Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
to i ja kazem, otice masnokosi u poslije 2-3 poreza . Ayla ce sama otici cim nadje novi posaokraljlavova je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:13Ja mislim da bojkot nije rjesenje sami sebi skaceemo u stomak vidjecete da zapad i istok nisu za bojkot opasno se pojedinci igraju sa opstankom kluba zato budimo pametni mirvica podrzati maksimalno ove druge ko **** sami ce otici prije ili kasnije
Ma covjeku prvi izlet u svijetu fudbala,vidi se da je spreman da ulozi i da ima zelju,medjutim srljamo kao u svemu,covjek nije imao iskustva prije i trebalo je ovo na druge nacine rjesavat al hajdLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:53Koliko sam ja skonto, pravi se tim za iducu godinu, otisli ne otisli u europu. Ehh pa raskide ce klub ili Mirvic placati, ili ako Mirvic digne sidro. ostavljam tebi da zakljucis sta ce biti sa ovim silnim ugovorima? Pa nama je kljuc u bravu.Shategabri je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:47Meni bi bilo bitnije praviti tim za narednu sezonu. Naravno, cilj treba da bude borba za izlazak u Evropu do kraja sezone. Međutim, obzirom na okolnosti, na bodovni saldo, nismo u poziciji da kažemo da će se to sigurno desiti.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:36
ja ovo sve spominjem jer mi je dosta kokuzluka i hocu europsko Sarajevo. Danas bez para nazalost mrka kapa. Ekipa sa Rahmanovicem na celu je bila dio kolektiva koji je imao smisla, ali jaca ugradba u Seate jbg. to je meni kriminal za ruku odsjeci. Zato smo ga ispusili radi takvih poslovnih rjesenja. To je jedno od.
Do kraja polusezone je vrijeme doticnom dvojcu-trojcu. Ako uzmemo u obzir ugovore koji su igraci potpisali ne vjerujem da je samo radi ofenzive na euro izlet. Balta je tu do polusezone, ako se ne pokaze noga. Dok recimo kyeremah ima ugovor do 2025?
I nije da branim Upravu, ja sam dio navijaca, simpatizera, pitara, veterana, hordi zla, svih onih kojima je Sarajevo broj 1 u srcu.
Ali sta znaci, ako sam ja predsjednik i u nemogucnosti prisustva posaljem svoju desnu ruku na sastanak, ne mozemo reci da se niko nije odazvao.
I ti odes u neku firmu da dogovaras posao, pa ako nema direktora, pregovaras sa nekim ko ima ovlastenja direktora da to radi. Isto kao da je direktor bio na sastanku, nadam se da si shvatio sta hocu reci.
Ugl, ne bi trosio slova na tastaturi.. jedino sto mi je u interesu je blistava jesen i zlatno proljece. Ako to svi ne zelimo ja se odjavljujem
Samim tim je neozbiljno da sastavljaš neki super tim pod takvim okolnostima, a šanse za raspad nakon par mjeseci.
Ma ugovori kod nas ništa ne znače., Pa mi smo nekoliko igrača šutnuli ove zime, a ljetos ih potpisali kao velika pojačanja.
Isplatiš mu na sporazumni raskid i ćao.
Ja samo kažem da je čudno kako je prešao sa ti na Vi sa navijačima.
Ja ne ocekujem 12 bodova iz 4 utakmice, ali se nadam da to mozemo ostvariti. Realnije je da necemo ali moramo probati. Pa eto, to ti dovoljno kaze na sta je Mirvic spreman. Nije morao uloziti nista mogao je komotno sacekati da zavrsimo sezonu kao 6-7 na tabeli. Ali covjek ima zelju, nadu i spreman je dati sredstva.
A taj prelazak sa ti na Vi... mislim da se i on sam pogubio u svemu, te navijaci, te nezadovoljstvo, te mijenjaj trenera, dovedi drugog treceg, cetvrtog, mijenjaj sportskog direktora.
