Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:15
Shategabri je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:06
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 feb 2023, 11:03
Skoro 10 pojacanja od 1,2 miliona maraka u zimskom prelaznom roku, gdje jedan Inter sampion Italije, ne kupi nikoga. Govorim u svoje ime a vjerujem i vecina dijeli isto misljenje, nismo navijaci s ribljim pamcenjem.. Ali sumnjati u namjere grande gospodina Mirvica je ili dusmanluk ili zavist. trece nema
Jel ti to majketi neka referenca?
Nije valjda da se ložiš na plitke naslove naših portala?
Ja eto, FKS više para potrošilo na transfere ove zime od Intera, Milana, Barse, Reala....usput, Inter nije aktuelni šampion Italije
Mi smo te novce potrošili na 4 igrača. Ostali su free transferi.
Ja jedino sumnjam u njegovu naivnost. Nevjerovatno mi je da čovjek ima toliko povjerenja u neke ljude u klubu koji su dosad samo katastrofu radili.
Pitanje koliko je para spreman potrošiti dok ne skonta da je odabrao pogrešne ljude za saradnju...
Referenca mi je ta da je trener Salblic vodio ekipu iz tunela radi spore administracije, neimastine, cega vec ne. Refernca mi je ta da su Krste Heba Ahmet iz ljubavi ostali, jer da nisu mozda ne bi mogli popuniti zapisnik.
Referenca je ta da smo konacno docekali dovesti igraca a da nije pred smrt, nema oba koljena, ili nije mogao naci angazman ni na Tajlandu.
I referenca mi je ta da bez para ispusis i +13..
Odabrao je pogresne ljude, slazemo se, ali na nikad kraci rok. Kojeg bi ako ne mozemo istrpiti, ne mozemo da se nazovemo navijacima FK Sarajeva..
Kad kazu brzo zaboravljamo, fkt brzo zaboravljamo
Pa jest, brzo zaboravljamo. Zaboravili smo i razlog zašto je Mirza doveden na klupu. Rekoše pritežemo kaiš, nismo u mogućnosti dovoditi zvučno ime.
Pa onda potrošimo tolike pare na transfere. Ko tu koga farba i ko je kratke pameti?
Dočekali? Ti zaboravio ekipu sa Rahmanovićem na čelu?
Ovi tek treba da pokažu na terenu od čega su. I ljetos smo doveli 10 igrača, hvalospjevi se pisali, razvalili Posušje i koga ono još, pa onda brodolom.
Šta znači kraći rok? Do kraja ove polusezone? Ako smo sve ove igrače doveli u cilju evropskog izleta, onda je rizik baš veliki.
Ako ćemo na kraju sezone opet podvlačiti crtu, otjerati ŠSŠ, upravu, bar 5 igrača...
Nisi pošten, znaš (opet kratka pamet) da su navijači sve i svašta ispoštovali. Da su bili strpljivi.
Ako već pričamo o poštenju, tu je Mirvić zakazao. Dogovori sastanak sa navijačima, pa šutke ispali. Jel fino to? Začas je prešao put od jedan od nas do radim po svom.
Zašto?