FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

simonknows
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la simonknows » 09 feb 2023, 21:12

1. Šećer je zabranio pa et' nek se i to zna :D

2. @Damir predzadnja i zadnja rečenica :kralj: :kralj: :kralj:

3. Ispasti iz lige dok je Nine - :nedam: :nene:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 09 feb 2023, 23:02

Nadam se da nece doci do ispadanja, jer nas ni Tito ne bi vratio ponovo u PL...
Ili bismo zavrsili kao Celik pa sve ispocetka ili bismo bili redovni u federalki...
Ako s Jahom ne ispadnemo onda smo besmrtni hahah :urnebes:
Zna li neko prati li kakvo je stanje u Slogi Doboj,jesu li se pojacali oni sta ili je manje vise isto?
Bilo bi odlicno proci dalje kup, a bila bi malo i sramota da nas debitant izbaci iz kupa...
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 feb 2023, 23:36

Power10 je napisao/la:
09 feb 2023, 16:37
Nakon ovih , nazovi priprema, prilično sam siguran da napuštamo PL ove godine. Klub se izolirao od navijača, puste samo nekoliko akcija, nema komentara, rezultati nikakvi, ne vidim pomake u organizaciji. Samo jedna pobjeda od 4 utakmice, a sve su igrale protiv nizeligasa . Velika nevolja je i što smo primili puno golova, što znači da se boljka iz prvog dijela ponavlja. Jednostavno, nemamo odbrane.
Po broju primljenih golova mislim da cak 4-5 timova je losije od nas, dok po broju postignutih smo zadnji u ligi, ako se dobro sjecam.
Sam mozes zakljuciti gdje najvise stekamo i zbog cega smo predzadnji na tabeli - realizacija. Rekao bih cak i same akcije i gol sanse, jer smo u fazi napada bezidejni, neuvjerljivi, pasivni, neuigrani. Trener ako zeli opstanak izboriti onda mora uigrati tim i pod hitno igrati vise napadacki, smjelije, agresivnije i ucinkovitije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 10 feb 2023, 08:09

mk1008 je napisao/la:
09 feb 2023, 23:02
Ili bismo zavrsili kao Celik pa sve ispocetka ili bismo bili redovni u federalki...
Zna li neko prati li kakvo je stanje u Slogi Doboj,jesu li se pojacali oni sta ili je manje vise isto?
Bilo bi odlicno proci dalje kup, a bila bi malo i sramota da nas debitant izbaci iz kupa...

Otišao im kapiten Milaković i otišao im Hasanbegović, pa i Leo Janković koji je sa klupe ulazio i znao dati gol, a došao od jačih samo Peco.

PS. kažu da feninga nemaju

DeZerbi
Kontakt:

Post Postao/la DeZerbi » 10 feb 2023, 10:49

simonknows je napisao/la:
10 feb 2023, 08:09
mk1008 je napisao/la:

Otišao im kapiten Milaković i otišao im Hasanbegović, pa i Leo Janković koji je sa klupe ulazio i znao dati gol, a došao od jačih samo Peco.

Nemaju a pripreme u Turskoj?

Ne znam kako neko moze biti ubijedjen u to da ne ispadamo, isto ko da se druge ekipe nista ne pitaju, jos ako je istina da M.Osmica i Vosnjaka nema 2 mjeseca a bili su standardni u onako losoj ekipi sta sad ocekivati..

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 10 feb 2023, 11:07

DeZerbi je napisao/la:
10 feb 2023, 10:49
10 feb 2023, 08:09
mk1008 je napisao/la:

Nemaju a pripreme u Turskoj?

Ne znam kako neko moze biti ubijedjen u to da ne ispadamo, isto ko da se druge ekipe nista ne pitaju, jos ako je istina da M.Osmica i Vosnjaka nema 2 mjeseca a bili su standardni u onako losoj ekipi sta sad ocekivati..
Bili smo i mi u Turskoj, mislim da ti je sve jasno :) I to smo više godina bili tamo, godina u Turskoj=miliona duga. Ni pojačanja ne prikazuju realno stanje finansija, mi smo recimo imali uvijek 2 3 top igrača (najmanje toliko) a ostajali im dužni bruku para. Ova liga zato i jeste ovakva što se sve gura na silu i kad se nema :) pa makar se zaduživalo itd...

