i detaljno ali nije mi jasno kako ono nije bio faul nad Zinchenkom i zasto VAR nije provjeravao potencijalni offside, reziser je poslije vratio tu situaciju i djeluje da je bio.
Nedostajalo je ideje u završnici a i ovi pola utakmice s devet igraca u sesnest metara igrali, nije to lako ni probiti a istina je da su u prvom poluvremenu imali i bolje sanse. U drugom Arsenal potpuno dominirao, probio taj bunker i onda gol koji kad se prizna u vremenu kad postoji VAR baca sumnju na reguralnost samog takmičenja u pitanju. Nije to samo naravno ova situacija specifično nego generalno se desavaju slični propusti i pitanje se nameće logicki samo od sebe. Zasto se desavaju propusti? Neko sjedi u sobi i odlučio je da ne vidi faul ili offside ili onaj penal za Chelsea danas i sve ok, sve reguralno i posteno osim malog zlog Cityja.
Simpatizeri na baterije...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Sve isti likovi serači, baš crpe energiju čovjeku.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Glava gore i idemo na pobjedu protiv Citya,City ne moze i nece igrati bunker protiv nas ,a nama bas to odgovara,njih bi mogli isprepucati,sve mi se cini da je i Arteta a i igraci glavom na toj utakmici i izmedjuostalog malo nas je i to poljuljalo velika su ocekivanja,mislim da City mozemo glat dobiti.
COYG
Steta sto se iz ove dvije tekme uzeo samo 1 bod i prvom djelu sezone smo zijanili samo 7 bodova a evo tek pocetak drugog dijela zijanili smo 5 boba tamo gdje smo svi vidjeli 6 poena ybg.
COYG
Steta sto se iz ove dvije tekme uzeo samo 1 bod i prvom djelu sezone smo zijanili samo 7 bodova a evo tek pocetak drugog dijela zijanili smo 5 boba tamo gdje smo svi vidjeli 6 poena ybg.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Zato se ne ocekuju poeni nigdje. Realno navijaci su mnogo poceli sr.ati po svim drustvenim mrezama ko da smo nepobjedivi i pobjedecsu nam Bogom dane.
Poserem se u usta svakom onom tko je scouto ovog Vieiru.
Lik je loš i za 3. Izbor na 10tki.
Lik je loš i za 3. Izbor na 10tki.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Jee bem li im sjeme il pleeme
Ja sam do sad najvakjivo top 4 i nisam htio te price o tituli. Al sad je moramo osvojit zbog gamadi mamu im sprcim
**** ti mater svoju fakticki djecu guzis i ne das im uspjeh
Ja sam do sad najvakjivo top 4 i nisam htio te price o tituli. Al sad je moramo osvojit zbog gamadi mamu im sprcim
**** ti mater svoju fakticki djecu guzis i ne das im uspjeh
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma mrš u qrac.
Hoce li nam dodati 2 boda retroaktivno?
Small club mentality
Evo samo sto nisu vratili

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.