Šta misliš o Gitu?
Koliko se koristi?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vjerovatno je mislio na onaj status da li može ljudska ruka izazvati tolike zemljotrese?!...ili možda misli o statusima o agresiji nad RBiH
Na taj o zemljotresu. De pogledaj komentare. Šta je ono hebote.Derdiyok je napisao/la: ↑09 feb 2023, 06:48Vjerovatno je mislio na onaj status da li može ljudska ruka izazvati tolike zemljotrese?!...ili možda misli o statusima o agresiji nad RBiH![]()
samo jos dokaz nase neobrazovanosti i zatucanosti bosnjo ce vjerovati u harp, bozija odredjenja neke allahove kazne valjda nisu turci dovoljno klanjali sta li , al nece povjerovati u nauku i dokazane činjenice kako nastaju zemljotresi
Lik mi je top 5 najodvratnijih osoba u Sarajevu.Robust je napisao/la: ↑09 feb 2023, 09:09samo jos dokaz nase neobrazovanosti i zatucanosti bosnjo ce vjerovati u harp, bozija odredjenja neke allahove kazne valjda nisu turci dovoljno klanjali sta li , al nece povjerovati u nauku i dokazane činjenice kako nastaju zemljotresi![]()
i onda se zapitamo kako se neke stvari desavaju u ovoj državi, mene cudi kako mi jos imamo neke obrise drzave sa ovakvim glupanima
to zaglupljivanje naroda je i prije bilo al je bas snazno pocelo u periodu prije korone kad su rusko-turske sluzbe pocele raditi na tome, onda su u koroni dodali gas i sad polovica stanovništva vjeruje u teorije zavjere , lazne informacije i botovske profile, bukvalno smo postali kopija nasih istočnih susjeda
Bi se zabio u njega pa u ovu provaliju taman poginuli obojica.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 11:00
Nikad mi neće biti jasno kakav mentalni sklop moraš biti da ovako nešto napraviš, fuj.
Eto tablica , eto slike kao dokaz . Šta vas spriječava da odete u policiju ?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 feb 2023, 11:00
Nikad mi neće biti jasno kakav mentalni sklop moraš biti da ovako nešto napraviš, fuj.
Novcana ili kazna zatvora do sest mjeseci.
U Svabiji za ove stvari mogu dobiti max do 3 godine ili novcana kazna do 25k. I ovo je blago, ali et ipak strozije u odnosu na nas krivicni zakon.
Rat je najbolji pokazatelj na sta su ljudi spremni. Najpokvarenija bica na planeti.
Apsolutno, rat je samo platforma da ti mentalni sklopovi izadju na vidjelo, jer u miru ne mogu (idu u zatvor).Justin je napisao/la: ↑09 feb 2023, 14:24Rat je najbolji pokazatelj na sta su ljudi spremni. Najpokvarenija bica na planeti.
Ne moze biti ne svjestan, tandrka je.bo ga ti. Kesa ti se zakaci negdje na auto pa cujes. Jedino da je pas vec bio mrtav pa nije htio da ga stavi u auto (krv i sta vec ne), pa ga je prevozio negdje.