Ne ispadamo 100000000000000000000%

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 10 feb 2023, 15:41

Beduin je napisao/la:
09 feb 2023, 23:36
Power10 je napisao/la:
Nakon ovih , nazovi priprema, prilično sam siguran da napuštamo PL ove godine. Klub se izolirao od navijača, puste samo nekoliko akcija, nema komentara, rezultati nikakvi, ne vidim pomake u organizaciji. Samo jedna pobjeda od 4 utakmice, a sve su igrale protiv nizeligasa . Velika nevolja je i što smo primili puno golova, što znači da se boljka iz prvog dijela ponavlja. Jednostavno, nemamo odbrane.
Po broju primljenih golova mislim da cak 4-5 timova je losije od nas, dok po broju postignutih smo zadnji u ligi, ako se dobro sjecam.
Sam mozes zakljuciti gdje najvise stekamo i zbog cega smo predzadnji na tabeli - realizacija. Rekao bih cak i same akcije i gol sanse, jer smo u fazi napada bezidejni, neuvjerljivi, pasivni, neuigrani. Trener ako zeli opstanak izboriti onda mora uigrati tim i pod hitno igrati vise napadacki, smjelije, agresivnije i ucinkovitije.
Hoće, hoće, sad će to on uigrat brate, samo dok rep zaveže...
Možda mu i u noći sine kakva ideje, pa počne poput Pepa Guardiole zvati igrače u 2-3 ujutru, kad se sjeti neke zamisli...
Neka nam je Bog na pomoći!
075

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 feb 2023, 19:21

TzBulevar87 je napisao/la:
10 feb 2023, 15:41
Beduin je napisao/la:
09 feb 2023, 23:36
Power10 je napisao/la:
Hoće, hoće, sad će to on uigrat brate, samo dok rep zaveže...
Možda mu i u noći sine kakva ideje, pa počne poput Pepa Guardiole zvati igrače u 2-3 ujutru, kad se sjeti neke zamisli...
Neka nam je Bog na pomoći!
J3baji ga, oni koji postavljaju/smjenjuju trenere neka snose odgovornost koliko i trener i igraci. Sami pali, sami se ubili.

Mene iskreno boli qurac za opstankom. Ja hocu borbu za vrh, taj naboj, j3bes opstanak iz sezone u sezonu. Ko ce nas voditi do toga, i to me zaboli, sve dok ima rezultata. A mi ih nemamo.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 feb 2023, 19:23

Sto Simon onako pompezno ne najavljuje novi haber koji kruzi po kuloarima, sto ne splavi moguci kajmak ako se to i desi? Ili ne zna o cemu se prica? 😁

Javi se brate slobodno, reci cu ti. 😂

075 ❤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 10 feb 2023, 20:04

Ma hAjDe... :)
Šta se sve priča okolo, dok mi šef ne potvrdi nema od toga ništa :D

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 10 feb 2023, 20:13

De i nama recite sta se prica

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 10 feb 2023, 20:16

desperados je napisao/la:
10 feb 2023, 20:13
De i nama recite sta se prica
Ma jami bombi :rol: Ja što znam ložionu napraviti, malo ko zna, ali za apsolutno sve aktuelne pričice nema teorije, jer #mismoSloboda , i kao takvi, malo šta lijepo će nas zadesiti :)
Ja poslije Zakare definitivno ni u šta ne vjerujem (a trebao sam kad su mi govorili da je nula karakter, ali dobro, čovjek uči na greškama :) )

