Kako love promasi penal jadnik

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Gdje ces tako Zlatanulegenda reala je napisao/la:yebem ti CSKA ,yebem ti golmana ,yebem ti Zlatana i **** ,sve vam yebem ,svima što igrate majku vam **** ,dabogda pocrkali
Kvota 1.NYKnicks Fan je napisao/la:Igrao sam na Kavcica 2-0 u setovima,medjutim,umjesto onog Przysiezny,koji je trebao igrati,sada igra neki drugi,i sta ako Kavcic dobije 2-0![]()
![]()
**** im sve,2.35 na Kavcica...6-1 dobio 1 set cccWilly je napisao/la:Kvota 1.NYKnicks Fan je napisao/la:Igrao sam na Kavcica 2-0 u setovima,medjutim,umjesto onog Przysiezny,koji je trebao igrati,sada igra neki drugi,i sta ako Kavcic dobije 2-0![]()
![]()
asylum je napisao/la:Gdje ces tako Zlatanulegenda reala je napisao/la:yebem ti CSKA ,yebem ti golmana ,yebem ti Zlatana i **** ,sve vam yebem ,svima što igrate majku vam **** ,dabogda pocrkali
legenda reala je napisao/la:nema ništa od ovog CSKA ,zatvara utakmicu ,dovoljno im yebem im mater rusku
ma ja bacio svoj tiket,nema od ovog ništaever je napisao/la:legenda reala je napisao/la:nema ništa od ovog CSKA ,zatvara utakmicu ,dovoljno im yebem im mater rusku
A znam da im je dovoljno,ali vidjeces u 90oj ce kontru opaliti 4 na 1
Dobro jeWilly je napisao/la:Hajmoooooooooooooo Cedevitaaaaaaaaaaa.
hd2=hendikep dva gemalegenda reala je napisao/la: šta je hd2 imam tipsarevića
evo ,a šta može ova mala BojanaWilly je napisao/la:hd2=hendikep dva gemalegenda reala je napisao/la: šta je hd2 imam tipsarevića
Ko ti je prvi na tiketu? Ako je Karlovic pogodio si, ako je Tipsarevic pao si. Racunam da ce Tipsarevic dobiti mec i hendikep jer mu fali jos jedan gem.
edit: Tipsarevic vodio 5:3, onda Karlovic napravio brejk, nista se jos ne zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.