FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nije dogovoreno ništa sa Besimom još, nadam se da ce uskoro biti gotovo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije dogovoreno, a lik stigao u Antaliju. Nema baš logike drug, moraš priznatiSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑06 feb 2023, 20:08Nije dogovoreno ništa sa Besimom još, nadam se da ce uskoro biti gotovo.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sta se desava s ovim Elvirom Koljicem u Rumuniji? Vidim ne igra vec neko vrijeme, je li ga bas satrala toliko povreda?
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Samo sam prenio Besimove riječiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 feb 2023, 20:17Nije dogovoreno, a lik stigao u Antaliju. Nema baš logike drug, moraš priznatiSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑06 feb 2023, 20:08Nije dogovoreno ništa sa Besimom još, nadam se da ce uskoro biti gotovo.![]()

Šta ima Besim pričati, neka potpiše taj ugovor i neka šuti.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑06 feb 2023, 20:26Samo sam prenio Besimove riječiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 feb 2023, 20:17Nije dogovoreno, a lik stigao u Antaliju. Nema baš logike drug, moraš priznatiSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑06 feb 2023, 20:08Nije dogovoreno ništa sa Besimom još, nadam se da ce uskoro biti gotovo.![]()
![]()

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
aBdfks74 je napisao/la: ↑06 feb 2023, 20:35Šta ima Besim pričati, neka potpiše taj ugovor i neka šuti.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑06 feb 2023, 20:26Samo sam prenio Besimove riječiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 feb 2023, 20:17
Nije dogovoreno, a lik stigao u Antaliju. Nema baš logike drug, moraš priznati![]()
![]()
![]()

Glupo da dodje do antalije na slijepo, tako da vjerujem da ce se dogovoriti
Sarajevo od početka 2018. inkasiralo preko 10 miliona maraka isključivo od prodaje svojih igrača.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Reprezentacija ba piše da ugovor koji Vrančić ima sa Stokem pravi problem, navodno ne može na dvije posudbe u sezoni.
-
- Kontakt:
Kako saznajemo, jednim dijelom problem pravi i komplicirani ugovor koji Vrančić ima sa Stoke Cityjem prema kojem ne smije dva puta na posudbu.
Da li je spreman da se odrekne bogatog ugovora koji ima sa Stokeom, nije poznato, ali jeste da povratak u ovaj klub za njega nije opcija.
Da li je spreman da se odrekne bogatog ugovora koji ima sa Stokeom, nije poznato, ali jeste da povratak u ovaj klub za njega nije opcija.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tamo ima još oko 4 mjeseca ugovor.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma garant ce se strpiti manje od 4 mjeseca i sjediti na tribinama u Stokeu, nego se odreci tolikih para.bordobijelisampion je napisao/la: ↑06 feb 2023, 21:34Kako saznajemo, jednim dijelom problem pravi i komplicirani ugovor koji Vrančić ima sa Stoke Cityjem prema kojem ne smije dva puta na posudbu.
**** sad Vrancica, ima li informacija kako su naši u Antaliji? Čitam da ni u antaliji nije sigurno, zemljotresi ljuljaju i more je podivljalo.
Ma ja nema sanse, odradit ce u Stoke ta 4 mjeseca i tjt.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svi su bili i više nego dobro danas, mislim da je i Mirvić stigao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Internet je pun fake newsa, zato pitam. Hvala bogu da je tako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.