Romagnoli13 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 22:58
Sramota je staviti Kloppa i Piolija i istu rečenicu.
Ne stavlja ih se u istu recenicu boze sacuvaj, napravila se samo paralela Milana i Liverpoola u vezi losi rezultata, posto kazu sve je do Piolia i sto je kar.ina od trenera. Pa reko onda i Klop dodje isto je i njima ne cvjetaju ruze, mozda nije sve do trenera mozda je i do igraca, zapitali se ko kad.
Drugo, sta te briga, ti mozes i slaviti, pobijedio je Inter ionako si jedva cekao, cestitam na pobjedi
Kazes vjerujes i dalje u CDK-a, kad ce ljudina da proradi? napadacki ucinak mu je kao i Maignanov prosle sezone, po jedna asistencija, s tim da je jedan golman a drugi 10ka. Nama treba neko sad, ove sezone, a ne nekad tamo one ili one iza......
meepo je napisao/la: ↑05 feb 2023, 23:11
milanist je napisao/la: ↑05 feb 2023, 22:53
Ma ne kolega, igraju uvijek oni sto su losi i sto nemaju pojma, logika jelda, Leao igra sto je los, Theo, Tonali, Giroud igraju jer su losi, dobri su na klupi i ulaze po potrebi, logika
Sta sam ja napisao protiv tih igraca ? Je li Thiaw igra na krilu , napadaca ili veznog ? Ili igra stopera ? Hoces reci da je panj Gabbia najbolje sto imamo poslije Kalulua i Tomoria ? Ili Kjaer koji od povrede nije isti igrac ?
Dalje je li Vranxx losiji igrac od drveta Pobege ili Krunica ? Je li Adli losiji od navedenih ? Ne znam fkt na cemu ti baziras te svoje argumente.
milanist je napisao/la: ↑05 feb 2023, 22:53
Ovo u vezi Klopa sam napisao da vidis da nije do trenera uvijek, eto on je trenercina pa ne moze da probudi igrace da pocnu igrat kako treba, cudno jelda, ali najlakse je reci trener je sve kriv, a to sto nam je pola igraca na nivou Bologne to nikome ni rijeci.
Kazes Klop uvijek preuzme krivicu, mislis ovako:
Klopp ima dovoljno dobru ekipu da se ne sramoti protiv Bentforda i slicnih i da bude barem u top 5. Isto tako mozes pronaci i njegove intervjue gdje preuzima krivicu za rezultate kao sto si pronasao i to sto si postavio.
I nije pola igrace na nivou Bologne. Vec je cijeli tim na nivou Cremonesea od nove godine. Ali eto nista to nije trenerova krivica. Kao sto nije kriv sto ne moze dobiti mrtvu Romu , pri rezultatu 2:0 u 80 minuti ili 17. plasirani Sassuolo koji ga torpedira. Milan je tim koji je od nove godine na dnu po skupljenim bodovima. I najgori u ligama petice po primljenim golovima ali eto nije to Piolijeva krivica.
Kazes ne igraju sto su losi koja logika, jest bas je logika, zbog toga i ne igraju, zato sam ti i naveo Leaoa, Girouda i kompaniju u ironijskom smislu.
Normalno da ne igraju jer su losi, a ne zato sto su dobri, jasno kao dan.
Normano da niti Gabia niti Kjer niti Thiaw nisu za Milana, niti sam rekao da jesu. Vranks, Pobega, Krunic, Messijas Adli sve isti djavo, citaj malo sta sam pisao i za Pobegu, da ne mislis da je samo Vranks na udaru. Sve lose od losijeg.
Za Bologne kako da ne, odavno pola tima nam za Bologne, ne samo od Januara, ali jbg kriv nam je trener, a to sto 60-70% ovo igraca nije za Milana to cemo zanemariti.
I ajde i da dobije otkaz, nebitno, nisam neki njegov fan ucerat mu, koga dovesti ? mislis da bi taj neki drugi mogao puno bolje, sta ako ne, koga onda kriviti? Trenera, Maldinija ? vlasnike?
Tatarusanu, Mirante, Balo Toure, Gabbia, Kjer, Tiaw, Dest, Vranks, Krunic, Pobega, Adli, Bakayoko, De Ketelare, Salemakers, Messijas, lazetic Nisu igraci za Milan i ne mogu biti, nekad bi mogli jedno Milan gledati na TVu.
Diaz, Origi, Ante, Florenzi moze za klupe.
Maignan, Theo, Tomori, Kalulu, Calabria, Tonali, Benacer, Leao, Giroud u ovom trenutku jedino sto je i vrijedno u ovoj ekipi.
I ajde ti sad od ovog sastava cini cuda, ne ide brate.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16