FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

Shategabri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Shategabri » 08 feb 2023, 11:06

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
08 feb 2023, 11:03
holyman je napisao/la:
08 feb 2023, 10:45
Ovi grafiti su vise ispisani zbog nasih neprijatelja, tj. navijaca sa ribljim pamcenjem kojima 2 pojacanja razyebu um.
Skoro 10 pojacanja od 1,2 miliona maraka u zimskom prelaznom roku, gdje jedan Inter sampion Italije, ne kupi nikoga. Govorim u svoje ime a vjerujem i vecina dijeli isto misljenje, nismo navijaci s ribljim pamcenjem.. Ali sumnjati u namjere grande gospodina Mirvica je ili dusmanluk ili zavist. trece nema
Jel ti to majketi neka referenca?
Nije valjda da se ložiš na plitke naslove naših portala?
Ja eto, FKS više para potrošilo na transfere ove zime od Intera, Milana, Barse, Reala....usput, Inter nije aktuelni šampion Italije :mrgreen:

Mi smo te novce potrošili na 4 igrača. Ostali su free transferi.
Ja jedino sumnjam u njegovu naivnost. Nevjerovatno mi je da čovjek ima toliko povjerenja u neke ljude u klubu koji su dosad samo katastrofu radili.
Pitanje koliko je para spreman potrošiti dok ne skonta da je odabrao pogrešne ljude za saradnju...
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 feb 2023, 11:08

Herson je napisao/la:
08 feb 2023, 10:59
“Činjenica je da se radovi na Koševu odvijaju dosta sporije od onoga što smo očekivali. Kad smo potpisivali ugovor sa Nogometnim/Fudbalskim savezom BiH, bilo je rečeno da će biti rok između 60 i 90 dana. Međutim, evidentno je da se taj rok neće ispoštovati i mi ovu polusezonu sigurno nećemo igrati na ‘Koševu’. Svi jedva čekamo povratak na ‘Koševo’, ali dosta neke problematike na terenu koja je ustanovljena dizanjem podloge je samim tim usporila radove.

Posljednja informacija koju imamo od Saveza iz prošle sedmice je da su oni dali finalni rok izvođaču radova da radove na svim stadionima moraju završiti do 10. novembra. Čak i ako je tako, postoji taj period nakon što se trava pozicionira, da treba mirovati određeni period, tako da mi sigurno ovu polusezonu nećemo igrati na ‘Koševu’ i završićemo je u Zenici, a od početka iduće polusezone se sigurno vraćamo na Koševo” – poručila je Alimanović.
I tako se bliži prva utakmica na Koševu, a to sigurno je prilično nesigurno.
I nikakve informacije o tome.
Ovaj minus i led će sigurno otići u narednim danima, pa će ovi što prošivaju začas doletjeti i to završiti.
Da ne pričam o uništenoj atletskoj, to tek treba raditi.
Koševo Zapad

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 feb 2023, 11:09

Shategabri je napisao/la:
08 feb 2023, 10:35
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
08 feb 2023, 10:28
A vidimo inače po primjerima drugih stadiona kako Vicu boli qitober je li ti teren završen ili nije.
Šta će im reći? Ja bum vas ružil’ ako vi ne uradite teren!
Yebote, za sve nađete opravdanje :roll:
Ko smo mi :) ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 feb 2023, 11:11

Počivaj u miru Miroslav Ciro Blazevic
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 feb 2023, 11:12

08 feb 2023, 11:09
A vidimo inače po primjerima drugih stadiona kako Vicu boli qitober je li ti teren završen ili nije.
Branioci garniture u upravi našeg kluba i šefa stručnog štaba.
Koševo Zapad

