Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

lfc.tz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la lfc.tz » 22 feb 2011, 09:35

LFC_IRFO je napisao/la:
lfcbl je napisao/la:evo finih vijesti.ako je neko vec prije mene javio onda hebiga.trener sparte suspendovan na deset tekmi a uz njega jos dva igraca.to je ceski savez izrekao jer je sparta prijavila da su njezina dva igraca bolesna,i da ne mogu na reprezentativne obaveze.sto je naravno neistina.eto nemira u svlacionici sparte sto je jako dobro.
evo bas sad citam, sjajna vijest za nas, mislim da ionako nisu imali sanse a sada pogotovo
Sve je to super samo sto nama nece biti od velike pomoci SUSPENZIJE SE NEODNOSE NA EUROPA LIGU(samo na Cesku)
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

lfcbl
Kontakt:

Post Postao/la lfcbl » 22 feb 2011, 10:13

to nisam znao,ali ponovo im se sigurno malo mir poremetio u svlacionici i u klubu.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 feb 2011, 11:50

Ako se mi protiv Sparte radujemo njihovoj nesreci sta ce tek biti kad budemo igrali protiv jaci ... umjesto da im uvalimo 5 komada mi se i njih potajno pribojavamo ... nadam se da ce Carroll biti spreman, samo da David Noga ne igra 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 22 feb 2011, 12:11

Ne mogu da vjerujem koji je ovo kralj :D
Da ne bi Carrol napravio belaj, King ga je vodio na koncert sinoć :lol:
Kenny and Andy Carroll at a Boyzone concert together :lol:

Usput spiker na Anfieldu je sinoć proslavio 40 godina svog rada na Anfieldu, blago njemu. To je onaj čovjek finog glasa koji kaže mole se navijači da ne ubacuju baklja na teren :lol:

Carrol će biti spreman za West Ham :ugeek:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 feb 2011, 12:18

nisam znao da je ovaj carrol gay... cuj boyzone slusa hahahahah
You are someone else I am still right here

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 22 feb 2011, 12:25

Kenny i Andy zajedno na koncertu ahahahahaa ..... :D
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 feb 2011, 12:30

King Kenny je napisao/la:Kenny i Andy zajedno na koncertu ahahahahaa ..... :D
da nije king u pitanju imao bih par odlicnih zahebancija... ovako cu samo da sutim :D
You are someone else I am still right here

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 22 feb 2011, 12:35

fera je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:Kenny i Andy zajedno na koncertu ahahahahaa ..... :D
da nije king u pitanju imao bih par odlicnih zahebancija... ovako cu samo da sutim :D
Napisi da se ismijemo pa cemo javit Monologu da kasnije pobrise... :mrgreen:

YNWA!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 feb 2011, 12:35

Rizah je napisao/la:

Ne mogu da vjerujem koji je ovo kralj :D
Da ne bi Carrol napravio belaj, King ga je vodio na koncert sinoć :lol:
Kenny and Andy Carroll at a Boyzone concert together :lol:

Usput spiker na Anfieldu je sinoć proslavio 40 godina svog rada na Anfieldu, blago njemu. To je onaj čovjek finog glasa koji kaže mole se navijači da ne ubacuju baklja na teren :lol:

Carrol će biti spreman za West Ham :ugeek:
Ili kad kaze temperatura na istocnoj tribini je 6 stepeni, a na zapadnoj 8 stepeni :roll:
nema potpisa

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 22 feb 2011, 13:10

Ove stvari sto Daglish radi podizu moral ekipe, ohrabruju pojedince i stice se povjerenje izmedju menagera i igraca.
Znaci kad dodje neki nestasan decko poput Carrolla koji je imao problema sa alkoholom i tucama treba tu jedna cvrsta i sigurna ruka da ga obuzda i napravi profesionalca od igraca..

LONG LIVE THE KING

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 22 feb 2011, 13:47

Evo ih na treningu King i Carroll :D
slika
YOU'LL NEVER WALK ALONE

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 22 feb 2011, 13:52

Svaka cast Kingu pa je izveo Carrola na onaj gay show, samo ne znam kako je mog'o izdurat kad mu zapjevaju Love me for a reason :lol:
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 22 feb 2011, 14:06

A zamisli scene da Mile Kitić gostuje negdje u Engleskoj i Jovanović izrazi želju da ide na koncert :lol:
King i Jova slušaju Mileta Kitića :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 22 feb 2011, 14:40

Reports in Nigeria have claimed that some of Europe’s top clubs including Liverpool and Tottenham have been following the progress of Marseille left back Taye Taiwo.

