Padne, ustane, popravi krunu i nastavi naprijed! Vjerovatno tako neko sranje..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Padne, ustane, popravi krunu i nastavi naprijed! Vjerovatno tako neko sranje..
ja ovo sve spominjem jer mi je dosta kokuzluka i hocu europsko Sarajevo. Danas bez para nazalost mrka kapa. Ekipa sa Rahmanovicem na celu je bila dio kolektiva koji je imao smisla, ali jaca ugradba u Seate jbg. to je meni kriminal za ruku odsjeci. Zato smo ga ispusili radi takvih poslovnih rjesenja. To je jedno od.Shategabri je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:26Pa jest, brzo zaboravljamo. Zaboravili smo i razlog zašto je Mirza doveden na klupu. Rekoše pritežemo kaiš, nismo u mogućnosti dovoditi zvučno ime.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:15Shategabri je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:06
Jel ti to majketi neka referenca?
Nije valjda da se ložiš na plitke naslove naših portala?
Ja eto, FKS više para potrošilo na transfere ove zime od Intera, Milana, Barse, Reala....usput, Inter nije aktuelni šampion Italije![]()
Mi smo te novce potrošili na 4 igrača. Ostali su free transferi.
Ja jedino sumnjam u njegovu naivnost. Nevjerovatno mi je da čovjek ima toliko povjerenja u neke ljude u klubu koji su dosad samo katastrofu radili.
Pitanje koliko je para spreman potrošiti dok ne skonta da je odabrao pogrešne ljude za saradnju...
Referenca mi je ta da je trener Salblic vodio ekipu iz tunela radi spore administracije, neimastine, cega vec ne. Refernca mi je ta da su Krste Heba Ahmet iz ljubavi ostali, jer da nisu mozda ne bi mogli popuniti zapisnik.
Referenca je ta da smo konacno docekali dovesti igraca a da nije pred smrt, nema oba koljena, ili nije mogao naci angazman ni na Tajlandu.
I referenca mi je ta da bez para ispusis i +13..
Odabrao je pogresne ljude, slazemo se, ali na nikad kraci rok. Kojeg bi ako ne mozemo istrpiti, ne mozemo da se nazovemo navijacima FK Sarajeva..
Kad kazu brzo zaboravljamo, fkt brzo zaboravljamo
Pa onda potrošimo tolike pare na transfere. Ko tu koga farba i ko je kratke pameti?
Dočekali? Ti zaboravio ekipu sa Rahmanovićem na čelu?
Ovi tek treba da pokažu na terenu od čega su. I ljetos smo doveli 10 igrača, hvalospjevi se pisali, razvalili Posušje i koga ono još, pa onda brodolom.
Šta znači kraći rok? Do kraja ove polusezone? Ako smo sve ove igrače doveli u cilju evropskog izleta, onda je rizik baš veliki.
Ako ćemo na kraju sezone opet podvlačiti crtu, otjerati ŠSŠ, upravu, bar 5 igrača...
Nisi pošten, znaš (opet kratka pamet) da su navijači sve i svašta ispoštovali. Da su bili strpljivi.
Ako već pričamo o poštenju, tu je Mirvić zakazao. Dogovori sastanak sa navijačima, pa šutke ispali. Jel fino to? Začas je prešao put od jedan od nas do radim po svom.
Zašto?
Kome je izvalio?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:34Pa Mirvić je i početak radova pogurao. Da nije Ismira bilo, Boga dragog pitaj kad bi krenuli radovi. Čovjek iz svog džepa “izvalio” stotine hiljada maraka kako bi nam krenuli teren raditi. Tako da je smiješno išta da mu se prigovori u vezi radova na terenu. Sad opet da on daje pare iz svog džepa da bi pokrenuo prošivanje, pa onda će veći dio financirati Mirvić nego savez, onda smo mogli i sami to uraditi.
Akcija je da skines opremu masnokosom i slicno a ovo je samo izrazavanje nezadovoljstva
Meni bi bilo bitnije praviti tim za narednu sezonu. Naravno, cilj treba da bude borba za izlazak u Evropu do kraja sezone. Međutim, obzirom na okolnosti, na bodovni saldo, nismo u poziciji da kažemo da će se to sigurno desiti.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:36ja ovo sve spominjem jer mi je dosta kokuzluka i hocu europsko Sarajevo. Danas bez para nazalost mrka kapa. Ekipa sa Rahmanovicem na celu je bila dio kolektiva koji je imao smisla, ali jaca ugradba u Seate jbg. to je meni kriminal za ruku odsjeci. Zato smo ga ispusili radi takvih poslovnih rjesenja. To je jedno od.Shategabri je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:26Pa jest, brzo zaboravljamo. Zaboravili smo i razlog zašto je Mirza doveden na klupu. Rekoše pritežemo kaiš, nismo u mogućnosti dovoditi zvučno ime.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:15
Referenca mi je ta da je trener Salblic vodio ekipu iz tunela radi spore administracije, neimastine, cega vec ne. Refernca mi je ta da su Krste Heba Ahmet iz ljubavi ostali, jer da nisu mozda ne bi mogli popuniti zapisnik.
Referenca je ta da smo konacno docekali dovesti igraca a da nije pred smrt, nema oba koljena, ili nije mogao naci angazman ni na Tajlandu.
I referenca mi je ta da bez para ispusis i +13..
Odabrao je pogresne ljude, slazemo se, ali na nikad kraci rok. Kojeg bi ako ne mozemo istrpiti, ne mozemo da se nazovemo navijacima FK Sarajeva..
