U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
stiće njih, neka
- ASD
- Kontakt:
Treba Brigada poslati viber poruku daljem rođaku kolege od kurjakovićevog oca da ga pita "Voli li Kurjaković Bosnu?"
-
- Kontakt:
Jedno banalno pitanje ...
Dobijam dosta privat poruka a vecinu nisam mogao odgovoriti da ne bude da nekog ignor pa da se informisem kako da rijesim problem.
Kako da izbrisem procitane privat poruke, tu mi piše da mi je pun sanducic i da ne mogu otvorit nepročitane dok ne oslobodim prostor?
Dobijam dosta privat poruka a vecinu nisam mogao odgovoriti da ne bude da nekog ignor pa da se informisem kako da rijesim problem.
Kako da izbrisem procitane privat poruke, tu mi piše da mi je pun sanducic i da ne mogu otvorit nepročitane dok ne oslobodim prostor?
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Idi u poruke, pa pod ostalo. Tamo ima opcija da oznacis da se najstarije poruke izbrisu. A imas i opciju u porukama da oznacis kvadratic pored poruke, pa dole skroz pise oznaci kao vazno. I tu odaberes da izbrises poruke koje si oznacioImajednabrigada je napisao/la: ↑10 feb 2023, 15:04Jedno banalno pitanje ...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U17 protiv Albanije. Skoro sve igraci iz BiH. Sta reci koju poruku poslati. Procjenite/komentarisite sami.
Mečevi su na programu 15. februara u 15:00 sati i 17. 2. u 11:30.
Biće ovo prvo okupljanje kadeta sa novim selektorom, Admirom Raščićem koji je pozive uputio sljedećim igračima:
Faris Mehić (Sarajevo), Mladen Jurkas (Borac), Jusuf Terzić (Borac), Sergej Popović (Željezničar ST Banja Luka), Filip Taraba (Široki Brijeg), Dženan Šabić (Željezničar), Haris Jogunović (Velež), Nidal Čelik (Sarajevo), Ajdin Beganović (Sloboda), Anes Špago (SC Paderborn 07, Njemačka), David Karačić (Zrinjski), Andrej Vlaisavljević (Brodarac, Srbija), Adrijan Rizvić (Rijeka, Hrvatska), Roko Šilić (Zrinjski), Ajdin Mujić (Sloboda), Marko Brekalo (Parma, Italija), Vuk Ćorić (Borac), Stefan Marčetić (Borac), Vedad Garčević (Tuzla City), Aleksa Popović (Željezničar ST Banja Luka).
Reprezentativci će se okupiti u nedjelju, 12. februara u Trebinju gdje će odraditi dva treninga, a u utorak ujutro putuju u Albaniju.

Biće ovo prvo okupljanje kadeta sa novim selektorom, Admirom Raščićem koji je pozive uputio sljedećim igračima:
Faris Mehić (Sarajevo), Mladen Jurkas (Borac), Jusuf Terzić (Borac), Sergej Popović (Željezničar ST Banja Luka), Filip Taraba (Široki Brijeg), Dženan Šabić (Željezničar), Haris Jogunović (Velež), Nidal Čelik (Sarajevo), Ajdin Beganović (Sloboda), Anes Špago (SC Paderborn 07, Njemačka), David Karačić (Zrinjski), Andrej Vlaisavljević (Brodarac, Srbija), Adrijan Rizvić (Rijeka, Hrvatska), Roko Šilić (Zrinjski), Ajdin Mujić (Sloboda), Marko Brekalo (Parma, Italija), Vuk Ćorić (Borac), Stefan Marčetić (Borac), Vedad Garčević (Tuzla City), Aleksa Popović (Željezničar ST Banja Luka).
Reprezentativci će se okupiti u nedjelju, 12. februara u Trebinju gdje će odraditi dva treninga, a u utorak ujutro putuju u Albaniju.
@igrajlopte 🐦
Opet nema Faruka Bezdroba- lik jeb... ligu ali ima 0 utakmica za u17. a druge neke bez veze igraci imaju blizu 10 utakmica. 

