Ili one godine kad se Sabrina tjerala, ne sjecam se da su pisali "tjeraj i Nama, on je postavio tu".BordoBBoja je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:55Ali najkomicniji su ovi koji na svaki post protiv aylah i mirze, odgovaraju sa tim “sto i mirvica ne tjerate?”…bas se pitam jesu li birvaktile kad se selimovic tjerao, govorili i da Tana treba otjerati….pod uslovom da su uopce tad i pratili FK Sarajevo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- BordoBBoja
- Kontakt:
[quote=napoleon72 post_id=9139221 time=1675854227 user_id=46139]
[quote=BordoBBoja post_id=9139208 time=1675853748 user_id=50829]
Ali najkomicniji su ovi koji na svaki post protiv aylah i mirze, odgovaraju sa tim “sto i mirvica ne tjerate?”…bas se pitam jesu li birvaktile kad se selimovic tjerao, govorili i da Tana treba otjerati….pod uslovom da su uopce tad i pratili FK Sarajevo
[/quote]
Ili one godine kad se Sabrina tjerala, ne sjecam se da su pisali "tjeraj i Nama, on je postavio tu".
[/quote]
Karakter je jaca strana….sad zamisli ukoliko se izgubi protiv zrinjskog, i remizira protiv anamo njih (a ovaj scenarij nije nimalo nerealan), i uz jos jedan kiks, postova koje ce postavljatj doticni
[quote=BordoBBoja post_id=9139208 time=1675853748 user_id=50829]
Ali najkomicniji su ovi koji na svaki post protiv aylah i mirze, odgovaraju sa tim “sto i mirvica ne tjerate?”…bas se pitam jesu li birvaktile kad se selimovic tjerao, govorili i da Tana treba otjerati….pod uslovom da su uopce tad i pratili FK Sarajevo
[/quote]
Ili one godine kad se Sabrina tjerala, ne sjecam se da su pisali "tjeraj i Nama, on je postavio tu".
[/quote]
Karakter je jaca strana….sad zamisli ukoliko se izgubi protiv zrinjskog, i remizira protiv anamo njih (a ovaj scenarij nije nimalo nerealan), i uz jos jedan kiks, postova koje ce postavljatj doticni
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa opština nije na vrijeme uplatila pare za terena, tako da je Mirvić uletio. Vjerovatno su do sad te pare date klubu, ali bi radovi kasnili da nije Mirvića, jer Boga pitaj kad bi opština uplatila, i kad bi prvi bageri stigli na Koševo.Shategabri je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:43Kome je izvalio?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:34Pa Mirvić je i početak radova pogurao. Da nije Ismira bilo, Boga dragog pitaj kad bi krenuli radovi. Čovjek iz svog džepa “izvalio” stotine hiljada maraka kako bi nam krenuli teren raditi. Tako da je smiješno išta da mu se prigovori u vezi radova na terenu. Sad opet da on daje pare iz svog džepa da bi pokrenuo prošivanje, pa onda će veći dio financirati Mirvić nego savez, onda smo mogli i sami to uraditi.
Teren finansiraju Savez i Opština.
Ne znam da je Mirvić marku dao za teren.
Jel to nešto ispod stola?
Ne pričam uopšte o davanju para.
Pa valjda je to završeno.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Shategabri
- Kontakt:
Aha, toGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:07Pa opština nije na vrijeme uplatila pare za terena, tako da je Mirvić uletio. Vjerovatno su do sad te pare date klubu, ali bi radovi kasnili da nije Mirvića, jer Boga pitaj kad bi opština uplatila, i kad bi prvi bageri stigli na Koševo.Shategabri je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:43Kome je izvalio?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:34Pa Mirvić je i početak radova pogurao. Da nije Ismira bilo, Boga dragog pitaj kad bi krenuli radovi. Čovjek iz svog džepa “izvalio” stotine hiljada maraka kako bi nam krenuli teren raditi. Tako da je smiješno išta da mu se prigovori u vezi radova na terenu. Sad opet da on daje pare iz svog džepa da bi pokrenuo prošivanje, pa onda će veći dio financirati Mirvić nego savez, onda smo mogli i sami to uraditi.
Teren finansiraju Savez i Opština.
Ne znam da je Mirvić marku dao za teren.
Jel to nešto ispod stola?
Ne pričam uopšte o davanju para.
Pa valjda je to završeno.