Kad kazu brzo zaboravljamo, fkt brzo zaboravljamo
Pa onda potrošimo tolike pare na transfere. Ko tu koga farba i ko je kratke pameti?
Ovi tek treba da pokažu na terenu od čega su. I ljetos smo doveli 10 igrača, hvalospjevi se pisali, razvalili Posušje i koga ono još, pa onda brodolom.
Šta znači kraći rok? Do kraja ove polusezone? Ako smo sve ove igrače doveli u cilju evropskog izleta, onda je rizik baš veliki.
Ako ćemo na kraju sezone opet podvlačiti crtu, otjerati ŠSŠ, upravu, bar 5 igrača...
Nisi pošten, znaš (opet kratka pamet) da su navijači sve i svašta ispoštovali. Da su bili strpljivi.
Ako već pričamo o poštenju, tu je Mirvić zakazao. Dogovori sastanak sa navijačima, pa šutke ispali. Jel fino to? Začas je prešao put od jedan od nas do radim po svom.
Zašto?
Do kraja polusezone je vrijeme doticnom dvojcu-trojcu. Ako uzmemo u obzir ugovore koji su igraci potpisali ne vjerujem da je samo radi ofenzive na euro izlet. Balta je tu do polusezone, ako se ne pokaze noga. Dok recimo kyeremah ima ugovor do 2025?
I nije da branim Upravu, ja sam dio navijaca, simpatizera, pitara, veterana, hordi zla, svih onih kojima je Sarajevo broj 1 u srcu.
Ali sta znaci, ako sam ja predsjednik i u nemogucnosti prisustva posaljem svoju desnu ruku na sastanak, ne mozemo reci da se niko nije odazvao.
I ti odes u neku firmu da dogovaras posao, pa ako nema direktora, pregovaras sa nekim ko ima ovlastenja direktora da to radi. Isto kao da je direktor bio na sastanku, nadam se da si shvatio sta hocu reci.
Ugl, ne bi trosio slova na tastaturi.. jedino sto mi je u interesu je blistava jesen i zlatno proljece. Ako to svi ne zelimo ja se odjavljujem
Kolko ja poznajen ultra svijet, ovako se krece, a posle toga kreces sa upadima na trening i to sto ti govoris
Koliko sam ja skonto, pravi se tim za iducu godinu, otisli ne otisli u europu. Ehh pa raskide ce klub ili Mirvic placati, ili ako Mirvic digne sidro. ostavljam tebi da zakljucis sta ce biti sa ovim silnim ugovorima? Pa nama je kljuc u bravu.Shategabri je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:47Meni bi bilo bitnije praviti tim za narednu sezonu. Naravno, cilj treba da bude borba za izlazak u Evropu do kraja sezone. Međutim, obzirom na okolnosti, na bodovni saldo, nismo u poziciji da kažemo da će se to sigurno desiti.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:36ja ovo sve spominjem jer mi je dosta kokuzluka i hocu europsko Sarajevo. Danas bez para nazalost mrka kapa. Ekipa sa Rahmanovicem na celu je bila dio kolektiva koji je imao smisla, ali jaca ugradba u Seate jbg. to je meni kriminal za ruku odsjeci. Zato smo ga ispusili radi takvih poslovnih rjesenja. To je jedno od.Shategabri je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:26
Pa jest, brzo zaboravljamo. Zaboravili smo i razlog zašto je Mirza doveden na klupu. Rekoše pritežemo kaiš, nismo u mogućnosti dovoditi zvučno ime.
Zašto?
Do kraja polusezone je vrijeme doticnom dvojcu-trojcu. Ako uzmemo u obzir ugovore koji su igraci potpisali ne vjerujem da je samo radi ofenzive na euro izlet. Balta je tu do polusezone, ako se ne pokaze noga. Dok recimo kyeremah ima ugovor do 2025?
I nije da branim Upravu, ja sam dio navijaca, simpatizera, pitara, veterana, hordi zla, svih onih kojima je Sarajevo broj 1 u srcu.
Ali sta znaci, ako sam ja predsjednik i u nemogucnosti prisustva posaljem svoju desnu ruku na sastanak, ne mozemo reci da se niko nije odazvao.
I ti odes u neku firmu da dogovaras posao, pa ako nema direktora, pregovaras sa nekim ko ima ovlastenja direktora da to radi. Isto kao da je direktor bio na sastanku, nadam se da si shvatio sta hocu reci.
Ugl, ne bi trosio slova na tastaturi.. jedino sto mi je u interesu je blistava jesen i zlatno proljece. Ako to svi ne zelimo ja se odjavljujem
Samim tim je neozbiljno da sastavljaš neki super tim pod takvim okolnostima, a šanse za raspad nakon par mjeseci.
Ma ugovori kod nas ništa ne znače., Pa mi smo nekoliko igrača šutnuli ove zime, a ljetos ih potpisali kao velika pojačanja.
Isplatiš mu na sporazumni raskid i ćao.
Ja samo kažem da je čudno kako je prešao sa ti na Vi sa navijačima.
Sa kim se Mirvic vidio 2x pred ovaj prelazni rok, i pred ovo upumpavanje nove love u igracki kadar?BordoBBoja je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:55Ali najkomicniji su ovi koji na svaki post protiv aylah i mirze, odgovaraju sa tim “sto i mirvica ne tjerate?”…bas se pitam jesu li birvaktile kad se selimovic tjerao, govorili i da Tana treba otjerati….pod uslovom da su uopce tad i pratili FK Sarajevo
ovo ce za koju godinu biti kao Mamic i BBB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.