Zeljko je davno trebao prouciti kelime i sehadet i preci u SDA. Covjek je nevidjena ****.
U Tuzli opet mafijaska organizacija uzela izbore.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zeljko je davno trebao prouciti kelime i sehadet i preci u SDA. Covjek je nevidjena ****.
Ma ajde bgt, kao da nije jasno zbog cega su se svi prijavili osim Omera i Mirnesa... Meni je fascinantan rezultat Mirnesa. Otkud njemu 8k glasova?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:37To je činjenica, na kraju Lugavić ispade "najkvalitetniji" kandidat od svih, što i jeste tako. Ne pamtim lošiju ponudu na lokalnim izborima otkad znam za iste.ASD je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:33Realno je da nisu imali protukandidata.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:24Tuzla SDP kao i uvijek, to je sigurnije od smrti.
Imao si na izborima 2 kandidata i jednu karikaturu od čovjeka i 2 lika koji nemaju pojma šta rade tu.
Bio sam u Adnanovom timu pa znam odma iz prve ruke, moguce da ide u Sarajevo na ponovo brojanje ne bi li SDA pokusala kakvu malverzaciju.
Adnan je zaslužio da ostvari pobjedu, ovako što znam i što sam čuo, na mjestu i vrijedan lik. Svakako, za vas je najveći spas što je kriminalac Nihad otišao, rijetko mutan i prevrtljiv lik.
Srebrenik je grad postao valjda
Ma Adnan je extra momak, istina i Tursa je dobar kandidat i Srebrenik je imao dva dobra kandidata s tim da iza Turse stoje lesinari, dok je s Adnanom gradska raja i Suljo Herceg kao savjetnik.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 21:12Adnan je zaslužio da ostvari pobjedu, ovako što znam i što sam čuo, na mjestu i vrijedan lik. Svakako, za vas je najveći spas što je kriminalac Nihad otišao, rijetko mutan i prevrtljiv lik.
Ima l' u Gračanici kakvih izlaznih mjesta il' ste još na onom Salzburgu ostali samofeniksptica je napisao/la: ↑05 feb 2023, 21:15Srebrenik grad ? Prcim ti zivot...nista protiv Srebrenika...eo citam i moja Gracanica isti ****.
Pa jesu l ti koji su dali staatus grada ikad dosli da obidju da vide sta su proglasili gradovima
Ma nista, do 11 i dalje Doboj/Lukavac/Tuzla. A i Salz do srednje skole i vec si ga ''prerasto''baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 21:18Ima l' u Gračanici kakvih izlaznih mjesta il' ste još na onom Salzburgu ostali samofeniksptica je napisao/la: ↑05 feb 2023, 21:15Srebrenik grad ? Prcim ti zivot...nista protiv Srebrenika...eo citam i moja Gracanica isti ****.
Pa jesu l ti koji su dali staatus grada ikad dosli da obidju da vide sta su proglasili gradovima![]()
Pop Rock i VIP vam toliko blizu, a vi dolazite kod nas u Tzfeniksptica je napisao/la: ↑05 feb 2023, 21:28Ma nista, do 11 i dalje Doboj/Lukavac/Tuzla. A i Salz do srednje skole i vec si ga ''prerasto''
jel Marshall u Srebreniku jos uvijek radi kako sam se tu jednom napio kao stoka sa jednom , sutradan dusu ispustio na kulibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 21:12Adnan je zaslužio da ostvari pobjedu, ovako što znam i što sam čuo, na mjestu i vrijedan lik. Svakako, za vas je najveći spas što je kriminalac Nihad otišao, rijetko mutan i prevrtljiv lik.
Srebrenik je grad postao valjda![]()
Profitirao Mirnes na koroni dosta.AshburtonG je napisao/la: ↑05 feb 2023, 21:01Ma ajde bgt, kao da nije jasno zbog cega su se svi prijavili osim Omera i Mirnesa... Meni je fascinantan rezultat Mirnesa. Otkud njemu 8k glasova?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:37To je činjenica, na kraju Lugavić ispade "najkvalitetniji" kandidat od svih, što i jeste tako. Ne pamtim lošiju ponudu na lokalnim izborima otkad znam za iste.![]()
![]()
Ovo je bila idealna prilika da se opozicija ujedini i pruzi mladima sansu, jos samo 2 godine mandat, pa ako i usere odmah ga smijenit nakon isteka istog, ali bolje SDP drzat na zivotu.![]()
Isto je to..na pola puta. U Tz kad ides barem znas da te nece zezat policija RSa.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 21:30Pop Rock i VIP vam toliko blizu, a vi dolazite kod nas u Tzfeniksptica je napisao/la: ↑05 feb 2023, 21:28Ma nista, do 11 i dalje Doboj/Lukavac/Tuzla. A i Salz do srednje skole i vec si ga ''prerasto''![]()
Godisnja primanja su mu oko 2mil KM od svih kanalaFoSte95 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 21:33Prekucao igricu
https://www.kurir.rs/stars/4101804/omco ... _medium=vm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 103 gosta.