Koševo Zapad
Zato što mi kao klub nista i ne možemo tu, kako ti nije jasno to ba! Cak i da je naš stadion nista se tu nebi mnogo promjenilo. Ovi rade kako im se cefne i zavrseno. Cuj igrace se negdje, eto nije mu u cilju da se igra na nasem stadionu, cilj mu je da placa drugi stadion, da se ne uzme prihod od ulaznica..Shategabri je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:30Ja i?nokee je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:20Pa eto nasem predsjedniku nije u cilju da se zavrsi teren pa zato on ne urgira da se zavrsi, joj sta pisete..Shategabri je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:03
Zar nam predsjednik nije dobar sa Vicom?
Zar nije mogao urgirati da se stvari malo poguraju, da se završi yebeno prošivanje terena?
Svima gotovi tereni, samo nama nije.
I nisu ni igrali.
Sad kad imaju dovoljnu bodovnu prednost, taman će im biti spreman teren do početka naredne sezone. I šteta nula.
Mi fino krenuli na Koševu, ni obavještenja, ništa, ušutile se qrve da prodaju godišnje, i hop - idemo u Zenicu.
Ja sam navijač FKS. Dugogodišnji član koji ovaj put članstvo nije produžio zbog ljudi koji mislim nisu dovoljno dobri da vode moj klub.
Još uvijek vlasnik godišnje karte za zapad. Valjda mi to daje neko pravo da pametujem.
Eto vidiš, čak i ti, slijepi putnik na njihovom brodu misliš da su bar trebali obavijestiti javnost i navijače o tome dokle su radovi.
To je minimum koji su mogli uraditi.![]()
A jedino se nama nije zavrsio teren? Pa nama je zadnjem krenuo da se radi koliko se sjecam..
Ovo ostalo necu komentarisati jer nije tema na koju sam replicirao..pitao sam konkretno da navedes sta smo to mi kao klub u mogucnosti da uradimo.. dobio sam nista!
Probilo se rokova i rokova. Na kraju bio zadnji rok novembar i kakvi su bili vremenski uslovi moglo se završiti.
Našem je predsjedniku izgleda bitnije da se Vico ne naljuti, pa šuti i ni oglašava se oko terena.
Igraće se negdje šta ima veze. Kad završe, završe.
Pitaj u upiravi kluba šta smo u mogućnosti, ne primam ja platu za to. I ja bih volio da znam šta smo u mogućnosti, obzirom da nismo uradili - ništa!

JEDINO u vezi terena se moze zamjerati manjak izvještavanja o radovima itd..

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Mirvic je onda maher, za razliku od prethodnika kojima je Tan zavrnuo pipu da valja. Covjek ode mu na noge, objasni mu sta planira kako planira, koje mu pare trebaju. I brkica izvali kesovinuHajdeee je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:58Sa kim se Mirvic vidio 2x pred ovaj prelazni rok, i pred ovo upumpavanje nove love u igracki kadar?BordoBBoja je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:55Ali najkomicniji su ovi koji na svaki post protiv aylah i mirze, odgovaraju sa tim “sto i mirvica ne tjerate?”…bas se pitam jesu li birvaktile kad se selimovic tjerao, govorili i da Tana treba otjerati….pod uslovom da su uopce tad i pratili FK Sarajevo
![]()
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- BordoBBoja
- Kontakt:
Manje pametivanja po forumu…uzmi jupol, cetku i idi kreci onaj prolaz. Nece se oni grafiti sami prefarbatLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:15Mirvic je onda maher, za razliku od prethodnika kojima je Tan zavrnuo pipu da valja. Covjek ode mu na noge, objasni mu sta planira kako planira, koje mu pare trebaju. I brkica izvali kesovinuHajdeee je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:58Sa kim se Mirvic vidio 2x pred ovaj prelazni rok, i pred ovo upumpavanje nove love u igracki kadar?BordoBBoja je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:55Ali najkomicniji su ovi koji na svaki post protiv aylah i mirze, odgovaraju sa tim “sto i mirvica ne tjerate?”…bas se pitam jesu li birvaktile kad se selimovic tjerao, govorili i da Tana treba otjerati….pod uslovom da su uopce tad i pratili FK Sarajevo
![]()
- f0rest1946
- Kontakt:
Al perete ne zna se ko je gori ovi sto bojkotuju ili sto ne bojkotuju
Danas tekma jbt vi samo o tome raspravljate