Ovo je moje misljenje iskljucivo, da je lik odlucio da presjece, pojede jezika, stvori sebi probleme, iako mu je i Sjever okrenuo ledja, da poslusa ovaj put iskljucivo sebe i da vidi na sta ce izaci. Jer nasa je sredina takva, siguran sam da uspije u svojoj namjeri da ce biti Tito. Da ce se vijoriti na zastavama ko Husref birvaktile
Na hajr na dobro
pa zar nema sina zenu oca mater,ko ce mu reci sine stani vidis da je pola grada protiv tebe sto moras u kost,budi gospodin idi iz kluba,navijaci ce se vratiti pa vidi onda sa strane jel to bio dobar potez a ovako prijetis opstanku svega.Bolivia je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:14Pa zato što je tu zbog love, nije "lud" da ide jer mu puca q za mišljenje navijača, zna da ne zna i da će dobiti otkaz i samim tim pokupiti otpremninu i opet 5+ godina nigdje ne raditi. Ne znam šta te to čudi, ovo mu je prilika života jer i sam zna koliko je nesposoban.donDondon je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:03ono sto me fascinira jeste varesanovic,kako tako neko moze pustati da se ljudi okrecu protiv njega,nece gledati utakmice zbog njega a on i dalje kao da se nista ne desava.Zar misli da je toliki strucnjak da ce toliko poharati ligom da dokaze kako ljudi ne znaju nista a on zna sve.
pokazat ce vrijeme kakvog smo gospodina otjerali,onaj makedonac,koji je plakao kad je napustao klub ,vidio ne ide i sam otisao.
Jedna od posljedica konzumiranja kokainadonDondon je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:03ono sto me fascinira jeste varesanovic,kako tako neko moze pustati da se ljudi okrecu protiv njega,nece gledati utakmice zbog njega a on i dalje kao da se nista ne desava.Zar misli da je toliki strucnjak da ce toliko poharati ligom da dokaze kako ljudi ne znaju nista a on zna sve.
pokazat ce vrijeme kakvog smo gospodina otjerali,onaj makedonac,koji je plakao kad je napustao klub ,vidio ne ide i sam otisao.
Dvije poruke jedna iznad druge
Blago tebi ako ti je ovo prvi put da imaš doticaj sa osobom koja nema obraz.donDondon je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:17pa zar nema sina zenu oca mater,ko ce mu reci sine stani vidis da je pola grada protiv tebe sto moras u kost,budi gospodin idi iz kluba,navijaci ce se vratiti pa vidi onda sa strane jel to bio dobar potez a ovako prijetis opstanku svega.Bolivia je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:14Pa zato što je tu zbog love, nije "lud" da ide jer mu puca q za mišljenje navijača, zna da ne zna i da će dobiti otkaz i samim tim pokupiti otpremninu i opet 5+ godina nigdje ne raditi. Ne znam šta te to čudi, ovo mu je prilika života jer i sam zna koliko je nesposoban.donDondon je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:03ono sto me fascinira jeste varesanovic,kako tako neko moze pustati da se ljudi okrecu protiv njega,nece gledati utakmice zbog njega a on i dalje kao da se nista ne desava.Zar misli da je toliki strucnjak da ce toliko poharati ligom da dokaze kako ljudi ne znaju nista a on zna sve.
Cak sta vise i meni bi tad porastao u ocima.
zar nema nekog prijatelja da ga nasavjetuje,zar nema malo obraza ili onog fair playa sto krasi sportiste.
Pa mi nismo doveli onog jednog trenera zbog neke slike a protiv ovog se podigla bura veca no ikad i opet covjek tu
Kakav sportski fair play od osobe koja je prozivana za namjestanje utakmica? I koja daje onakve izjave, tipa "nisu oni na stadionu bitni, ima Sarajevo jos 100k navijaca". Covjek nema obraz, nema moral, nema nista. Zna samo za lovu i talove, veze, mahalstinu, "imal mene tu". Uzmes jednog Calu koji je izjavio "kad prvi put cujem prozivku s tribina otici cu", dobije skandiranje par majmuna s istoka nakon Zrinje "Cala odlazi", poslije tog meca da otkaz a vec na naredni dodje na taj istok koji ga je otjerao da gleda tekmu. Zato je Cala legenda, covjek i sve ono sto ovaj nikad nece bit.donDondon je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:17pa zar nema sina zenu oca mater,ko ce mu reci sine stani vidis da je pola grada protiv tebe sto moras u kost,budi gospodin idi iz kluba,navijaci ce se vratiti pa vidi onda sa strane jel to bio dobar potez a ovako prijetis opstanku svega.Bolivia je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:14Pa zato što je tu zbog love, nije "lud" da ide jer mu puca q za mišljenje navijača, zna da ne zna i da će dobiti otkaz i samim tim pokupiti otpremninu i opet 5+ godina nigdje ne raditi. Ne znam šta te to čudi, ovo mu je prilika života jer i sam zna koliko je nesposoban.donDondon je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:03ono sto me fascinira jeste varesanovic,kako tako neko moze pustati da se ljudi okrecu protiv njega,nece gledati utakmice zbog njega a on i dalje kao da se nista ne desava.Zar misli da je toliki strucnjak da ce toliko poharati ligom da dokaze kako ljudi ne znaju nista a on zna sve.
