FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Doveli smo minibus igraca, treba vremena da se to uigra.
Harun Ploco potpisao ugovor do 31.12.2025
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosanska liga, ništa strašno. Uigravale su se mnogo slabije ekipe za manje vremena i to ne smije biti izgovor za bilo šta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ima onaj Demirspor, turska varijanta Zeljeznicara, njima salju igrace na posudbu.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 feb 2023, 22:38Je li ima Ankaragucu filijalu? Mirvic se slikao sa njihovim predsjednikom.
You are someone else I am still right here
Komentar jednog ogorčenog Torcidaša, nakon jučerašnjeg poraza Hajduka od Rijeke na Poljudu:
"Rijeka potjerala 15 igrača, dovela 10 novih i trenera, te sa 10 treninga dobije Hajduka na Poljudu, a trebali su dat barem jos dva-tri gola. A mi bi htjeli biti prvaci ?"
Kad imaš pravog i ozbiljnog trenera i stručni štab, koji su izolovani od svakog mogučeg dodira sa mahalom i kriminalcima,nije im problem da ukolpe više novih igrača u svoj sistem.Mirza je nažalost sve osim ozbiljnog trenera, o njegovim pomočnicima da ne govorim.
"Rijeka potjerala 15 igrača, dovela 10 novih i trenera, te sa 10 treninga dobije Hajduka na Poljudu, a trebali su dat barem jos dva-tri gola. A mi bi htjeli biti prvaci ?"
Kad imaš pravog i ozbiljnog trenera i stručni štab, koji su izolovani od svakog mogučeg dodira sa mahalom i kriminalcima,nije im problem da ukolpe više novih igrača u svoj sistem.Mirza je nažalost sve osim ozbiljnog trenera, o njegovim pomočnicima da ne govorim.
-
- Kontakt:
Pa i Leko je ozbiljan trener vodio Brugge prvak Belgije igrao LP. Al ne moze kad je u Splitu kao i kod nas niko ne valja i skidaju glave nakon 2 poraza.Lucas je napisao/la: ↑06 feb 2023, 10:15Komentar jednog ogorčenog Torcidaša, nakon jučerašnjeg poraza Hajduka od Rijeke na Poljudu:
- BordoBBoja
- Kontakt:
Lucas je napisao/la: ↑06 feb 2023, 10:15Komentar jednog ogorčenog Torcidaša, nakon jučerašnjeg poraza Hajduka od Rijeke na Poljudu:
najboljeg igraca poslati na posudbu u 2 ligu. Uhljupi bravo
SAmo da mladunce moze igrati
SAmo da mladunce moze igrati
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Jedino logicno je da ide Ikic a vjerovatno i Musa, s obzirom na broj stranaca. Dosta utakmica nam nije ni pocinjao Ivan u prvoj postavi. Statistika jeste na njegovoj strani ali nije on bio neka prevaga na terenu, budimo realni. Puno vise ocekujem od Francisa na toj strani.. A tu je i Gulisa. Obojica dosta polivalentni pa mogu pokriti i lijevo.. Jos jedan kvalitetan CM i to je to ja mislim..
-
- Kontakt:
Cudna odluka u vezi Ikica, al teren ce pokazati da li rade dobre ili loše stvari.
bordobijeli je napisao/la: ↑06 feb 2023, 10:39Cudna odluka u vezi Ikica, al teren ce pokazati da li rade dobre ili loše stvari.
Zasto je cudna? Pa momak imao ponudu tj mi , ljudi ponudili ponudu sa posudbom uz otkup.... Ako zadovolji ako ne vraca se nazad... A do tad ce domace papire srediti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Besim je tu, šta je sa Čajićem?
Ikić je dobar igrač, al izgleda da se on ne uklapa u klub ili ne želi više na klupi da sjedi, hoće da igra a naši to ne mogu da garantuju. Ovako je najbolje za njega i za nas.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kakve veze Dal ima s Ikićem? Niti su iste pozicije, niti išta.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Shategabri
- Kontakt:
Ne, ne sve ti ima veze sa njim.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 feb 2023, 11:05Kakve veze Dal ima s Ikićem? Niti su iste pozicije, niti išta.
cuj kakve, pogledaj statistiku jednog i drugog. Ikic desno a Avram na Dalovo mjesto . Posto nema Ikica gledat cemo Sofijinog mladunceta stalnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 feb 2023, 11:05Kakve veze Dal ima s Ikićem? Niti su iste pozicije, niti išta.
FC United Of Manchester !
- Shategabri
- Kontakt:
Ma nikakve.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 feb 2023, 11:05Kakve veze Dal ima s Ikićem? Niti su iste pozicije, niti išta.
Samo što je ovaj bio najbolji polusezonu, a sad ga šaljemo na posudbu.
Koševo Zapad