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 feb 2023, 11:14

Hajdeee je napisao/la:
08 feb 2023, 10:36
Neka vozi pedalinu po Antaliji. I stavi suncane cvike na veceri, poslije povucene crte koxa. Eto to neka radi...ups...pa to vec i radi.
Sve je to lijepo. Samo fakat je smiješno ako mislite da ona može promjeniti intenzitet radova. Može im druže oči izbiti, džaba kad ih qurac boli, vidiš i kroz primjere drugih klubova, kao npr Velež koji je ogromne pare izgubio radi amaterizma, i nikom ništa.
Ja jedino vjerujem da Mirvić možda može pogurati radove s nekom lovom i tako nešto, ove pritiske nekakve okačite mačku o rep. Evo vidimo kakav pritisak imaju zbog onog što rade u repci i u BiH fudbalu generalno, pa sve me nešto strah da Vicu boli krasni qurac ko mu šta govori.
Halo ljudi, jeste vi svjesni da su nas ljudi više od 5 puta pokrali na proljeće 21. da bi uzeli titulu? I tad se isto spominjalo da Sabrina nešto treba uraditi, a može samo biti posmatrač kao i mi. Eto bilo je stotine izjava da prvenstvo nije regularno, pa evo vidimo sad kako ih je to zabrinulo tada.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 08 feb 2023, 11:15

08 feb 2023, 11:06
holyman je napisao/la:
Ovi grafiti su vise ispisani zbog nasih neprijatelja, tj. navijaca sa ribljim pamcenjem kojima 2 pojacanja razyebu um.
Skoro 10 pojacanja od 1,2 miliona maraka u zimskom prelaznom roku, gdje jedan Inter sampion Italije, ne kupi nikoga. Govorim u svoje ime a vjerujem i vecina dijeli isto misljenje, nismo navijaci s ribljim pamcenjem.. Ali sumnjati u namjere grande gospodina Mirvica je ili dusmanluk ili zavist. trece nema
Ja eto, FKS više para potrošilo na transfere ove zime od Intera, Milana, Barse, Reala....usput, Inter nije aktuelni šampion Italije :mrgreen:

Ja jedino sumnjam u njegovu naivnost. Nevjerovatno mi je da čovjek ima toliko povjerenja u neke ljude u klubu koji su dosad samo katastrofu radili.
Pitanje koliko je para spreman potrošiti dok ne skonta da je odabrao pogrešne ljude za saradnju...

Referenca mi je ta da je trener Salblic vodio ekipu iz tunela radi spore administracije, neimastine, cega vec ne. Refernca mi je ta da su Krste Heba Ahmet iz ljubavi ostali, jer da nisu mozda ne bi mogli popuniti zapisnik.
Referenca je ta da smo konacno docekali dovesti igraca a da nije pred smrt, nema oba koljena, ili nije mogao naci angazman ni na Tajlandu.
I referenca mi je ta da bez para ispusis i +13..
Odabrao je pogresne ljude, slazemo se, ali na nikad kraci rok. Kojeg bi ako ne mozemo istrpiti, ne mozemo da se nazovemo navijacima FK Sarajeva..

Kad kazu brzo zaboravljamo, fkt brzo zaboravljamo
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 feb 2023, 11:15

08 feb 2023, 11:12

:rol: :rol:
E hajde sad malo spusti pogled na moj potpis, pa se vrati i napiši mi nešto pametnije od toga da branim šefa stručnog štaba i upravu kluba. Pri tome apsolutno podržavam ova dovođenja Mirvića( mislim na pojačanja ). Ako se pod tim smatra branjenje uprave, onda ok.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 08 feb 2023, 11:16

slika

Moj favorit, cestitam ko je smislio :mrgreen:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 feb 2023, 11:17

08 feb 2023, 11:14
Hajdeee je napisao/la:
08 feb 2023, 10:36
Neka vozi pedalinu po Antaliji. I stavi suncane cvike na veceri, poslije povucene crte koxa. Eto to neka radi...ups...pa to vec i radi.
Sve je to lijepo. Samo fakat je smiješno ako mislite da ona može promjeniti intenzitet radova. Može im druže oči izbiti, džaba kad ih qurac boli, vidiš i kroz primjere drugih klubova, kao npr Velež koji je ogromne pare izgubio radi amaterizma, i nikom ništa.
Ja jedino vjerujem da Mirvić možda može pogurati radove s nekom lovom i tako nešto, ove pritiske nekakve okačite mačku o rep. Evo vidimo kakav pritisak imaju zbog onog što rade u repci i u BiH fudbalu generalno, pa sve me nešto strah da Vicu boli krasni qurac ko mu šta govori.
Halo ljudi, jeste vi svjesni da su nas ljudi više od 5 puta pokrali na proljeće 21. da bi uzeli titulu? I tad se isto spominjalo da Sabrina nešto treba uraditi, a može samo biti posmatrač kao i mi. Eto bilo je stotine izjava da prvenstvo nije regularno, pa evo vidimo sad kako ih je to zabrinulo tada.
Iz Veleža su se, ako ništa, redovno oglašavali.
Čak prijetili i tužbama, negodovali.
Njima teren gotov, mi idemo u Kakanj.
Koševo Zapad