Cak sta vise i meni bi tad porastao u ocima.
zar nema nekog prijatelja da ga nasavjetuje,zar nema malo obraza ili onog fair playa sto krasi sportiste.
Pa mi nismo doveli onog jednog trenera zbog neke slike a protiv ovog se podigla bura veca no ikad i opet covjek tu
Ma i vi isto djeca, ima on svoju racunicu i to mu nece niko dovesti u pitanje.. Jes eto iz ljubavi kes daje, ne budite smijesni niti je mirvic naivan niti je u minusu, biznismen dok ima svoj interes tu je a on ga sigurno ima. Sad sta je u pitanju mozemo nagadjati samo, a opet ponavljam ljudi koji su zaradili milione sve su osim naivni
Pa realno sto bi to sebi dozvolio? Da ga neko proziva,pljuje jer ulaze svoje pare,koga da zaposli,koga da hebe,koje slike na instangram da stavlja,koliko kila smije da se udeblja itd nije znao da smo jedna razmazena grupa za nas su realno virsle. Bolje mu je da uziva u Brazilu i Kolumbiji
Sto Nam nije zaradio milione dok je bio ili neko drugi?Svi milione zaradise na BH fudbalu hahaegocentrik je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:34Ma i vi isto djeca, ima on svoju racunicu i to mu nece niko dovesti u pitanje.. Jes eto iz ljubavi kes daje, ne budite smijesni niti je mirvic naivan niti je u minusu, biznismen dok ima svoj interes tu je a on ga sigurno ima. Sad sta je u pitanju mozemo nagadjati samo, a opet ponavljam ljudi koji su zaradili milione sve su osim naivni
Joj fakat suplje price, kao eto ne smije niko mirvicu progovorit da se on ne bi naljutio i napustio nasegocentrik je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:34Ma i vi isto djeca, ima on svoju racunicu i to mu nece niko dovesti u pitanje.. Jes eto iz ljubavi kes daje, ne budite smijesni niti je mirvic naivan niti je u minusu, biznismen dok ima svoj interes tu je a on ga sigurno ima. Sad sta je u pitanju mozemo nagadjati samo, a opet ponavljam ljudi koji su zaradili milione sve su osim naivni
Da je sve normalnije,odnosi itd vjerovatno bi ga povuklo da jos vise ulazespezial je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:44Joj fakat suplje price, kao eto ne smije niko mirvicu progovorit da se on ne bi naljutio i napustio nasegocentrik je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:34Ma i vi isto djeca, ima on svoju racunicu i to mu nece niko dovesti u pitanje.. Jes eto iz ljubavi kes daje, ne budite smijesni niti je mirvic naivan niti je u minusu, biznismen dok ima svoj interes tu je a on ga sigurno ima. Sad sta je u pitanju mozemo nagadjati samo, a opet ponavljam ljudi koji su zaradili milione sve su osim naivnipa nije dijete, a nije boga mi ni neki navijac sarajeva, nego cisto iz poslovnih razloga ulaze pare. Moze mu se ogaditi jedino ako ne bude koristi, a to je vrlo moguce. Jedno je sigurno, nece on otici zbog toga sta o njemu navijaci budu mislili
Nije bezveze, puknuta čarapica je sve ovo sama tražila dok se junačila preko instagrama.
Zato sto nije imao interes, nije bio ukljucen u rad kluba ili sta vec, sve je meni licno mutno iz tog vijetnama bilo. Klasicni populizam kupovina evropskog kluba bla bla a istina je da para bas i nije bilo mozda je mislio da s nekim min mozes napraviti lovu. On je preuzeo klub od tana a tan je vlasnik korporacije ciji je mali dio i namova firma. Boga pitaj sta se tu desavalo sad je dosta transparentno i budala vidi da se pare trose ali sigurno se ocekuje i povrat investicije ulazni izlazni transferi dokaz da se moze, mirvic je vidio kako to funkcionise. Da bi igraca prodao moras i da ulozis, ove godine evropa naredne titula.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:39Sto Nam nije zaradio milione dok je bio ili neko drugi?Svi milione zaradise na BH fudbalu hahaegocentrik je napisao/la: ↑08 feb 2023, 13:34Ma i vi isto djeca, ima on svoju racunicu i to mu nece niko dovesti u pitanje.. Jes eto iz ljubavi kes daje, ne budite smijesni niti je mirvic naivan niti je u minusu, biznismen dok ima svoj interes tu je a on ga sigurno ima. Sad sta je u pitanju mozemo nagadjati samo, a opet ponavljam ljudi koji su zaradili milione sve su osim naivni