NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Trebao bi biti prenos ja se iskreno nadam
Ne koristi se tu internet kao kod kuće što mi svi imamo. Za live prenos utakmice je potreban stabilan i izuzetno brz internet (upload i download speed). Taj koji bude na stadionu, ako i bude na poziciji gdje se kamera treba nalaziti, sigurno neće zadovoljavati ni minimalne uslove, jer je još 100 ljudi nakačeno na taj internet.
Otom, potom, vidjet ćemo sve kad dođe subota
Otom, potom, vidjet ćemo sve kad dođe subota
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Na kraju krajeva još ova polusezona imate stremove i to je to
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Promijenit ce se te stvari u vezi Arene kad udjrmo u visi rang siguran sam
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Negdje je moj ahbab @energetskinapitak pitao za Zukica.
Ja ga se sjecam iz Bosne V. Igra krilo ali moze pokriti i AMF. Ima jako dobar osjecaj za loptu, prilicno dobar prvi korak i onako vizljast ali prodoran. Za ovaj rang itekako moze biti od pomoci. Ne ocekujte da ce nositi ekipu, ali da ce se izboriti za prvih 11 i dobro igrati - to svakako.
Ima kontinuitet igara sto je bitno.
Halalite na upadu.
Ja ga se sjecam iz Bosne V. Igra krilo ali moze pokriti i AMF. Ima jako dobar osjecaj za loptu, prilicno dobar prvi korak i onako vizljast ali prodoran. Za ovaj rang itekako moze biti od pomoci. Ne ocekujte da ce nositi ekipu, ali da ce se izboriti za prvih 11 i dobro igrati - to svakako.
Halalite na upadu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nisam upratio ovo u vezi streama u 1 LFBIH, zasto se ne moze pravit stream ?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Ne moze, jer je Arena Sport cini mi se sponzor Lige, i ona ima pravo na prenos ligaskih utakmica. Ponekad stave utakmice (kad treba popuniti program), tako da vise nema YT prenosa.
Mtel je sponzor lige
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Hvala na odgovoru, za mene, a vjerujem i vecinu je skroz nepoznat. Kako kazete evo, tip je igraca kakav nam bas treba. Ne sumnjam da strucni stab to sve nije dobro iskautirao. Vec se lagano pravi ekipa i za federalne, da ne bude u jednom prelaznom roku, 15 novi igraca.NazorUso je napisao/la: ↑09 feb 2023, 20:55Negdje je moj ahbab @energetskinapitak pitao za Zukica.
Halalite na upadu.
Nadam se samo fer i postenoj borbi, sazrili smo za prve federalne. Da smo prosle godine usli, tacno bi bilo prerano.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Bilo kako bilo, oni imaju pravo na emitovanje. Isto je i sa Kup utakmicama, kao i Premijer Ligom.
Ma brate, znas od koga prijeti najveca opasnost. Ne sto su kvalitetni, nego sto su spremni sve kupiti... Ali djaba im i lani su probaliredbull93 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 22:38Hvala na odgovoru, za mene, a vjerujem i vecinu je skroz nepoznat. Kako kazete evo, tip je igraca kakav nam bas treba. Ne sumnjam da strucni stab to sve nije dobro iskautirao. Vec se lagano pravi ekipa i za federalne, da ne bude u jednom prelaznom roku, 15 novi igraca.NazorUso je napisao/la: ↑09 feb 2023, 20:55Negdje je moj ahbab @energetskinapitak pitao za Zukica.
Halalite na upadu.
Nadam se samo fer i postenoj borbi, sazrili smo za prve federalne. Da smo prosle godine usli, tacno bi bilo prerano.

Sretno.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Kakav je u veznom redu, pitam za jarana

The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- prisonbreak
- Kontakt:
Sta je sa Arezinom?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Da nije već otišao "ća" 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.