8-)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 22 feb 2011, 15:00

ILoveLFC je napisao/la:Reports in Nigeria have claimed that some of Europe’s top clubs including Liverpool and Tottenham have been following the progress of Marseille left back Taye Taiwo.

8-)
Ne znam sta ovaj Totenhem glumi, vec imaju 2 sjajna Lijeva bocna Ekottoa i Bejla.. Ybg ostali su neki Commolliovi planovi u Totenhemu pa lovimo nekoliko istih igraca.. Ma Taiwo nas covjek 80% ocekujem da potpise do kraja aprila predugovor sa nama i da rijesimo tog lijevog beka i da se posvetimo Ardi, Hazardu ili nekom mocnom lijevom krilu :lol:

Nekome smeta sto sada pricamo o transferima, pa sad se poslovi zavrsavaju a ne zadnjih 5 dana prelaznog roka kako je to bivalo kod nas u proteklim godinama.. Sve Silva Silva Silva i onda 3 dana prije kraja prelaznog Alber Riera.. Zato bolje da sada lovimo ;)

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 22 feb 2011, 15:31

Pozdrav za sve registrovane navijace Liverpoola na ovom forumu kao i vas koji samo citate...preporuka,registrujte se na liverpool.bosnianforum.com da zajedno svi diskutujemo bez trolova i ostalih gluposti i da pokusamo odrzati forum u "zivotu"...naravno ova tema nece i ne smije biti zapostavljena. :!:

YNWA!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 22 feb 2011, 15:39

King Kenny je napisao/la:Pozdrav za sve registrovane navijace Liverpoola na ovom forumu kao i vas koji samo citate...preporuka,registrujte se na liverpool.bosnianforum.com da zajedno svi diskutujemo bez trolova i ostalih gluposti i da pokusamo odrzati forum u "zivotu"...naravno ova tema nece i ne smije biti zapostavljena. :!:
ne brini, nece te poslati u banovice :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 22 feb 2011, 15:49

YNWA je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:Pozdrav za sve registrovane navijace Liverpoola na ovom forumu kao i vas koji samo citate...preporuka,registrujte se na liverpool.bosnianforum.com da zajedno svi diskutujemo bez trolova i ostalih gluposti i da pokusamo odrzati forum u "zivotu"...naravno ova tema nece i ne smije biti zapostavljena. :!:
ne brini, nece te poslati u banovice :mrgreen:
Bgm suknu ti meni i to pravo... :mrgreen:
Ma znas da sam ja uvijek bio korektan prema svim stranama... :D

YNWA!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 feb 2011, 15:57

Čuj sad se poslovi završavaju. :lol: Sad možeš završavati samo sa onima kojim ugovor ističe na kraju sezone, pa da od juna/jula budu na vašem platnom spisku i to je to. Eto vi sad dogovorite transfer Hazarda, a on u aprilu mjesecu doživi težak lom noge(iskreno se nadam da se to neće desiti; ne samo njemu, već bilo kojem igraču). Šta ste postigli? Ništa. Dakle, sada se može samo okvirno govoriti o pozicijama koje vam škripe i eventualnim pojačanjima za iste. Nikako se ne može govoriti o sređivanju/završavanju/ poslova, pobogu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 22 feb 2011, 16:01

Monolog je napisao/la:Čuj sad se poslovi završavaju. :lol: Sad možeš završavati samo sa onima kojim ugovor ističe na kraju sezone, pa da od juna/jula budu na vašem platnom spisku i to je to. Eto vi sad dogovorite transfer Hazarda, a on u aprilu mjesecu doživi težak lom noge(iskreno se nadam da se to neće desiti; ne samo njemu, već bilo kojem igraču). Šta ste postigli? Ništa. Dakle, sada se može samo okvirno govoriti o pozicijama koje vam škripe i eventualnim pojačanjima za iste. Nikako se ne može govoriti o sređivanju/završavanju/ poslova, pobogu.
Pa napravimo predugovor za njegov dolazak i tu stavimo stavku da u slucaju loma noge dogovor otpada... :mrgreen:

YNWA!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.