AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Dakle, 3-4-2-1. Konačno Gabbia i Calabria klupa. Eh još da je Bennacer zdrav. Kao i Maignan, bilo bi to korektno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
I da ima malo nogometnog iq-a na desnom wingbacku..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Pioli se dakle formacijski priprema za Contea 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Malo je zakasnio sa promjenama. Dok se ekipa navikne na ovo trebat će tu vremena. A bojim se da ga Pioli baš i nema.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ja vjerukem da je ovo ista nasa formacija 4-2-3-1 samo sto ce Kalulu biti desno umjesto Calabrie, al hakd sacekajmo start pa da vidimo
Ovo mu je zadnji voz, a Totenhem ga može samo zvanično sahraniti.
Inače bi bili na mjesec i po bez pobjede u svim takmičenjima, ovo se ne toleriše nikome.
Inače bi bili na mjesec i po bez pobjede u svim takmičenjima, ovo se ne toleriše nikome.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Večeras ako ne pobjede, to je to. Jer Tottenham svakako ne mogu dobiti. Previše je ovo raštimana ekipa da bi izašla na megdan jakoj ekipi kao što su Spursi.
Jako nesigurni u defanzivi, predaji lopti i igri prema naprijed. Torino djeluje čvršće i sigurnije. Ako se oni oslobode, biće belaja. Jedino ako Milan postigne rani gol
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hoće li neko ćelavcu reći da Krunić ne može igrati u ovom sistemu, te da je Giroud iscjeđen.
A cijela formacija je besmislena očito.
A cijela formacija je besmislena očito.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ovo je stvarno više bolno za gledati.. oči mi krvare
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Jbte tri pasa nisu sastavili. Ko da su prvi put skupa izašli na teren. Ovaj Diaz je dosad igrač manje na terenu. Isto kao i Krunić. Ljudi preuzeli inicijativu. Ista priča kao i prošle utakmice. Ne kontam ovo svega mi.
- OldFashioned
- Kontakt:
Diaz kući je nosi jebla te ona više
- LegendKiller
- Kontakt:
Patnja živa od igre, više tacnih pasova bude na terminu kada se prvi puta okupimo. 

Tatar ne izlazi na loptu, nakon cega Kjaer pada na dupe a ovaj panj ne zabije. Kakav mec 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ja bih večeras ostavio Jurića u Milanu i otjerao Piolia. Čovjek ga maltretira taktičkim zamislima evo već treći put u par mjeseci.
- muha milanez
- Kontakt:
Fenomenalno poluvrijeme 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Diaz i gušenje lopte je stara priča. Giroud i njegove pete i neki bezvezni potezi. Kompletna postavka promašena. Laik vidi da ovaj tim ne zna igrati u ovoj formaciji, ali ćelo ide glavom kroz zid.
Užasan Milan. Užasan! Ako Maldini i Massara ovo ne vide, neka i oni dadnu otkaz.
Užasan Milan. Užasan! Ako Maldini i Massara ovo ne vide, neka i oni dadnu otkaz.
- OldFashioned
- Kontakt:
Gledao sam svakakav Milan ali ovo je neki novi level sramoćenja koje predugo traje.. Nama je postalo WOW kad dođemo na 30m od gola protivnika. Daj ostavku sam, kako te nije stid više ?!
Odlicno prvo poluvrijeme, s obzirom kakve smo horore do sada gledali, dobar i rezultat, nismo primili niti jedan gol, moze se reci napredak....
Vidjet cemo drugo pol.mada ovdje ni nerjesen rezultat nije los....
Vidjet cemo drugo pol.mada ovdje ni nerjesen rezultat nije los....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.