2. @Damir predzadnja i zadnja rečenica

3. Ispasti iz lige dok je Nine -

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Po broju primljenih golova mislim da cak 4-5 timova je losije od nas, dok po broju postignutih smo zadnji u ligi, ako se dobro sjecam.Power10 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 16:37Nakon ovih , nazovi priprema, prilično sam siguran da napuštamo PL ove godine. Klub se izolirao od navijača, puste samo nekoliko akcija, nema komentara, rezultati nikakvi, ne vidim pomake u organizaciji. Samo jedna pobjeda od 4 utakmice, a sve su igrale protiv nizeligasa . Velika nevolja je i što smo primili puno golova, što znači da se boljka iz prvog dijela ponavlja. Jednostavno, nemamo odbrane.
mk1008 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 23:02Nadam se da nece doci do ispadanja, jer nas ni Tito ne bi vratio ponovo u PL...
Ili bismo zavrsili kao Celik pa sve ispocetka ili bismo bili redovni u federalki...
Ako s Jahom ne ispadnemo onda smo besmrtni hahah![]()
Zna li neko prati li kakvo je stanje u Slogi Doboj,jesu li se pojacali oni sta ili je manje vise isto?
Bilo bi odlicno proci dalje kup, a bila bi malo i sramota da nas debitant izbaci iz kupa...
Nemaju a pripreme u Turskoj?simonknows je napisao/la: ↑10 feb 2023, 08:09mk1008 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 23:02Nadam se da nece doci do ispadanja, jer nas ni Tito ne bi vratio ponovo u PL...
Ili bismo zavrsili kao Celik pa sve ispocetka ili bismo bili redovni u federalki...
Zna li neko prati li kakvo je stanje u Slogi Doboj,jesu li se pojacali oni sta ili je manje vise isto?
Bilo bi odlicno proci dalje kup, a bila bi malo i sramota da nas debitant izbaci iz kupa...
Otišao im kapiten Milaković i otišao im Hasanbegović, pa i Leo Janković koji je sa klupe ulazio i znao dati gol, a došao od jačih samo Peco.
PS. kažu da feninga nemaju
Bili smo i mi u Turskoj, mislim da ti je sve jasnoDeZerbi je napisao/la: ↑10 feb 2023, 10:49Nemaju a pripreme u Turskoj?simonknows je napisao/la: ↑10 feb 2023, 08:09mk1008 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 23:02Nadam se da nece doci do ispadanja, jer nas ni Tito ne bi vratio ponovo u PL...
Otišao im kapiten Milaković i otišao im Hasanbegović, pa i Leo Janković koji je sa klupe ulazio i znao dati gol, a došao od jačih samo Peco.
PS. kažu da feninga nemaju
Ne znam kako neko moze biti ubijedjen u to da ne ispadamo, isto ko da se druge ekipe nista ne pitaju, jos ako je istina da M.Osmica i Vosnjaka nema 2 mjeseca a bili su standardni u onako losoj ekipi sta sad ocekivati..
Hoće, hoće, sad će to on uigrat brate, samo dok rep zaveže...Beduin je napisao/la: ↑09 feb 2023, 23:36Po broju primljenih golova mislim da cak 4-5 timova je losije od nas, dok po broju postignutih smo zadnji u ligi, ako se dobro sjecam.Power10 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 16:37Nakon ovih , nazovi priprema, prilično sam siguran da napuštamo PL ove godine. Klub se izolirao od navijača, puste samo nekoliko akcija, nema komentara, rezultati nikakvi, ne vidim pomake u organizaciji. Samo jedna pobjeda od 4 utakmice, a sve su igrale protiv nizeligasa . Velika nevolja je i što smo primili puno golova, što znači da se boljka iz prvog dijela ponavlja. Jednostavno, nemamo odbrane.
Sam mozes zakljuciti gdje najvise stekamo i zbog cega smo predzadnji na tabeli - realizacija. Rekao bih cak i same akcije i gol sanse, jer smo u fazi napada bezidejni, neuvjerljivi, pasivni, neuigrani. Trener ako zeli opstanak izboriti onda mora uigrati tim i pod hitno igrati vise napadacki, smjelije, agresivnije i ucinkovitije.
J3baji ga, oni koji postavljaju/smjenjuju trenere neka snose odgovornost koliko i trener i igraci. Sami pali, sami se ubili.TzBulevar87 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 15:41Hoće, hoće, sad će to on uigrat brate, samo dok rep zaveže...Beduin je napisao/la: ↑09 feb 2023, 23:36Po broju primljenih golova mislim da cak 4-5 timova je losije od nas, dok po broju postignutih smo zadnji u ligi, ako se dobro sjecam.Power10 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 16:37Nakon ovih , nazovi priprema, prilično sam siguran da napuštamo PL ove godine. Klub se izolirao od navijača, puste samo nekoliko akcija, nema komentara, rezultati nikakvi, ne vidim pomake u organizaciji. Samo jedna pobjeda od 4 utakmice, a sve su igrale protiv nizeligasa . Velika nevolja je i što smo primili puno golova, što znači da se boljka iz prvog dijela ponavlja. Jednostavno, nemamo odbrane.
Sam mozes zakljuciti gdje najvise stekamo i zbog cega smo predzadnji na tabeli - realizacija. Rekao bih cak i same akcije i gol sanse, jer smo u fazi napada bezidejni, neuvjerljivi, pasivni, neuigrani. Trener ako zeli opstanak izboriti onda mora uigrati tim i pod hitno igrati vise napadacki, smjelije, agresivnije i ucinkovitije.
Možda mu i u noći sine kakva ideje, pa počne poput Pepa Guardiole zvati igrače u 2-3 ujutru, kad se sjeti neke zamisli...
Neka nam je Bog na pomoći!
Ma jami bombi
Jesul ovo inicijali A.D?simonknows je napisao/la: ↑10 feb 2023, 20:04Ma hAjDe...
Šta se sve priča okolo, dok mi šef ne potvrdi nema od toga ništa![]()
Jesibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 23:21Jesul ovo inicijali A.D?simonknows je napisao/la: ↑10 feb 2023, 20:04Ma hAjDe...
Nemoj mi reć da sam džaba po TM tražio spisak kandidata sa tim inicijalima
![]()
![]()
Pa poredi Željine izlazne transfere i naše. Stadion pun, pri vrhu su tabele i uvijek su IN i u žiži javnosti.Power10 je napisao/la: ↑11 feb 2023, 08:54Ma ljudi, mi kao da smo šugavi. Traže nam vrhunske uslove za nikakve igre. Ne znam kako Željo uspije dovesti Hodžica, Krpica, a nemaju para. Nas gledaju samo da oderu. Slažem se da se iz Želje lakše prodati dalje, ali kod njih čak i kažu da ce džabe igrati, a nama skinu kožu
Al dobro profura sa A.D.simonknows je napisao/la: ↑11 feb 2023, 08:11Jesibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 23:21Jesul ovo inicijali A.D?simonknows je napisao/la: ↑10 feb 2023, 20:04Ma hAjDe...
Nemoj mi reć da sam džaba po TM tražio spisak kandidata sa tim inicijalima
![]()
![]()
![]()
Ne brini neće nas ništa dobro zadesit![]()
Znat će moj cijenjeni prijatelj na šta mislim, čisto da vidi da znam i više nego što trebam![]()
Šuti ako te Šećo nađe zabranit' će ti i forum
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.