Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Mole se Allahu i sl. A ovo je Allahovo davanje.
RIP i sl. Da nema tektonskih ploca, ne bi bilo zivota na zemlji. Ali hajde to objasni zatucanim debilima.
Neka prouce kako zemlja proizvodi magnetno polje. Sve normala. I sto ne stradaju zivotinje?
Covjek je visak na ovoj planeti.
RIP i sl. Da nema tektonskih ploca, ne bi bilo zivota na zemlji. Ali hajde to objasni zatucanim debilima.
Neka prouce kako zemlja proizvodi magnetno polje. Sve normala. I sto ne stradaju zivotinje?
Sasvim normalno za drzavu koja lezi na tri tektonske ploce. Ugledajmo se na Japance
Japanci 7 rihtera jedu za dorucak.
Japanci 7 rihtera jedu za dorucak.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Da.
Ovo zemljotres - katastrofa.
Japanci ne jebu zivu silu.
Cile je sljedeci. Njih kad opali, a leze na dvije tektonske ploce, nece ostati C od Cilea.
StručLJak za seizmologiju i ratni analitiĆar po potrebi. Svaka ćast.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nisu dovoljno glasno vikali eselatu veselatu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Gledamo juče ja i šef snimke iz Turske ( inače lik ke vjernik) i kažem ja vidiš šta ti je oriroda, ne možeš protiv nje. On ni pet ni šest kakva priroda ovo je Božije davanje, on daje i uzima. Reko ok 

- CrniParatici
izgleda dobra blatina bilaTekashi je napisao/la: ↑07 feb 2023, 01:26Mole se Allahu i sl. A ovo je Allahovo davanje.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
- Kontakt:
Krkan, kao i vecina ljudi na Balkanu. U 2023. godini vjerovati u tako nesto...i onda se cudimo sto je vecina ovdje antivakseri koji smatraju da je cjepivo djelo sotone

Preko 4800 mrtvih i ovi debili se sprdaju na forumu 

100% sportski i krajnje opušten potpis
Pa ne mozes biti musliman ako u ovo ne vjerujes. Posljednji Imanski šart
-
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Otresao crveni Marlboro u casu.CrniParatici je napisao/la: ↑07 feb 2023, 07:26izgleda dobra blatina bilaTekashi je napisao/la: ↑07 feb 2023, 01:26Mole se Allahu i sl. A ovo je Allahovo davanje.
Covjek je visak na ovoj planeti.![]()

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bolesnici
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Glup si ko qrcinaJasminAgic je napisao/la: ↑07 feb 2023, 09:42Postoji li zivotna situacija kad oni ne vicu "Allahu ekber"? Ozb. pitam
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Shategabri
- Kontakt:
Što je to bitno u ovom momentu?JasminAgic je napisao/la: ↑07 feb 2023, 09:42Postoji li zivotna situacija kad oni ne vicu "Allahu ekber"? Ozb. pitam
To neko je ko zatucan što viče Allahu ekber, a ti nisi što u ovoj situaciji nešto takvo propituješ?
Bolje šuti.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.