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 08 feb 2023, 11:18

Jedni bi da se otcijepe a mi im kao ne damo :rol:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 08 feb 2023, 11:20

nokee je napisao/la:

A sta konkretno moze bilo ko u klubu, opstini ili ne znam ni ja ko ? Evo konkretno navedi sta? Zivkati savez da urgira da se ubrza prosivanje? Platiti nekome mito? Hajde ba sta pametujete tu a dobro znate da nema tog ko ce Vici narediti da se nesto zavrsi. Takva garnitura ljudi sjedi u savezu da ih zaboli neka stvar sto se tebi zuri, njima cak odgovara da gubis pare, bodove itd jer nisi na svom stadionu!

Pa evo Zrinjski fol trazio garancije da se zavrsi teren do pocetka sezone ili nece ga raditi...dobio je qurko bilo kakvu garanciju, niti ce se zavrsiti teren do marta..

Jedino sta se moglo urediti jeste da se oglase nekad iz kluba i da se obavjesti javnost i navijači o radovima! To je 100% propust..
Zar nam predsjednik nije dobar sa Vicom?
Zar nije mogao urgirati da se stvari malo poguraju, da se završi yebeno prošivanje terena?
Svima gotovi tereni, samo nama nije.

I nisu ni igrali.
Sad kad imaju dovoljnu bodovnu prednost, taman će im biti spreman teren do početka naredne sezone. I šteta nula.

Mi fino krenuli na Koševu, ni obavještenja, ništa, ušutile se qrve da prodaju godišnje, i hop - idemo u Zenicu.

Ja sam navijač FKS. Dugogodišnji član koji ovaj put članstvo nije produžio zbog ljudi koji mislim nisu dovoljno dobri da vode moj klub.
Još uvijek vlasnik godišnje karte za zapad. Valjda mi to daje neko pravo da pametujem.

Eto vidiš, čak i ti, slijepi putnik na njihovom brodu misliš da su bar trebali obavijestiti javnost i navijače o tome dokle su radovi.
To je minimum koji su mogli uraditi.
Pa eto nasem predsjedniku nije u cilju da se zavrsi teren pa zato on ne urgira da se zavrsi, joj sta pisete.. :wtf:
A jedino se nama nije zavrsio teren? Pa nama je zadnjem krenuo da se radi koliko se sjecam..
Ovo ostalo necu komentarisati jer nije tema na koju sam replicirao..pitao sam konkretno da navedes sta smo to mi kao klub u mogucnosti da uradimo.. dobio sam nista!
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 08 feb 2023, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 feb 2023, 11:20

08 feb 2023, 11:15

E hajde sad malo spusti pogled na moj potpis, pa se vrati i napiši mi nešto pametnije od toga da branim šefa stručnog štaba i upravu kluba. Pri tome apsolutno podržavam ova dovođenja Mirvića( mislim na pojačanja ). Ako se pod tim smatra branjenje uprave, onda ok.
Dobro, znači nisi za Varešanovića na klupi, a jesi za pojačanja?
Nema logike.

A jbg, skačeš na sve što se napiše kontra njih, ako i stoji.
Ova direktorica će ostati upamćena jedino preko svađa sa navijačima na društvenim mrežama.
Koševo Zapad

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 08 feb 2023, 11:23

08 feb 2023, 11:20

Nema logike.

Ova direktorica će ostati upamćena jedino preko svađa sa navijačima na društvenim mrežama.
A ti tjeras Ajlu Emira i Mirzu a nisi protiv Mirvića koji ih je tu postavio. E to je prava logika :crazy:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 feb 2023, 11:26

08 feb 2023, 11:06

Referenca mi je ta da je trener Salblic vodio ekipu iz tunela radi spore administracije, neimastine, cega vec ne. Refernca mi je ta da su Krste Heba Ahmet iz ljubavi ostali, jer da nisu mozda ne bi mogli popuniti zapisnik.
Referenca je ta da smo konacno docekali dovesti igraca a da nije pred smrt, nema oba koljena, ili nije mogao naci angazman ni na Tajlandu.
I referenca mi je ta da bez para ispusis i +13..
Odabrao je pogresne ljude, slazemo se, ali na nikad kraci rok. Kojeg bi ako ne mozemo istrpiti, ne mozemo da se nazovemo navijacima FK Sarajeva..

