FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
34
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 233

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 08 feb 2023, 14:15

Ziljkic je u cometu :bih:

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 08 feb 2023, 14:16

Ne znam zašto ste toliko uprli u tu Europu kad mi istu ne igramo od 1985-e. Sve što smo igrali, to su neka predevropska takmičenja. Ne velim, bilo je tu i dobrih izvedbi, ali i brukanja. Summa summarum, ne igramo je evo haman 40 godina i sad je ko biva problem ako je ne izborimo. Po prvi put, Mirvić nešto pokušava. Ulaže, prodaje, kupuje... obezbjeđuje fluktuaciju živog kapitala. Na kraju čitav problem što neće na sastanak?! Pa šta se hoće tim sastankom?? Socijalističko samoupravljanje, šta li?
Gospodo, i dame, naravno, ako se vama sastanči, osnujte udruženje malih dioničara, uložite u klub kao pojedinci ili grupacija, kupite svoje mjesto u bordu i sastančite do mile volje. Tad će vaš glas i nezadovoljstvo imati neku težinu. Hoćete džabalame da odlučujete ko će kositi, a ko vodu nositi. Ismir ima para, ali ćemo mu mi govoriti kako će ih i na šta trošiti. Ne biva to tako.
Iskreno, nisam ni ja zadovoljan stručnim štabom i za Ajlom mi puca krasni quratz, ali da idem šarati zidove i prepadati žene po mraku, to mi je baš infantilno.
Jbg, zakon u ruke, pa viđet kako i na koji način ući u strukture kluba i biti dio odluka, koga interesuje, naravno.
Kaže prosječni građanin: Ja te plaćam! Od đog poreza se izdvaja za tebe! Naravno! Plaćaš me da donosim odluke i ja sam, kao relevantna osoba, donio odluku za koju mislim da je najbolja. To što si ti nezadovoljan odlukom, neće uticati na moju procjenu. Bitan je sistem koji funkcioniše, a ne pojedinačna mišljenja.
Sistem u FKS očigledno funkcioniše, a to dokazuju pojačanja, transferi, marketing... A ti ako misliš da možeš o znaš bolje, bujrum brate, banka, lova, ulaganje pa nas sve obraduj svojom vizijom i sprovedbom.
Navijači su po definiciji nezadovoljni. Jedina potpuna satisfakcija bilo bi im svakogodišnje osvajanje titule bez poraza, a ako može i bez neriješenih i učešće u završnici Lige Šampiona, mada bi se i tu našla zamjerka ako bi primili gol od Bajerna prije 30-e minute.
Klub se voli bezuslovno, isto kao i dijete, mada je to malo banalno poređenje. Ne činiš ti djetetu dobro ako mu radiš zadaće i svađaš se sa profesorom što mu je dao manje od petice. Baš suprotno, praviš debila od njega. Dijete se podržava i kad betonira keca iz matematike i nećeš ga manje voliti zbog toga, a niti bojkotovati njegovu školu.
Opet, razumijem ja akumulirano nezadovoljstvo i želju da se konačno izađe iz začaranog kruga i da nam klub bude ponos i dika bar na exYu prostorima. Ali, nije ovo dobar način iskazivanja nezadovoljstva i neće se ništa postiči njime, nego će se samo pretvoriti u svoju suprotnost.
Optužuje ze Mirvić za tvrdoglavost. Da možda situacija nije obratna? Nisu li možda navijači tvrdoglavi? Pisah nedavno o mahali njenom pogubnom uticaju. Plašim se da navijači nisu postali mahala i smatraju zlim sve ono što se kosi sa njihovim sistemom vrijednosti?? Razmislite, gospodo! Možda se pretvarate u sve ono za šta druge optužujete.

epidemija
Kontakt:

Post Postao/la epidemija » 08 feb 2023, 14:17

Ovakve i slicne stvari samo povecava broj ljudi koji su protiv bojkota. Pa ako nemas nesto bolje i pametnije, bolje pusti neka ide svojim tokom...Ovo niko nece podrzati, djeca nam se smiju Reufe...

