Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja i ne idem više u bolnicu,ako se razbolim kućno liječenje odem do apoteke ako mi je baš loše kakav antibiotik i to je toT-MAC je napisao/la:T-MAC je napisao/la:i et..
nikad mi necemo nigdje maketi kad imamo debile u ovoj drzavi..ovo treba otvorit neki novi goli otok pa odvozit tamo,i mucit do kraja zivota..
u petak odem u hitnu i tamo mi doticni debil kaze,(ovom prilikom mu se sjetim sve uze i sire familije i pozelim im sve najgore)nije ti nista,,idi kuci,vitamic c i ostale gluposti..
onda odem kod svoje doktorice koja me salje na snimanje pluca i onda fino saznam da imam upalu pluca..![]()
a vec sam je imao prije nekoliko godina..
i sta onom kretenu sad iz hitne uradit...
da nastavimo sa mojim avantturama kod nestrucnih doktora..
sta mi se sad desi..preznojio sam se od straha..
propisan mi cefazolin,koji se daje direktno na venu..i sad.odlazim sa mamom da kupim to i idemo sad kod doktora da mi to da..
kad te doktorice se zabezeknule:''sta si nam ovo donio,ja ovo nebi svom djetetu nikad,ovo nesto ne valja,ovo je neki fals'' i sad ja onako sa starom stojim i jedno i drugo problijedili ne znamo sta cemo sad..strah i mene jer ide na venu,ocul se prerano rastat sa zivotom..i mi se vratimo u apoteku kaze gospodza,sasvim normalan lijek..uvijek prodavali,legalno..
i ja se vratim primim to..debilne doktorice i dalje pri svom da to ne valja..i ja zovem rodicu koja radi u bolnici i ona kaze ja evo upravo takav dajem bebi od 2 godine..
sto znaci da su ove u ambulanti totalne koze..nisu nikad vidile najnormalniji lijek..![]()
oj drzavo draga gdje ti ides...
http://www.footballuser.com/Faraon iz Visokog je napisao/la:de mi dajte ono da mogu formaciju napravit,onaj sastav igraca
ja mislim da su ti rekli da imas srcani udarBosco je napisao/la:E moj T-Mac nije to ništa, mene su jednom nasmrt prepali ti iz Hitne, kad nisam umro od straha. To je tvoje mila majka.
Ma rekli mu da mu se testis uvrnuo.Faraon iz Visokog je napisao/la:ja mislim da su ti rekli da imas srcani udarBosco je napisao/la:E moj T-Mac nije to ništa, mene su jednom nasmrt prepali ti iz Hitne, kad nisam umro od straha. To je tvoje mila majka.![]()
Mali iz Visokog je sad čuo šta pričam na chatu.Kop je napisao/la:Ma rekli mu da mu se testis uvrnuo.Faraon iz Visokog je napisao/la:ja mislim da su ti rekli da imas srcani udarBosco je napisao/la:E moj T-Mac nije to ništa, mene su jednom nasmrt prepali ti iz Hitne, kad nisam umro od straha. To je tvoje mila majka.![]()
Evo vec nekoliko dana primam taj cefazolin,al kroz infuzijuT-MAC je napisao/la: da nastavimo sa mojim avantturama kod nestrucnih doktora..
sta mi se sad desi..preznojio sam se od straha..
propisan mi cefazolin,koji se daje direktno na venu..i sad.odlazim sa mamom da kupim to i idemo sad kod doktora da mi to da..
kad te doktorice se zabezeknule:''sta si nam ovo donio,ja ovo nebi svom djetetu nikad,ovo nesto ne valja,ovo je neki fals'' i sad ja onako sa starom stojim i jedno i drugo problijedili ne znamo sta cemo sad..strah i mene jer ide na venu,ocul se prerano rastat sa zivotom..i mi se vratimo u apoteku kaze gospodza,sasvim normalan lijek..uvijek prodavali,legalno..
i ja se vratim primim to..debilne doktorice i dalje pri svom da to ne valja..i ja zovem rodicu koja radi u bolnici i ona kaze ja evo upravo takav dajem bebi od 2 godine..
sto znaci da su ove u ambulanti totalne koze..nisu nikad vidile najnormalniji lijek..![]()
oj drzavo draga gdje ti ides...
Moj jaran je imao operaciju slijepog crijeva, i kad su ga operisali zaboravili neku krpicu iz njega izvadit nakon operacije i zašiju ga s njom unutra. I njega je to jako bolilo i godinu i nešto dana više nije mogao izdržat i ode s ocem u bolnicu. Ovaj kod načelnika bolnica i govori odmah ćete ga otvorit nešto ste zasr.ali. I operišu ga kad ta krpica, sunđer ili kako već ostala tu. Mali jedva živ ostao. Gamad.legenda reala je napisao/la:oj Bosco ,ti opasno bolestan![]()
![]()
![]()
hvala bogu pa ne idem ovim našim doktorima,jadan onaj koga oni liječe
Pa je li ih tuzio ? Vjerovatno ni sam nije svjestan koju lovu moze zgrnuti zbog doktorskog nemara.Jest da mu to ne moze nadoknadit bolove i ostalo, al' dodje kao fina utjeha.Bosco je napisao/la:Moj jaran je imao operaciju slijepog crijeva, i kad su ga operisali zaboravili neku krpicu iz njega izvadit nakon operacije i zašiju ga s njom unutra. I njega je to jako bolilo i godinu i nešto dana više nije mogao izdržat i ode s ocem u bolnicu. Ovaj kod načelnika bolnica i govori odmah ćete ga otvorit nešto ste zasr.ali. I operišu ga kad ta krpica, sunđer ili kako već ostala tu. Mali jedva živ ostao. Gamad.legenda reala je napisao/la:oj Bosco ,ti opasno bolestan![]()
![]()
![]()
hvala bogu pa ne idem ovim našim doktorima,jadan onaj koga oni liječe
Najbolji doktori po meni su u Mostaru oni malo iskusnije ne znam da li njihova imena mogu na forumasylum je napisao/la:Ja ne znam sta ce biti kada i malo ovih starih, odlicnih doktora umre
kod koga da odem kada mi nedaj Boze zatreba pomoc ?![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AshburtonG, sarajevskiMarlboro, sirBobbyMoore i 15 gostiju.