memaga je napisao/la: ↑08 feb 2023, 07:39Tako je sve Mepee kao sto ti kazes, a usporede radi jedno Sarajevo vise investiralo ove zime od Milana u igrace...sve je to odlicno jel de? Mozda je do Elliota ili Red Birda al ja mislim da je do Piolija....
Al nema veze svi su slijepi ovdje samo ti znas kako i sta...kao sto se i do sada pokazalo vrijeme sve pokaze, govorio sam o sistemskom unistavanju Milana i sta ce se dogoditi proslo ljeto to se i desilo na zalost....
Ako se ovako nastavi slijedi nam crniji scenario nego sa kinezima i silviom to je 100 posto zagarantovano....
Vrijeme ce sve da pokaze....
Druze ti si naporan fkt s tim. Inace cijela Seria A je ove zime potrosila 30 miliona. Sta ti to govori ?
Ti pricao o sistematskom unistenju , a klub u zadnje dvije godine rastao kako financijski tako i na terenu i kao rezultat uzeo skudeto ? O kakvom ti sistematskom unistenju pricas? Jesi ti svjestan da je klub grcao u dugovima i da je bio u kanalu 10+ godina ? Da Milan jace od decenije nije bitan klub u Europi ? Da su zbog FFP-a izbacivani iz Europe ? Ili si ti prespavao sve to ustao i pises kao da je jucer bila 2005.
Seria A je postala **** od lige sto znaci da ne privlaci igrace kao nekad. A uz sve to Milan nema svoj stadion. Pa eno ti Juventus koji je financijski jaci nego inter i Milan zajedno pa ih istrazuju upravo zbog malverzacija s finacijama. A oni su dovodili sve i svasta Higuain, Ronaldo , Khedira, Arthur , Kulusevski, Bernandeschi , De Light i kako se to po njih zavrsilo ?
Ali dzaba tebi pisati da klub posluje u minusu i da se ne mogu trositi velike pare sve i da vlasnici zele , a uz to je ovaj RedBird kokuzan ali eto ti opet po svom.
Pioli jest problem jer lik ima isti ili cak losiji niz rezultata nego birvaktile Giampaolo s klubom odnosno igracima koji su osvojili Scuddeto. Niko se nije znacajno pojacao osim Napolia ali i oni su isto tako morali prodavati igrace , a i kad im gledas ekipu jedino sto imaju bolje od Milana je napad i to sto imaju Osimhena i kao zamjenu Simeonea. Desna strana im je ista boljka kao Milanu. Vezni red nista jaci i nista slabiji od Milanovog. Odbrana Kim i Rrahmani/Jesus, ali se zbog toga ne sramote po Europi kao Pioli. Ybt prosle sezone Liverpool izasao na San Siro u kombinovanom sastavu i odrzao lekciju ekipi Milana . Ma daj sve je do pojacanja.