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 08 feb 2023, 14:20

Nece puno raje podrzati. Samo sjever i to je to.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 08 feb 2023, 14:36

egocentrik je napisao/la:
08 feb 2023, 14:00
mosarajvosa83 je napisao/la:
08 feb 2023, 13:39
egocentrik je napisao/la:
08 feb 2023, 13:34

Ma i vi isto djeca, ima on svoju racunicu i to mu nece niko dovesti u pitanje.. Jes eto iz ljubavi kes daje, ne budite smijesni niti je mirvic naivan niti je u minusu, biznismen dok ima svoj interes tu je a on ga sigurno ima. Sad sta je u pitanju mozemo nagadjati samo, a opet ponavljam ljudi koji su zaradili milione sve su osim naivni
Sto Nam nije zaradio milione dok je bio ili neko drugi?Svi milione zaradise na BH fudbalu haha
Zato sto nije imao interes, nije bio ukljucen u rad kluba ili sta vec, sve je meni licno mutno iz tog vijetnama bilo. Klasicni populizam kupovina evropskog kluba bla bla a istina je da para bas i nije bilo mozda je mislio da s nekim min mozes napraviti lovu. On je preuzeo klub od tana a tan je vlasnik korporacije ciji je mali dio i namova firma. Boga pitaj sta se tu desavalo sad je dosta transparentno i budala vidi da se pare trose ali sigurno se ocekuje i povrat investicije ulazni izlazni transferi dokaz da se moze, mirvic je vidio kako to funkcionise. Da bi igraca prodao moras i da ulozis, ove godine evropa naredne titula.
Samo sto je Mirvic vise ukljucen,za8nteresovan je,predan itd

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 08 feb 2023, 14:37

VenamaHrabrih je napisao/la:
08 feb 2023, 14:16
Ne znam zašto ste toliko uprli u tu Europu kad mi istu ne igramo od 1985-e. Sve što smo igrali, to su neka predevropska takmičenja. Ne velim, bilo je tu i dobrih izvedbi, ali i brukanja. Summa summarum, ne igramo je evo haman 40 godina i sad je ko biva problem ako je ne izborimo. Po prvi put, Mirvić nešto pokušava. Ulaže, prodaje, kupuje... obezbjeđuje fluktuaciju živog kapitala. Na kraju čitav problem što neće na sastanak?! Pa šta se hoće tim sastankom?? Socijalističko samoupravljanje, šta li?
Gospodo, i dame, naravno, ako se vama sastanči, osnujte udruženje malih dioničara, uložite u klub kao pojedinci ili grupacija, kupite svoje mjesto u bordu i sastančite do mile volje. Tad će vaš glas i nezadovoljstvo imati neku težinu. Hoćete džabalame da odlučujete ko će kositi, a ko vodu nositi. Ismir ima para, ali ćemo mu mi govoriti kako će ih i na šta trošiti. Ne biva to tako.
Iskreno, nisam ni ja zadovoljan stručnim štabom i za Ajlom mi puca krasni quratz, ali da idem šarati zidove i prepadati žene po mraku, to mi je baš infantilno.
Jbg, zakon u ruke, pa viđet kako i na koji način ući u strukture kluba i biti dio odluka, koga interesuje, naravno.
Kaže prosječni građanin: Ja te plaćam! Od đog poreza se izdvaja za tebe! Naravno! Plaćaš me da donosim odluke i ja sam, kao relevantna osoba, donio odluku za koju mislim da je najbolja. To što si ti nezadovoljan odlukom, neće uticati na moju procjenu. Bitan je sistem koji funkcioniše, a ne pojedinačna mišljenja.
Sistem u FKS očigledno funkcioniše, a to dokazuju pojačanja, transferi, marketing... A ti ako misliš da možeš o znaš bolje, bujrum brate, banka, lova, ulaganje pa nas sve obraduj svojom vizijom i sprovedbom.
Navijači su po definiciji nezadovoljni. Jedina potpuna satisfakcija bilo bi im svakogodišnje osvajanje titule bez poraza, a ako može i bez neriješenih i učešće u završnici Lige Šampiona, mada bi se i tu našla zamjerka ako bi primili gol od Bajerna prije 30-e minute.
Klub se voli bezuslovno, isto kao i dijete, mada je to malo banalno poređenje. Ne činiš ti djetetu dobro ako mu radiš zadaće i svađaš se sa profesorom što mu je dao manje od petice. Baš suprotno, praviš debila od njega. Dijete se podržava i kad betonira keca iz matematike i nećeš ga manje voliti zbog toga, a niti bojkotovati njegovu školu.
Opet, razumijem ja akumulirano nezadovoljstvo i želju da se konačno izađe iz začaranog kruga i da nam klub bude ponos i dika bar na exYu prostorima. Ali, nije ovo dobar način iskazivanja nezadovoljstva i neće se ništa postiči njime, nego će se samo pretvoriti u svoju suprotnost.
Optužuje ze Mirvić za tvrdoglavost. Da možda situacija nije obratna? Nisu li možda navijači tvrdoglavi? Pisah nedavno o mahali njenom pogubnom uticaju. Plašim se da navijači nisu postali mahala i smatraju zlim sve ono što se kosi sa njihovim sistemom vrijednosti?? Razmislite, gospodo! Možda se pretvarate u sve ono za šta druge optužujete.
:clap:
Ne mozes ti to obasniti prijatelju, dzaba! Mozak kod pojedinih je na stand by-u od rodjenja izgleda. A ima i dosta djecurlije sto pise, tjera, bojkotuje a ne zna sta je struktura, ulaganje, hijerarhija itd..
Bojim se samo da idemo u pravcu da nam se djeca smiju, sve nebi li pojedini ultra navijaci (jedino oni vole FKS) istjerali svoje. E ako i kad ga istjeraju daj da vidimo sta onda majka mu stara!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 08 feb 2023, 14:39

