Ne znam sta bi mislio...
..
Malo radosti za napaceni hajducki puk, bili tici izbacili Shaktar iz Juniorske lige prvaka, a strijelac gola je bio a tko drugi nego Luka Vuskovic
Ne znam sta bi mislio...
Dize mi zivce sa ovim simuliranjima, a i ne snalazi se bas dobro na ovoj poziciji, vratio bih ga nazad a mozda ubacio ovog novog
I meni se to čini kao najbolje, Krovi na centralnog, Marokanac na desetku, ne ide ovako... Ili Livaju na desetku, a Mlakar ili Kale na devetku.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑11 feb 2023, 15:52Dize mi zivce sa ovim simuliranjima, a i ne snalazi se bas dobro na ovoj poziciji, vratio bih ga nazad a mozda ubacio ovog novog
Dugo je trajalo
Ne razumijem ove koji iz čista mira žele završit karijeru kolegi...MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑11 feb 2023, 16:14Cist crveni, nema price uopce
Sad na sve ili nista, sve u napad
Jos se lik zali hahahCipiripiblicblic je napisao/la: ↑11 feb 2023, 16:16Ne razumijem ove koji iz čista mira žele završit karijeru kolegi...MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑11 feb 2023, 16:14Cist crveni, nema price uopce
Sad na sve ili nista, sve u napad
A tu je to. Dobro otvorimo, pa nas nestane na terenu... Evo prije drugog gola smo strepili, yebeni Pilj je izgledao kao Messi...Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑11 feb 2023, 16:42Jel nam se samo više posrećilo nego prošle dvije ili se meni krivo čini
Neka Pukstas igra i kad su svi zdravi, neka se razvija. Nije da mu netko posebno dobar uzima mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.