Kad kazu brzo zaboravljamo, fkt brzo zaboravljamo
Pa jest, brzo zaboravljamo. Zaboravili smo i razlog zašto je Mirza doveden na klupu. Rekoše pritežemo kaiš, nismo u mogućnosti dovoditi zvučno ime.
Pa onda potrošimo tolike pare na transfere. Ko tu koga farba i ko je kratke pameti?
Dočekali? Ti zaboravio ekipu sa Rahmanovićem na čelu?
Ovi tek treba da pokažu na terenu od čega su. I ljetos smo doveli 10 igrača, hvalospjevi se pisali, razvalili Posušje i koga ono još, pa onda brodolom.
Šta znači kraći rok? Do kraja ove polusezone? Ako smo sve ove igrače doveli u cilju evropskog izleta, onda je rizik baš veliki.
Ako ćemo na kraju sezone opet podvlačiti crtu, otjerati ŠSŠ, upravu, bar 5 igrača...
Nisi pošten, znaš (opet kratka pamet) da su navijači sve i svašta ispoštovali. Da su bili strpljivi.
Ako već pričamo o poštenju, tu je Mirvić zakazao. Dogovori sastanak sa navijačima, pa šutke ispali. Jel fino to? Začas je prešao put od jedan od nas do radim po svom.
Zašto?
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 feb 2023, 11:28

nokee je napisao/la:
08 feb 2023, 11:23

Nema logike.

A ti tjeras Ajlu Emira i Mirzu a nisi protiv Mirvića koji ih je tu postavio. E to je prava logika :crazy:
Ko kaže da nisam protiv Mirvića? Protiv Mirvića koji će ovako raditi itekako jesam. Nije mu FKS babovina pa da nam od kluba pravi poligon za svoju zayebanciju. On ako ima viška para nek kupi neki TC ili šta ja znam, GOŠK, pa nek se tamo zayebava.
Ta priča nisam protiv Mirvića, jesam protiv ovo troje nema smisla.
Ili nek se opameti ili nek da nekom ko će raditi u interesu kluba. Ovo ovako nikud ne vodi.
Koševo Zapad

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 feb 2023, 11:29

Nema logike.

Normalno da jesam za ovakva pojačanja. Ko može biti nezadovoljan s ovakvim rokom?
Koliko vidim, i ovdje većina forumaša koji se izjašnjavaju za bojkota govore da su se strašna pojačanja dovela, i da je šteta što nam je Mirza na klupi, jer nije adekvatno riješenje za ovakva ulaganja, plus nećemo imati podršku ko što bi imali da smo svi na tribinama.
Te svađe preko instagrama su joj i presudile, oni pozivi na dolaske u klub i slične stvari je nešto najretardiranije što je mogla napraviti. Toga da nije bilo, vjerujem da bi na manjem udaru bila.
A ovaj bojkot će dugo potrajati ako prvih par kola zaredamo pobjede. Jer vjerujem ako uhvatimo pravu formu na početku, da nam neće Europa biti problem. U prevodu - Mirza će ostati trener, a Boga pitaj do kad nećeš imati podršku sa sjevera( u svakom smislu te riječi ).

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 feb 2023, 11:30

nokee je napisao/la:
nokee je napisao/la:

A sta konkretno moze bilo ko u klubu, opstini ili ne znam ni ja ko ? Evo konkretno navedi sta? Zivkati savez da urgira da se ubrza prosivanje? Platiti nekome mito? Hajde ba sta pametujete tu a dobro znate da nema tog ko ce Vici narediti da se nesto zavrsi. Takva garnitura ljudi sjedi u savezu da ih zaboli neka stvar sto se tebi zuri, njima cak odgovara da gubis pare, bodove itd jer nisi na svom stadionu!

Pa evo Zrinjski fol trazio garancije da se zavrsi teren do pocetka sezone ili nece ga raditi...dobio je qurko bilo kakvu garanciju, niti ce se zavrsiti teren do marta..

