Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
$, ја ? ", $ се ? у ауту, " на &, ? ? не ' ' & $...
&, " се ? $ ово % ' &. ' " ? $ $ овог ? ?.
На то ' " ?, - $ је & $ ? ' пса....
&, " се ? $ ово % ' &. ' " ? $ $ овог ? ?.
На то ' " ?, - $ је & $ ? ' пса....
U svojih 40+ godina zivota, nekih 10-tak puta sam svjesno rizikovao da odem u zatvor i svaki put je bilo zbog ovakvih i slicnih situacija. Ovakve likove sam uvijek ostavljao u stanju da nekad nisam znao ni da li uopste disu poslije mene. Nisam nasilnik po prirodi i uvijek izbjegavam to, ali kod ovih stvari, mislim da se nikad necu moci suzdrzati.
Ovdje se ne zove policija uopste, ovdje se reaguje odmah. Poslije policije, ovakvi kad-tad ponove isto djelo. Poslije vase reakcije, ne padne im na pamet. Ili vise nisu u stanju da ponove.
Ovdje se ne zove policija uopste, ovdje se reaguje odmah. Poslije policije, ovakvi kad-tad ponove isto djelo. Poslije vase reakcije, ne padne im na pamet. Ili vise nisu u stanju da ponove.
-
- Kontakt:
Tako je , jedino ispravno . Ovdje bi idealno bilo udariti u njegovo smeće od auta , i da on i auto zajedno nastradaju .YaSSaL je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:16U svojih 40+ godina zivota, nekih 10-tak puta sam svjesno rizikovao da odem u zatvor i svaki put je bilo zbog ovakvih i slicnih situacija. Ovakve likove sam uvijek ostavljao u stanju da nekad nisam znao ni da li uopste disu poslije mene. Nisam nasilnik po prirodi i uvijek izbjegavam to, ali kod ovih stvari, mislim da se nikad necu moci suzdrzati.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Zavezati ovog smećara i vući ga konjima kao što su nekada radili. A isto i ove što drže pse i onda ih ostave na ulici. Pa onda oni napadaju djecu i ljude.bombaysaphire je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:20Tako je , jedino ispravno . Ovdje bi idealno bilo udariti u njegovo smeće od auta , i da on i auto zajedno nastradaju .YaSSaL je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:16U svojih 40+ godina zivota, nekih 10-tak puta sam svjesno rizikovao da odem u zatvor i svaki put je bilo zbog ovakvih i slicnih situacija. Ovakve likove sam uvijek ostavljao u stanju da nekad nisam znao ni da li uopste disu poslije mene. Nisam nasilnik po prirodi i uvijek izbjegavam to, ali kod ovih stvari, mislim da se nikad necu moci suzdrzati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
A sta ako je njegov cuko kojeg je ubio drugi pas ili vuk ili divlja svinja, i lik ga prevozi da ga ukopa negdje. Ubijes lika u neznanju.bombaysaphire je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:20Tako je , jedino ispravno . Ovdje bi idealno bilo udariti u njegovo smeće od auta , i da on i auto zajedno nastradaju .YaSSaL je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:16U svojih 40+ godina zivota, nekih 10-tak puta sam svjesno rizikovao da odem u zatvor i svaki put je bilo zbog ovakvih i slicnih situacija. Ovakve likove sam uvijek ostavljao u stanju da nekad nisam znao ni da li uopste disu poslije mene. Nisam nasilnik po prirodi i uvijek izbjegavam to, ali kod ovih stvari, mislim da se nikad necu moci suzdrzati.
-
- Kontakt:
Pa šta i da je njegov, je li se vozi ovako živo biće, vuče se po podu? Ako ti je žao kršine od auta, staviš ga u vreću, zavežeš vreću i u gepek. Priča ti je loša.
Joj al se provaljujes pa balvan ne bih zakacio za auto pa vukao po cesti a ne cuku zivog ili mrtvogalemsa je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:25A sta ako je njegov cuko kojeg je ubio drugi pas ili vuk ili divlja svinja, i lik ga prevozi da ga ukopa negdje. Ubijes lika u neznanju.bombaysaphire je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:20Tako je , jedino ispravno . Ovdje bi idealno bilo udariti u njegovo smeće od auta , i da on i auto zajedno nastradaju .YaSSaL je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:16U svojih 40+ godina zivota, nekih 10-tak puta sam svjesno rizikovao da odem u zatvor i svaki put je bilo zbog ovakvih i slicnih situacija. Ovakve likove sam uvijek ostavljao u stanju da nekad nisam znao ni da li uopste disu poslije mene. Nisam nasilnik po prirodi i uvijek izbjegavam to, ali kod ovih stvari, mislim da se nikad necu moci suzdrzati.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Svog psa ne prevozis na ovaj nacin. A ni bilo cijeg.