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 10 feb 2023, 23:21

10 feb 2023, 20:04
Jesul ovo inicijali A.D? :urnebes: Nemoj mi reć da sam džaba po TM tražio spisak kandidata sa tim inicijalima :urnebes: :urnebes:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 11 feb 2023, 08:11

baboedindzeko09 je napisao/la:
10 feb 2023, 23:21
Jesul ovo inicijali A.D? :urnebes: Nemoj mi reć da sam džaba po TM tražio spisak kandidata sa tim inicijalima :urnebes: :urnebes:
Jesi :urnebes:
Ne brini neće nas ništa dobro zadesit :urnebes:

Znat će moj cijenjeni prijatelj na šta mislim, čisto da vidi da znam i više nego što trebam :D

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 11 feb 2023, 08:54

Ma ljudi, mi kao da smo šugavi. Traže nam vrhunske uslove za nikakve igre. Ne znam kako Željo uspije dovesti Hodžica, Krpica, a nemaju para. Nas gledaju samo da oderu. Slažem se da se iz Želje lakše prodati dalje, ali kod njih čak i kažu da ce džabe igrati, a nama skinu kožu
Samo je Sloboda iz Tuzle

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 feb 2023, 09:37

Power10 je napisao/la:
11 feb 2023, 08:54
Ma ljudi, mi kao da smo šugavi. Traže nam vrhunske uslove za nikakve igre. Ne znam kako Željo uspije dovesti Hodžica, Krpica, a nemaju para. Nas gledaju samo da oderu. Slažem se da se iz Želje lakše prodati dalje, ali kod njih čak i kažu da ce džabe igrati, a nama skinu kožu
Pa poredi Željine izlazne transfere i naše. Stadion pun, pri vrhu su tabele i uvijek su IN i u žiži javnosti.

Mi smo u žiži zadnji put bili prije fiju godina i to jednu sezonu, finale kupa i druga pozicija. Ostalo je žiža po zabranama komentara na fb stranici i po licenci kad se ne dobije. Ovo je surova realnost.

PS. Igrao bi i Todor kod nas za dž da se vrati. Pogledaj sad koliko oni imaju takvih igrača, kako bivših i sadašnjih članova Repke, tako i igrača po Turskoj. Doslovno se vraćaju kući ti igrači plus ljudi imaju priču i armiju navijača u pravom smislu (170k juče uplaćeno).

Ništa samo ne dolazi. Marketing je čudo. Ne moraju biti rezultati da bi marketing služba radila. Ali kvalitetna marketing služba sa dobrim osjećajima.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 feb 2023, 10:02

11 feb 2023, 08:11
baboedindzeko09 je napisao/la:
10 feb 2023, 23:21
Jesi :urnebes:
Ne brini neće nas ništa dobro zadesit :urnebes:

Znat će moj cijenjeni prijatelj na šta mislim, čisto da vidi da znam i više nego što trebam :D
Al dobro profura sa A.D. 😂

Samo sto ja nisam mislio na igrace. Sad ce vrli gradonacelnik po mantri prethodnika mu probat ispostovat nas, inace veliki Slobodas. :tralala:

075 ❤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 11 feb 2023, 10:45

Ja ne mislim ni na igrače ni na gradonačelnika, svakako od svega nema ništa jer je to predobro za jednu Slobodu, kao što neko gore reče, mi kao da smo šugavi hbt...

Znam profurat' šta ću 😂

DeZerbi
Kontakt:

Post Postao/la DeZerbi » 11 feb 2023, 10:52

Jedini klub na cijeloj planeti gdje se navijaci krive za lose rezultate :)
Milion dobijas od Grada tj. poreznih obveznika ovog grada i ti zabranis komentarisanje na društvenim mrežama, ko da ti je tata osnovao Slobodu pa imas to pravo.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 11 feb 2023, 11:01

DeZerbi je napisao/la:
11 feb 2023, 10:52
Jedini klub na cijeloj planeti gdje se navijaci krive za lose rezultate :)
Milion dobijas od Grada tj. poreznih obveznika ovog grada i ti zabranis komentarisanje na društvenim mrežama, ko da ti je tata osnovao Slobodu pa imas to pravo.
Šuti ako te Šećo nađe zabranit' će ti i forum :urnebes:

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.