Jedino sta se moglo urediti jeste da se oglase nekad iz kluba i da se obavjesti javnost i navijači o radovima! To je 100% propust..
Zar nam predsjednik nije dobar sa Vicom?
Zar nije mogao urgirati da se stvari malo poguraju, da se završi yebeno prošivanje terena?
Svima gotovi tereni, samo nama nije.

I nisu ni igrali.
Sad kad imaju dovoljnu bodovnu prednost, taman će im biti spreman teren do početka naredne sezone. I šteta nula.

Mi fino krenuli na Koševu, ni obavještenja, ništa, ušutile se qrve da prodaju godišnje, i hop - idemo u Zenicu.

Ja sam navijač FKS. Dugogodišnji član koji ovaj put članstvo nije produžio zbog ljudi koji mislim nisu dovoljno dobri da vode moj klub.
Još uvijek vlasnik godišnje karte za zapad. Valjda mi to daje neko pravo da pametujem.

Eto vidiš, čak i ti, slijepi putnik na njihovom brodu misliš da su bar trebali obavijestiti javnost i navijače o tome dokle su radovi.
To je minimum koji su mogli uraditi.
Pa eto nasem predsjedniku nije u cilju da se zavrsi teren pa zato on ne urgira da se zavrsi, joj sta pisete.. :wtf:
A jedino se nama nije zavrsio teren? Pa nama je zadnjem krenuo da se radi koliko se sjecam..
Ovo ostalo necu komentarisati jer nije tema na koju sam replicirao..pitao sam konkretno da navedes sta smo to mi kao klub u mogucnosti da uradimo.. dobio sam nista!
Ja i?
Probilo se rokova i rokova. Na kraju bio zadnji rok novembar i kakvi su bili vremenski uslovi moglo se završiti.
Našem je predsjedniku izgleda bitnije da se Vico ne naljuti, pa šuti i ni oglašava se oko terena.
Igraće se negdje šta ima veze. Kad završe, završe.
Pitaj u upiravi kluba šta smo u mogućnosti, ne primam ja platu za to. I ja bih volio da znam šta smo u mogućnosti, obzirom da nismo uradili - ništa!
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 feb 2023, 11:33

08 feb 2023, 11:29

Nema logike.

Normalno da jesam za ovakva pojačanja. Ko može biti nezadovoljan s ovakvim rokom?
Koliko vidim, i ovdje većina forumaša koji se izjašnjavaju za bojkota govore da su se strašna pojačanja dovela, i da je šteta što nam je Mirza na klupi, jer nije adekvatno riješenje za ovakva ulaganja, plus nećemo imati podršku ko što bi imali da smo svi na tribinama.
Te svađe preko instagrama su joj i presudile, oni pozivi na dolaske u klub i slične stvari je nešto najretardiranije što je mogla napraviti. Toga da nije bilo, vjerujem da bi na manjem udaru bila.
A ovaj bojkot će dugo potrajati ako prvih par kola zaredamo pobjede. Jer vjerujem ako uhvatimo pravu formu na početku, da nam neće Europa biti problem. U prevodu - Mirza će ostati trener, a Boga pitaj do kad nećeš imati podršku sa sjevera( u svakom smislu te riječi ).
Čovječe, mi smo ljetos imali euforiju samo takvu. Priču kako je sastavljen jedan od najboljih timova FKS unazad koliko. I šta smo dobili? Nastavak agonije koja traje treću sezonu.

To su samo imena. To je 10 novih igrača. Jeste li vi svjesni da oni ne bi proigrali u Realu pod Ancelottijevom palicom za tako kratko vrijeme?
Ovo ako uspije, skidam Varešanoviću kapu.
Ma mi nemamo prostora za kiks što se tiče Evrope, a imamo u startu dvije teške utakmice. Nama samo pobjede dolaze u obzir.
Koševo Zapad

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 feb 2023, 11:34

Pa Mirvić je i početak radova pogurao. Da nije Ismira bilo, Boga dragog pitaj kad bi krenuli radovi. Čovjek iz svog džepa “izvalio” stotine hiljada maraka kako bi nam krenuli teren raditi. Tako da je smiješno išta da mu se prigovori u vezi radova na terenu. Sad opet da on daje pare iz svog džepa da bi pokrenuo prošivanje, pa onda će veći dio financirati Mirvić nego savez, onda smo mogli i sami to uraditi.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”