Na rep.ba ima fin intervju koji je dao Tatomirović, ako imate vremena odvojite, samo prestanite više o temi bojkota se raspravljati koja je svrha toga?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 08 feb 2023, 14:40

ZipSarajevo je napisao/la:
08 feb 2023, 14:13
Cirkus sjevera.
I ovi grafiti pokazuju koliko su ustvari nemocni, a mislim da ce to pokazati i utakmice i koliko bude gledalaca na istim...

I onda neko ovde pise "Mirvic se mora sastati sa sjeverom" :lol:

Dinamo, Mamici i BBB, malo se furamo na njih...
e nek mi je neko uljepsao dan :rol: :rol: :rol:

:tralala:
NEMA NAZAD

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 08 feb 2023, 14:45

Na čijem ovo stadionu danas igramo?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 08 feb 2023, 14:45

Sta ce mladunce danas zeznuti

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 feb 2023, 14:46

slika

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 feb 2023, 14:48

Da ponovimo, ovdje će biti utakmica za sve one koji još uvijek nisu članovi FK Sarajevo. Uključenje u prijenos ide od 15:15 po Ukrajincima.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 08 feb 2023, 14:48

Izasli sastavi Besim odma u prvoj :njanjanja:

Avram krilo?

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 08 feb 2023, 14:48

nema Ikica
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 08 feb 2023, 14:49

Ma ja, Dalara ce biti taj u21, nek nam je Bog u pomoci.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 08 feb 2023, 14:50

Jel ovo neka 4-1-4-1 formacija?

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 08 feb 2023, 14:50

f0rest1946 je napisao/la:
08 feb 2023, 14:48
Izasli sastavi Besim odma u prvoj :njanjanja:

Avram krilo?
Šahinović
Avdija besim ilija salcin
Avram i Balta
Francis dal ziljkic
Renan
4 2 3 1
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 08 feb 2023, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 08 feb 2023, 14:51

Avramovski zadnji vezni :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: Postaje svjestan šta ga čeka na proljeće, sve zbog retardiranog Dala
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 08 feb 2023, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 feb 2023, 14:51

Zalizani na predstavljanju govorio kako ce gurati akademce, a mrtvi Avdija zauzima mjesto Mulalicu
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 feb 2023, 14:52

Možda je nešto na fazon 4-1-4-1, gdje će ba Avramovski na defanzivnog veznog

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.