Danas tekma jbt vi samo o tome raspravljate

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
BordoBBoja je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:18Manje pametivanja po forumu…uzmi jupol, cetku i idi kreci onaj prolaz. Nece se oni grafiti sami prefarbatLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:15Mirvic je onda maher, za razliku od prethodnika kojima je Tan zavrnuo pipu da valja. Covjek ode mu na noge, objasni mu sta planira kako planira, koje mu pare trebaju. I brkica izvali kesovinu
Kad budes punoljetan, tad cemo razgovarati.
- 1 9 4 6 -
- feniksptica
- Kontakt:
Ta ce ukrajinska nejac protiv nasf0rest1946 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:18Al perete ne zna se ko je gori ovi sto bojkotuju ili sto ne bojkotuju![]()
Danas tekma jbt vi samo o tome raspravljate![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BordoBBoja
- Kontakt:
Nisam znao da i zvezda dns igra protiv ukrajinaca…dobro je vucic to dozvoliofeniksptica je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:19Ta ce ukrajinska nejac protiv nasf0rest1946 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:18Al perete ne zna se ko je gori ovi sto bojkotuju ili sto ne bojkotuju![]()
Prijavljuj te ovo
Koja bolest
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- feniksptica
- Kontakt:
Izvini je l ovo nesto trebalo bit duhovito..d ase nasmijemo da ne ispadas glupBordoBBoja je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:21Nisam znao da i zvezda dns igra protiv ukrajinaca…dobro je vucic to dozvoliofeniksptica je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:19f0rest1946 je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:18Al perete ne zna se ko je gori ovi sto bojkotuju ili sto ne bojkotuju![]()
Ta ce ukrajinska nejac protiv nas
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Eno sad ne smiješ biti zadovoljan ni pojačanjima voljenog kluba 

sacekati drugu stranu sta ima da kaze
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Mozda daje Tanu guze ?!Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 feb 2023, 12:15Mirvic je onda maher, za razliku od prethodnika kojima je Tan zavrnuo pipu da valja. Covjek ode mu na noge, objasni mu sta planira kako planira, koje mu pare trebaju. I brkica izvali kesovinuHajdeee je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:58Sa kim se Mirvic vidio 2x pred ovaj prelazni rok, i pred ovo upumpavanje nove love u igracki kadar?BordoBBoja je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:55Ali najkomicniji su ovi koji na svaki post protiv aylah i mirze, odgovaraju sa tim “sto i mirvica ne tjerate?”…bas se pitam jesu li birvaktile kad se selimovic tjerao, govorili i da Tana treba otjerati….pod uslovom da su uopce tad i pratili FK Sarajevo
![]()

- Shategabri
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Hoce li Balta i Besim danas igrati?
Polako se mora vec prvih 11 uigravati
Nema potrebe za izmišljanjem tople vode i fazonima "jos trazimo najboljih 11". Ako ti kao trener to do sad u ovih mjesec dana nisi kroz treninge i utakmice skontao koji su ti najbolji 11 onda si kari.na. Ali nas trener je ionako kar.ina pa me ne bi ni čudilo.
Polako se mora vec prvih 11 uigravati
Nema potrebe za izmišljanjem tople vode i fazonima "jos trazimo najboljih 11". Ako ti kao trener to do sad u ovih mjesec dana nisi kroz treninge i utakmice skontao koji su ti najbolji 11 onda si kari.na. Ali nas trener je ionako kar.ina pa me ne bi ni čudilo.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 08 feb 2023, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
1946