-
- Kontakt:
Jel mogao jos koji igrac iz BL?ReX je napisao/la: ↑10 feb 2023, 16:49U17 protiv Albanije. Skoro sve igraci iz BiH. Sta reci koju poruku poslati. Procjenite/komentarisite sami.![]()
Sumnjam da su sve toliki talenti
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Raščić i Hasančić(dal imaju obraza),toliko o BL.Da su selektor i trener iz BL možda bi ih bilo i više,vidiš kako stručno selektiraju.Dvije ubjedljivo najbolje selekcije u U-17 ligi,Željo i Sarajevo imaju 2 igrača(Čelik je sa prvim timom).DamirT je napisao/la: ↑10 feb 2023, 18:53Jel mogao jos koji igrac iz BL?ReX je napisao/la: ↑10 feb 2023, 16:49U17 protiv Albanije. Skoro sve igraci iz BiH. Sta reci koju poruku poslati. Procjenite/komentarisite sami.![]()
Sumnjam da su sve toliki talenti
A jbg nek nam djeca odlaze, ja ih podrzavam.
Trebaju doci da ih Rascic trenira ?! Neka hvala...
Trebaju doci da ih Rascic trenira ?! Neka hvala...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
I ja sam bas o tome pa haman stotinu puta mislio. Jbt zamisli ti kao neki supertalent dodjes u omladinske selekcije i onda slusas ove magove od Rascica, Sabica, Karacica, Muse, Starcevica, itd itd itd.
Tuga Bozija... Ali eto nazalost ni pozive vise ne dobijaju kao nekada.
@igrajlopte 🐦
Bas tako. Igrac se npr. dvoumi izmedju nas i Svice i savjetuje se s menadzerom. Ovaj vidi ko je nama selektor... Sta mislis za koga ce se odlucitiReX je napisao/la: ↑11 feb 2023, 00:19I ja sam bas o tome pa haman stotinu puta mislio. Jbt zamisli ti kao neki supertalent dodjes u omladinske selekcije i onda slusas ove magove od Rascica, Sabica, Karacica, Muse, Starcevica, itd itd itd.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Izgleda da ne postoji sretniji narod od nas u fudbalu. Pored ovakvih neznalica i neprijatelja reprezentacuje koji nas vode, opet se nađe neki Pjanić, Kolašinac, Dedić, Ahmedhodžić koji će igrati za nas.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Pa mi nismo izgubili skoro nikog u ovih tridesetak godina otkad reprezentacija postoji. Ne brojim ove što su zaigrali za Srbiju i Hrvatsku. Ispade da igrače boli ona stvar za profesionalizam u reprezentaciji i dugoročne planove Šveda, Austrijanaca i koga sve ne. Više im leži da odu s Misketom na ćevape.
Mislim da griješite svi koji tvrdite da je nekakav aman savez preduslov za okupljanje talenata, pa naša reprezentacija je najbolji dokaz. Nisu fudbaleri astrofizičari pa da biraju između CERN-a i univerziteta u Čajniču.
Mislim da griješite svi koji tvrdite da je nekakav aman savez preduslov za okupljanje talenata, pa naša reprezentacija je najbolji dokaz. Nisu fudbaleri astrofizičari pa da biraju između CERN-a i univerziteta u Čajniču.
Ne može se zanemarit ni "bosansko prokletstvo", koje stigne ove što su kalkulisali s nama da sebi podignu cijenu. Puno smo ih profulili, al nisu karijeru napravili. Izgleda da ministarstvo za sihre dobro radi.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑11 feb 2023, 13:21Pa mi nismo izgubili skoro nikog u ovih tridesetak godina otkad reprezentacija postoji. Ne brojim ove što su zaigrali za Srbiju i Hrvatsku. Ispade da igrače boli ona stvar za profesionalizam u reprezentaciji i dugoročne planove Šveda, Austrijanaca i koga sve ne. Više im leži da odu s Misketom na ćevape.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Jedino što podržavam je imenovanje Duvnjaka u stručni štab U15 reprezentacije.
Rodjeni su pitarske picke!
Evo kaze Sinan da U17 ima najjaci strucni stab i da su Rascic-Hasancic-Dzidic trenerski trio za buducnost bh. fudbala.
He he he.
He he he.

@igrajlopte 🐦
Šta tačno? Ne kontam.
Hasancic je odlican trener, za drugu dvojicu nisam siguran.
Hasancic je odlican trener, za drugu dvojicu nisam siguran.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Brazzzoo123, HariTz, hurem, riki46, s4mke, Serha, zikerrz21 i 72 gosta.