Jel to nisi gledao alberta morena
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Vidim ovdje se Utd ispratio uz povećan pritisak. Ništa novo. 

Nekako mi je promakao ovaj dio za United

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Za sve ostalo tu je XhakaAshburtonG je napisao/la: ↑08 feb 2023, 22:17Martinez je jedini igrac Uniteda koji je pozdravio svoje navijace, ali i domace nakon utakmice protiv Arsenala na Emiratima. Jos je pokusao spasit od degeneka na kraju nekog navijaca sto je utrcao na teren i dao mu dres. Ja bih ga volio imat u Arsenalu. Svaka ekipa treba par igraca s tom divljackom energijom.
Evo mi cim smo jednog dobili u Ziniju, odmah je moral ekipe duplo visi.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovo sa Cityem ce se oduziti na dvije do 4 godine (kaze Times), a advokat im zaradjuje 5k po satu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Koja patetika od strane ostalih liga, ljudi kad su trošili silni novac na transfere i dobijali svu pažnju svijeta niko se nije žalio.
Kad se Englezi proslave sa fudbalskom NBA i najvećom kvalitetom utakmica, onda treba izmišljati Super Ligu i ostala sranja samo da bi lova kapala opet negdje drugo.
Što je najgore svi ovi klubovi u Eng su pod palicom vlasnika kojima je primarni cilj novac, tako da nakon one prve epizode o Super Ligi, slijedi nova za koju me ne bi čudilo da im prođe.
Kakvi idioti iskreno.
Kad se Englezi proslave sa fudbalskom NBA i najvećom kvalitetom utakmica, onda treba izmišljati Super Ligu i ostala sranja samo da bi lova kapala opet negdje drugo.
Što je najgore svi ovi klubovi u Eng su pod palicom vlasnika kojima je primarni cilj novac, tako da nakon one prve epizode o Super Ligi, slijedi nova za koju me ne bi čudilo da im prođe.
Kakvi idioti iskreno.
Po radnom satu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 09:57Ovo sa Cityem ce se oduziti na dvije do 4 godine (kaze Times), a advokat im zaradjuje 5k po satu![]()

Na kraju ce nam odstetu platit zbog ove gluposti.
4-IN-A-ROW
Vam?emir_ je napisao/la: ↑09 feb 2023, 13:24Po radnom satu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 09:57Ovo sa Cityem ce se oduziti na dvije do 4 godine (kaze Times), a advokat im zaradjuje 5k po satu![]()

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- Marsal
- Kontakt:
Da sam znao da si ovoliko glup uplatio bih ti letovanje u Hatayu.emir_ je napisao/la: ↑09 feb 2023, 13:24Po radnom satu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 09:57Ovo sa Cityem ce se oduziti na dvije do 4 godine (kaze Times), a advokat im zaradjuje 5k po satu![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma superliga je spas za pravi fudbal, ove yoyo ekipe bi igrale u eplu malo duze a ne bi oci krvarile na razne nodice sefilde barnlije i ostale antifudbalske institucije.
A ako Cityja izbace objerucke ce ih prihvatiti u superligu, pa nek see onda ostali ganjaju po bornmutima dok ljudi gospodski gostuju u madridu, parizu, torinu itd...
A ako Cityja izbace objerucke ce ih prihvatiti u superligu, pa nek see onda ostali ganjaju po bornmutima dok ljudi gospodski gostuju u madridu, parizu, torinu itd...
CPOJ
-
- Kontakt:
Jel moguće da netko podržava ovo? Nije vas briga što više ne bi postojao Prem kakvog poznajemo?
Ko da ga ti dugo poznajesCipiripiblicblic je napisao/la: ↑09 feb 2023, 14:53Jel moguće da netko podržava ovo? Nije vas briga što više ne bi postojao Prem kakvog poznajemo?

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Pa pratim 10-ak godina. Nije da se sjećam svakog detalja, al bilo bi mi krivo jer zadnjih oar godina vikende prilagođavam njima.harden je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:10Ko da ga ti dugo poznajesCipiripiblicblic je napisao/la: ↑09 feb 2023, 14:53Jel moguće da netko podržava ovo? Nije vas briga što više ne bi postojao Prem kakvog poznajemo?nego bi tvoj klub otisao u zaborav pa ti krivo.
A kako bi Tottenham otišao u zaborav? Nisam upratio, zar nije ideja ko i zadnji put s onih 12 klubova ili šta?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Steta stvarno sto vise necemo gledati Brentford, Everton, Wolves i ostale sexy klubove.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑09 feb 2023, 14:53Jel moguće da netko podržava ovo? Nije vas briga što više ne bi postojao Prem kakvog poznajemo?
Vjerovatno od SUperlige nema nista, ali nema veze, nek propadne fudbal.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Englezi ne idu u super ligu kako god, tako da se dzaba o tome pise na ovoj temi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Englezi će prvi otići tamo gdje bude više novca. Baš vlasnike Amere boli briga za EPL-om.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Svi vlasnici klubova bi usli bez ikakvog razmisljanja.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.