Svi bi nesto ubijali
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Pa dobro mozda i nije njegov, mozda je bio mrtav na ulici pa ga uklanja, i to je moguce. Poenta je da se ne zna, a ubio bi lika iz prve. Ovako gledajuci samo sliku sigurno da je surovo.
-
- Kontakt:
Ne uklanja se tako ni smece Aleme. Nismo u kamenom dobu.
Imas milion situacija, mozda je lik 5-10km od kuce vozi auto vidi mrtvog psa na ulici, nema kolica nema nista hoce da ga ukloni, mozda zna tu negdje mjesto gdje ga moze ukloniti, nece da ga stavi u auto ne bi ni ja, Bog zna koliko je lipso. I ti bi mu se zabio u auto mislim nigdje veze, da si vidio da je zivog psa svezo pa ga vuko po asfaltu ok, je.bi mu mater reaguj, ali s obzirom na samu sliku ono imas i opciju da ga pretknes stanes i pitas lika sta to radis, pa ako ti se ne svidja odgovor reaguj ako zelisBundesliga je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:33Ne uklanja se tako ni smece Aleme. Nismo u kamenom dobu.
Pravo pitanje ovdje je zašto bi neko vukao ćuku zavezanog za auto, živog ili mrtvog, nepraktično i totalno besmisleno. Rekao bih da je ovo fotomontaža.
A morate i vi poraditi malo na svojoj svijesti, gori ste vi od životinja, ko zna šta je posrijedi sve i da nije montaža, što kaže deantinho, možda je u Golfu stariji čovjek koji slabo čuje, još Golf 2 drnda, možda i ne zna da mu je ćuko zavezan.
Evo vam jedna besplatna lekcija iz života, u životu ama baš ništa i nikad nije onako kako se čini, iza svega je uvijek beskonačno tajni, razloga i mogućnosti.
A morate i vi poraditi malo na svojoj svijesti, gori ste vi od životinja, ko zna šta je posrijedi sve i da nije montaža, što kaže deantinho, možda je u Golfu stariji čovjek koji slabo čuje, još Golf 2 drnda, možda i ne zna da mu je ćuko zavezan.
Evo vam jedna besplatna lekcija iz života, u životu ama baš ništa i nikad nije onako kako se čini, iza svega je uvijek beskonačno tajni, razloga i mogućnosti.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 09 feb 2023, 15:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Zvucis ko ravnozemljas, saberi se i ne brukaj se.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ne bih ga ja pipnuo dok se ne ustanovi da je kriv. Bolje da ga ni ne uklanja nego da ga vuče ovako, ovo nema isprike. Ako ti je žao auta skloni ga u stranu pored puta, ne moraš ga vući. A ako baš hoćeš da učiniš dobro djelo, odeš nabaviš vreću, vratiš se i zakopaš životinju.alemsa je napisao/la: ↑09 feb 2023, 15:38Imas milion situacija, mozda je lik 5-10km od kuce vozi auto vidi mrtvog psa na ulici, nema kolica nema nista hoce da ga ukloni, mozda zna tu negdje mjesto gdje ga moze ukloniti, nece da ga stavi u auto ne bi ni ja, Bog zna koliko je lipso. I ti bi mu se zabio u auto mislim nigdje veze, da si vidio da je zivog psa svezo pa ga vuko po asfaltu ok, je.bi mu mater reaguj, ali s obzirom na samu sliku ono imas i opciju da ga pretknes stanes i pitas lika sta to radis, pa ako ti se ne svidja odgovor reaguj ako zelis
Kakve teorije **** ti sunce.
Cuj ovo, nije skontao. Ono prvo covjek sjeda u auto i ne vidi psa nazad, haj ok. Ali sjeda i nije ni upalio auto vec je odvrnuo muziku do daske i ne cuje psa koji pocinje jaukati nakon par metara. I ono u periodu promjene pjesama ne cuje jaukanje kera, ko da je komarca zavezao za uze.
Prosao par kilometara i garant mu niko nije signalizirao, pa da se zapita da je nesto cudno. To sve moguce ako ovaj retard kojim cudom vozi gluh i slijep.
Al ovo najjace, uginuo mu pas i on ga na ukop vuce po cesti.

Cuj ovo, nije skontao. Ono prvo covjek sjeda u auto i ne vidi psa nazad, haj ok. Ali sjeda i nije ni upalio auto vec je odvrnuo muziku do daske i ne cuje psa koji pocinje jaukati nakon par metara. I ono u periodu promjene pjesama ne cuje jaukanje kera, ko da je komarca zavezao za uze.
Prosao par kilometara i garant mu niko nije signalizirao, pa da se zapita da je nesto cudno. To sve moguce ako ovaj retard kojim cudom vozi gluh i slijep.
Al ovo najjace, uginuo mu pas i on ga na ukop vuce po cesti.

Sve koje traze bilo kakvo opravdanje za ovog idiota treba isto ovako zavezat i vuci ih al po mogucnosti za quad na nekim off-road stazama.
Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 8 gostiju.